.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 14 januari 2014

Geen herdenking Sharon

Ariël 'Arik' Sharon word niet herdacht in de Tweede Kamer.


Uiteraard niet, onze op de koran zwerende op de hand van de regeringspartij rond jodelende Wilders haatster Anouchka van Miltenburg vind dit niet nodig.
Wanneer het nu eens zou gaan om een palestijnse oorlogsmisdadiger dan stond ze uiteraard gewapend met een arafat sjaaltje vooraan met de reet richting allah getooid klaar om desnoods naar de Gazastrook toe te fietsen om deze te eren, maar voor een groot leider als Sharon, een Israëlische leider die zelfs pogingen heeft ondernomen om met de terroristen te spreken, nee dat is uiteraard niet belangrijk genoeg om aandacht aan te besteden in de tweede kamer.
   
Denk ook wel dat mevrouw van Miltenburg niet helder kon denken aangezien ze nog een redelijke kater moet hebben gehad van een lang weekend feestvieren, zuipen en van vreugde klappende op de koran hebben gelachen dat Sharon eindelijk definitief het tijdelijke voor het eeuwige heeft verruild.
Smerige hypocriete slavin van de islam, de vvd en de palestijnse zelfmoord plofkopjes, ga eindelijk eens doen waarvoor wij Nederlanders je ruimschoots betalen en laat als voorzitster eens zien dat je er bent voor alle leden van de tweede kamer en niet alleen voor je vriendjes van de pvda, vvd en d66.

Verder bestaat er zoiets als gelijke monniken, gelijke kappen en hebben we met zijn allen niet verplicht droevig moeten zijn toen een van de grootste blankenhaters uit onze geschiedenis is heengegaan?
Neen over Mandela moesten we met zijn allen enkel even de goede punten zien, enkel zien wat voor goeds hij allemaal had gedaan, maar zijn openlijke haat tegen de blanken bevolking moesten we maar vergeten.

En wederom moeten wij ons als Nederlanders weer eens rot schamen voor onze politieke leiders, wederom worden wij door onze regering te kakken gezet, daar ze liever onder de burka van de pedofiele ideologie kruipen in plaats van op te komen voor de rechten van de echte oer Nederlanders, vreemd toch dat de PVV steeds maar weer blijft groeien en groeien enkel en alleen omdat steeds meer Nederlanders zich kapot schamen voor de klootzakken in Den Haag, dus gewoon lekker opflikkeren en dat koran zwerende onmens mee nemen en nooit meer terug komen graag.
Wij willen een nieuwe regering en graag eentje die er VOOR de Nederlanders is.

Je schaamt je eigen rot voor je eigen leiders, bedankt hiervoor.

met groet Bolo   


President Shimon Peres legt krans neer aan de kist van oude strijdmakker Ariel Sharon

Geen opmerkingen: