.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 17 januari 2014

De leugen als waarheid

Illegalen roemen Europa : Das System schlägt zurück

door Gerhard Wruck in "die Hannoveraner"


Iets zeer opmerkelijks staat er te gebeuren: De Duitsers lijken niet alles meer zo maar te geloven dat ze door de politiek en de aan de politiek gelinkte media word voorgelogen. De burgers zijn namelijk door hun eigen ervaringen steeds minder snel van plan om de in de media genoemde uitspraken leugens en aangepaste waarheden te geloven zonder er hun eigen draai aan te geven of er zelf eerst eens over na te denken.
Het volk trekt zelf zijn of haar conclusie over belangrijke onderwerpen zoals integratie van en gebrek aan onderwijs van de vaak onwillige ongeschoolde economisch en armoede immigranten, waarvan het aantal waarschijnlijk sterk gaat stijgen door de komst van Bulgaren en Roemenen sinds de EU begin van 2014 ons verplichte om de grenzen ook voor hen open te zetten.
Naast hen zijn er ook massa's jongeren vanuit Afrika op weg naar Duitsland en ook de meerderheid van hen is niet in het bezit van een gedegen opleiding of zelfs maar van plan deze te voltooien en derhalve zijn ook dit niet de professionele arbeidskrachten die zouden komen zoals ons reeds in het verleden is voorgelogen

Uiteraard zijn er nog een aantal goedgelovige (en onwetende) die denken dat Duitsland deze mensen ook in de toekomst nog gewoon kan opvangen zonder nieuwe opgelegde belastingen, maar dit aantal gelovige blijft steeds verder te dalen.
De eeuwige eenzijdige mediale immigratie blijft uiteraard niet zonder effect. 
Maar er klinken steeds meer kritische stemmen die geloven dat de gestage, numeriek sterke immigratie aan de ene kant de verzorgingsstaat Duitsland overdondert en aan de andere kant de identiteit van dit land en de inwoners hiervan sterk aantast, zodat de nu nog aanwezige hoge technische norm en onze eigen beschaving niet lang meer zou kunnen worden gehandhaafd. 
Dit gaat niet alleen ten koste van onze eigen burgers, maar dit gaat ook ten koste van veel andere landen die (gedeeltelijk) afhankelijk zijn van  Duitslands knowhow en financiële kracht.

Het feit dat veel burgers in toenemende mate nu wel zelf gaan nadenken en hun verstand gaan gebruiken, in plaats van zich te laten beïnvloeden door politieke partijen en de media over multiculturalisme, heeft de Duitse politieke (veelal linkse) groeperingen nerveus gemaakt

Vanuit het perspectief gezien van degenen die de soevereiniteit over de nieuws en de tv-talkshows (en let op deze willen U zo lang mogelijk dom houden)  is dit uiteraard niet zo. 
Het moet namelijk worden tegengehouden, men wil niet dat mensen een eigen, afwijkende, mening hebben, maar hoe moeten ze dit nu nog doen?
Bijvoorbeeld door de reclame industrie, waarmee men zo goed samenwerkt.
Men laat enkel die mensen zien die sympathiek overkomen en deze laat men op de voorgrond treden, ze moeten representatief zijn op elk onderwerp om op deze manier bij U punten te scoren en ja mensen die zelf niet na denken laten zich door deze reclame jongens beïnvloeden en volgen dan uiteindelijk de wens van de regering, horen, zwijgen en accepteren.
En laten we eerlijk zijn onder de miljoenen immigranten zal het zeker niet zo moeilijk zijn om uiteindelijk nog een ​​klein aantal zeer sympathieke en fotogenieke mensen te vinden die voor dit doel geschikt is.

Nadat de opiniemakers er eindelijk zelf ook achter zijn gekomen dat grote delen van onze bevolking (en let wel niet enkel de autochtone Duitse bevolking, maar ook het allochtone deel dat zich wel heeft aangepast aan onze levensnormen en waarden) hun pijlen van ongenoegen hebben gericht op de vele nieuwe zigeuner migranten, moeten ze wel in actie komen en een tegenaanval opzetten om een en ander weer in hun voordeel te doen kantelen.

 En nu valt het woord zigeuner en zou elke groepering van wereldverbeteraars gelijk van de daken schreeuwen dat de term zigeuner niet meer gebruikt dient te worden en deze term een taboe moet zijn aangezien we nu horen te spreken van Roma en Sinti.
Uiteraard doen wij Duitsers dit dan ook maar braaf, dit in tegenstelling tot de meeste andere Europese landen, die er niet eens over nadenken om een groepsnaam te vervangen door namen van etnische groeperingen, tja we kunnen ergens maar voorloper in zijn!
Mooiste van dit alles is dan ook nog dat onze geweldige Duitse nieuwsdiensten spreken over EU-burgers uit Roemenië en Bulgarije en deze vol lof spreken over al die specialisten (ingenieurs, artsen en professoren) die naar Duitsland toe gaan komen om onze economie een enorme impuls te gaan geven, maar wij weten beter het zijn de afstammelingen van de Roma en Sinti die in ons land gaan neerstrijken.

Zelfs het vlaggenschip van de gerenommeerde (van oorsprong dan) Duitse pers, de FAZ, bracht vandaag een artikel met de titel "Ik ben een deel van de middenklasse," waarin een Bulgaarse advocaat, een Roemeense socioloog en een Roemeense IT-consultants aan het woord waren en deze verklaarde dat zij volledig geïntegreerd zijn in Duitsland, hadden geen goed betaalde baan en hun eigen land en vertelde dat daar nog steeds veel hooggekwalificeerde professionals werkeloos rondlopen. 
Alle drie de mensen die door de FAZ naar voren gebracht werden maken een zeer nette en aardige indruk.

Ach ja, wat de hel, kennelijk moeten wij Duitsers geloven dat deze drie personen representatief zijn voor alle immigranten die vanuit Oost Europa ons land binnen komen.
Moet gewoon niet veel gekker meer worden, of denkt U dat deze mensen ook representatief zijn voor de gelukszoekers, de armoede immigranten vanuit Oost Europa?
Uiteraard, deze kleine minderheid gaat zeer zeker geen problemen in Duitsland veroorzaken, maar zijn zij ook representatief voor alle immigranten vanuit de zuidoostelijke Balkan?
Denkt U dat er enkel  Advocaten, sociologen en IT-consultants naar Duitsland komen?
Ja wanneer dit het geval is dan is het een zeer welkome aanvulling, maar komen deze mensen hier heen?

Verder moet je, je ook nog eens afvragen of het wel zo handig is om deze mensen met wel de goede opleiding naar Duitsland te halen, mocht dit überhaupt een mogelijkheid zijn natuurlijk, want hiermee maken we een nog grotere puinhoop op de toch al zeer wankele Duitse arbeidsmarkt en door het wegtrekken van deze mensen komen Roemenië en Bulgarije zelf in de grootste problemen, daalt hun economie nog verder weg en kunnen wij als Europa dat uiteindelijk weer gaan betalen.

Kortom, de zielige tegenaanvallen van onze regering en hun media tegen de critici zijn in volle gang, maar tonen enorme gebreken.Echter in de Duitse politiek is het slechts een zeer dunne lijn die een afscheiding maakt tussen de propaganda en de waarheid. 
Men schreeuwt bijna de hoop uit dat niemand merkt hoe wij door de media en de politiek bijna gehersenspoeld worden en helaas maar tot dusver heeft deze aanpak nog gewerkt ook.
Maar hoe lang nog, wanneer worden wij allemaal wakker?

Gerhard Wruck

Vrije vertaling door Bolo 
U bent uiteraard vrij om Duitsland in deze tekst te vervangen door Nederland....
Originele artikel : Die Hannoveraner
Geen opmerkingen: