.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 1 januari 2014

2014 Einde crisis.....

Gewoon opzouten, uithuilen en opnieuw beginnen.


Tja, onze politieke warhoofden, geldverslinders, jatters van onze centen, verspillers van dezelfde centen, moslim vrienden en landverraders hebben nu eenmaal niet echt een heldere blik op de wereld en de werkelijkheid.


Luister naar het volk, de nu geldende meerderheid en we hebben in 2014 nog een keertje extra verkiezingen en in 2015 weer een regering die kijkt naar en mee denkt met de inwoners van Nederland in plaats van het spekken van de economie van de ons omringende landen door onze belastingen op zo'n beetje alles steeds maar weer te verhogen in plaats van het aanpakken van het groot kapitaal, het werkeloos maken van de eigen inwoners door ze te vervangen door goedkopere krachten uit oost Europa en we willen een regering die er voor gaat zorgen dat Nederland niet langer een slaaf is van Brussel.

Een regering die stopt met het spekken van de grote leugen der moslims, de islam door geld te schenken waarvan beloningen voor palestijnse terroristen worden betaalt, zodat ze verder kunnen gaan met het plegen van aanslagen in Israël. 

Ik, nee wij willen in vrede leven en in samenwerking met landen die we zelf mogen kiezen en niet met moslim terreur staten in een samenwerking die ons door de EU word opgelegd, waarom een boycot van producten uit Israëlische gebieden, nee het plakken van stikkers in winkels om aan te geven dat wij deze niet langer moeten kopen, word binnenkort de davidster ook weer ingevoerd, stelletje achterlijke linkse hypocriete gutmenschen? 
Ik zet in elk geval geen poot meer binnen in welke winkel in Nederland dan ook die aan deze hernieuwde joden vervolging mee gaat doen, al moet ik over de Duitse of Vlaamse tolwegen naar Luxemburg rijden om daar me boodschappen te gaan doen, van mij gaat er geen cent meer binnenkomen.

Nee wij steunen elk land dat zich "vrijwillig" gaat omturnen tot de islam, we steunen alle strijders die het uitroeien van de niet of anders gelovige als hoogste prioriteit heeft gesteld, de arabische lente, nee de arabische leugen heet dat of word het bewijs op dit moment niet al in Syrië geleverd?

130.000 Doden en waarom? 
Omdat een achterlijk stelletje links denkende bureaucraten ergens tussen de 5de en 6de gang van een veel te duur vreetfestijn in een veel te duur hotel in Brussel ergens in 2010/2011 tot de conclusie was gekomen dat "wij" de moslimbroederschap maar eens aan de macht moesten helpen in een aantal landen, waaronder Syrië om aldaar de bevolking te gaan onderdrukken, vrouwen net zo lang te mishandelen totdat ze trouwe volgers werden van de pedofiel mohammed en vrije burgers al hun rechten af te nemen middels geweld, mishandeling en nog meer geweld.
En het ergste van alles is dan ook nog het feit dat "wij" samen met imam Obama de opstand van de bevolking van Syrië probeerde de kop in te drukken, de leugens geloofde die werden verspreid over aanslagen die door de moslim broederschap werden gepleegd en die vakkundig in de schoenen werden geschoven van de vrijheidsstrijders van Assad.
Gelukkig brengt de tijd ons in deze de waarheid nu ook wij langzaamaan inzicht krijgen van de gruweldaden die onder het, gelukkig korte, moslim regiem zijn gebeurd in Syrië.

Maar gelukkig hebben we Turkije nog het favoriete islamitische knuffelkind van de EU en die paar doden ergens in 1915-1916 ach laten we dat maar gewoon vergeten, vegen we samen met de mensenrechten en Cyprus wel even onder de vloermat. 

Lees onderstaande maar even door alvorens je straks over Europa mag gaan stemmen en ik, ik wil graag Nederlander blijven en geen Europeaan worden onder deze voorwaarden want de slavernij is voor de inwoners van het Koninkrijk der Nederlanden afgeschaft op 1 juli 1863.

Dus denk daar even aan en noteer de datum 22 mei 2014 met viltstift in je agenda dan is de verkiezing voor het Europees Parlement en dat is je enige kans om de door Rutte en Pechtold gewenste opheffing van zelfbestuur voor Nederland te voorkomen.
En laat je niet om lullen door onze staatsomroep, stem niet zoals Maurice de Hond je wil laten stemmen, maar kies voor je eigen en voor Nederland en stem simpelweg tegen dit Europa en voor Nederland en dan is de keuze uitermate beperkt, de PVV.

met groet Bolo
Geen opmerkingen: