.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 12 december 2015

13-jarige jongen voor de rest van zijn leven getekend door vuurwerk gooi actie van arme zielige asielparasieten

Onderstaande artikel is gezien de ernst van de situatie en wederom de laksheid bij politie en justitie wanneer het criminaliteit en/of geweld door asielparasieten betreft met zeer veel dank in zijn geheel overgenomen van AZC Alert in de hoop dat deze gedragsgestoorde op onze kosten in Nederland verblijvende randdebielen snel worden opgepakt alvorens ze meer slachtoffers maken of door de asielindustrie snel weggemoffeld worden naar een ander gelukszoekersparadijs, hier of in een ander Schengenland, zodat ook dit onder het grote "asielzoekers criminelen activiteiten tapijt" kan worden geschoven.

met groet Bolo 


Asielzoekers mishandelen 13-jarige met vuurwerk

/in  /door A 

Op vrijdagavond 11 december 2015 fietst een 13-jarige jongen uit Stadskanaal samen met een vriendje omstreeks half 8 ’s avonds door het centrum, langs de Jumbo om een boodschap te doen. Kletsend met zijn maat, weinig oog voor de omgeving, tot hij uit het niets iets tegen zijn achterhoofd voelt knallen. Het vliegt via zijn kraag zijn jas in en binnen een oogwenk schieten de vlammen zijn jas uit. Hij heeft met moeite in zijn jas gegrepen om het vuur te doven en het nog altijd brandende vuurwerk uit zijn kleren te krijgen.
De 13-jarige Ronnie heeft 5% van zijn rug + zijn hand verbrand. 2e en 3e graads brandwonden van zijn hals tot zijn stuitje door vuurwerk. Gegooid door 2 volwassen mannen, asielzoekers zo geeft hij stellig aan. Hij kent ze niet, maar heeft ze wel vaker zien lopen. ‘Ze lopen daar altijd’. Toen de mannen in de gaten hadden dat het misging zijn ze vlug weggelopen en verderop op een fiets gestapt. Volgens Ronnie’s moeder hadden de mannen een donkere huidskleur, was de een kaal en droeg de ander een petje. De gemeente Stadskanaal telt 988 asielzoekers, verspreid over 2 locaties.
De opa en oma van het vriendje woonden dichtbij en daar konden de jongens gelukkig gelijk terecht. Rond half 8 belde het vriendje van Ronnie vanaf zijn opa en oma naar Ronnie’s moeder en vertelde haar wat er gebeurd was. Vanuit daar werd moeder gebeld. Die heeft zich erheen gehaast en vanuit daar de spoedeisende hulp gebeld voor advies. Ronnie moest eerst een kwartier onder een lauwe douche en daarna door naar het ziekenhuis. Vanwege de aard en de hoeveelheid van de verbrandingen heeft de arts telefonisch contact gezocht met het Brandwonden Centrum in Beverwijk. Daar gaf men volgens moeder aan dat een dergelijke situatie -brandwondenslachtoffers door asielzoekers met vuurwerk- momenteel geen uitzondering is.
De zorg voor Ronnie ging natuurlijk voor, dus zijn moeder belde vandaag met de politie om aangifte te doen. Zij mag dinsdag 15 december aangifte komen doen. Kunnen deze ‘volwassen’ vuurwerkgooiers fijn nog een paar dagen slachtoffers maken voor de politie dinsdag pas aan wil horen wie ze moeten gaan zoeken en waarom. Ronnie is er naar omstandigheden nog goed vanaf gekomen. Hij heeft last van het ‘Lange QT syndroom’ en dit kan bij bijvoorbeeld hevige schrikreacties leiden tot flauwvallen of erger. Er waren getuigen, waaronder een ouder echtpaar, maar niemand heeft hun gegevens genoteerd. Wij hopen van harte dat al deze mensen zich alsnog zullen melden bij de politie om te vertellen wat zij gezien hebben.
Rest ons slechts 1 vraag: wat als Ronnie vuurwerk had gegooid naar een asielzoeker?

Geen opmerkingen: