.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 9 januari 2014

200 jaar

De landmacht is in 2014 200 jaar ‘Koninklijk’ en dat wil het krijgsmachtdeel vieren, met de samenleving! De Koninklijke Landmacht grijpt het jubileum aan om het maatschappelijk bewustzijn over de organisatie te vergroten. De landmacht is tenslotte van iedereen. Daarom laat het krijgsmachtdeel de eigen werkzaamheden en oefeningen zoveel mogelijk tussen het publiek plaatsvinden, wordt bijgedragen aan activiteiten van 200 jaar Koninkrijk en worden eigen initiatieven ontplooid.


Hartelijk gefeliciteerd uiteraard en jammer dat dat hele leger van ons ten eerste geen zak meer voorstelt aangezien ze zo'n beetje compleet weg bezuinigd zijn en men ons belasting geld liever uitgeeft aan vliegtuigjes waarmee we Amerikaanse massa vernietigingswapens, die we officieel niet eens hebben, moeten kunnen vervoeren.
Verder is onze landmacht al jaren de joker van onze links populistische regering en worden ze te pas en te onpas ingezet om islamitische oorlogsmisdadigers op hun troon te helpen of ze daarop te houden.
Ze zijn inmiddels gewoon de hampelmann van onze regering, nee van de EU want ook onze eigen regering heeft zelf al lang geen zak meer te vertellen over datgene dat onze landmacht allemaal moet doen, alhoewel dit vaak ook tegen de principes van onze jongens en meisjes soldaten ingaat.

Weer zo iets dat gewoon aangeeft dat wij snel terug baas moeten worden over ons eigen land en dus zeer zeker ook over onze eigen legers, dat onze soldaten niet naar een of ander islamitisch kut landje toe hoeven om aldaar als kanonnenvoer te mogen dienen voor de taliban, al qaida en weet ik veel wat voor tuig er her en der nog allemaal rond rent.
En waarom? Ik bedoel maar niemand wil onze hulp, zie afghanistan om maar eens wat te noemen, lekker dankbaar, onze mensen vertrekken en het uitroeien van de niet moslims gaat gewoon weer verder.

Ik heb heel veel respect voor de mensen die in het leger gaan om aldaar ons land te verdedigen, bijvoorbeeld tegen de oprukkende islam, maar ik heb geweldig de schijt aan ministers die onze jongens en meiden de dood in jagen door ze op weg te sturen naar landen waar ze eenvoudigweg niet gewenst zijn.

Uiteraard een toepasselijk feestlied ter afsluiting om deze heugelijke gebeurtenis ter ondersteuning mee te vieren, klikken op de foto hieronder.

   

met groet Bolo

Geen opmerkingen: