.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 24 januari 2014

Het kan nog gekker

Duitse politie raakt dertien illegale vluchtelingen kwijt


Ach ja kan iedereen gebeuren, iedereen raakt wel eens iets kwijt, maar wat er nu gebeurt bij de Duitse politie, wonderbaarlijk ze  zijn 13 illegalen uit Syrië, Iran en Afghanistan verloren ergens op de weg van Eschweiler naar Dortmund.

Ergens onderweg moeten ze uit de trein gesprongen zijn en nu zwerven deze illegalen ergens rond in Duitsland en houden zich in leven met die dingen die ze het beste kunnen, inbreken, jatten met of zonder geweld en bedreigen van oudere mensen, vrouwen alleen of kleine kinderen.

Het volledige artikel (in het Duits)

Dit doen die gelukszoekers als ze buiten zijn

Filmpje waar deze illegale vandaan komen

Deze mensen werden dus op de trein gezet, maar kozen ervoor om te vluchten en op deze manier in Engeland terecht te komen alwaar ze familie en kennissen schijnen te hebben.

Maar het feit dat dit zomaar kan en zekers te weten niet enkel in Duitsland, wij Nederlanders maken het nog veel gekker hier pakken we de illegale enkel op als een soort van schijn vertoning om ze vervolgens van alle gemakken te voorzien, zodat ze naar hartenlust de omgeving onveilig kunnen gaan maken.
We noemen zoiets asiel zoekers centrums en wanneer deze luxe appartementen eens een keertje volgeboekt zijn dan mogen ze logeren in een vakantiepark.
Vertel me nu niet dat die mensen het slecht hebben als vluchteling in Nederland, want ze krijgen alles wat ze nodig hebben en denken ze dat ze iets te kort komen dan jatten ze het er zelf wel bij.

Problemen zijn er vooral door de advocaten die bakken met geld verdienen aan steeds maar weer nieuwe procedures om dit gajes aan een verblijfsvergunning te helpen.
Door laks politiek links gedrag en het bibberen voor Brussel kunnen deze mensen dan zo maar een jaar of tien procederen en van onze centen leven, met als standaard eind conclusie van het achterlijke linkse volk en de politieke mee hobbelaars van de vvd, d66, cu en sgp : een pardon, laat ze maar allemaal blijven dan zijn we van het gezeur af, lekker gemakkelijk en opa en oma vegen de reet wel twee dagen achtereen af met het zelfde stukje schijtpapier, die steuntrekkende illegale moeten ergens van betaald worden en bezuinigen op de bouw van weer een nieuwe moskee dat doen we natuurlijk niet.
En lukt het algehele pardon een keertje niet dan mogen ze in luxe asielzoekerscentra gewoon een stevig potje wippen en zich voortplanten om dan na een jaar of acht alsnog een verblijfsvergunning te krijgen, aangezien dat kind dat je toen der tijd hebt uitgepoept in ons mooie land is geboren en natuurlijk stuur je moeder dan ook niet meer terug.

Strengere eisen, sneller beslissen.
Vandaag asiel aanvragen wil zeggen dat je uiterlijk een week later weer in je auto, vliegtuig of boot terug naar huis kunt zitten, lekker handig en voor iedereen het beste.


"Het binnenhalen van kansloze illegale gelukszoekers kan de EU en het Koninkrijk der Nederlander ernstige schade toebrengen, sluit ze op, stuur ze terug en geef ze geen kans om zich te settelen."
met groet Bolo

Geen opmerkingen: