.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 4 januari 2014

SHARIA wetgeving voor niet-moslims

SLAVERNIJ
De huidige versie van de handleiding voor islamitische wetgeving ook sharia genoemd, “Het vertrouwen van de reiziger” (sic!), bevat een overblijfsel van de zeer uitgebreide islamitische leer over slavernij. Sectie k 32,0 van de sharia, over de vrijlating, is echter zonder vertaling gebleven. In plaats daarvan is er een redactioneel excuus over slavernij waarbij de islam stelt de slavernij ‘zo snel mogelijk’ te zullen afschaffen. Dit is puur heilig bedrog, ingevolge het Arabisch taalimperialisme ook ‘takiyya’ genoemd. 
Van alle ideologieën is de islam de meest krachtige onderdrukker. De islam is gebouwd op slavernij. Dit brachten we al voordienmeermaals en veelvoudig op het trefwoord slavernij onder de aandacht zoals onder de titel “de islam is een ideologie van slavenhouders”.
MOHAMMED EN DE SLAVERNIJ
De term slaaf is in de islam een positief begrip. Mohammed verwees naar zichzelf en de moslims als de ‘slaven van Allah’. De tweede bekeerling Mohammed was een slaaf.
Mohammed zelf was betrokken bij elk aspect van de slavernij. Hij had niet- gelovige mannen gedood, zodat hun vrouwen en kinderen konden buit gemaakt worden als slaven (1). Hij gaf slaven weg als geschenk (2). Hij bezat vele slaven, waaronder sommigen zwart van huidskleur (3). Hij gaf slaven door aan zijn metgezellen met seks als doel voor mannen die zijn voornaamste medestanders waren (4). Hij was getuige terwijl anderen slaven sloegen (5). Hij deelde het genot van gedwongen seks met slavinnen na de verovering (6).
Artikel afkomstig van http://nageltjes.be 
klik HIER om het vervolg te lezen.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: