.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 4 januari 2014

Zo heb ik het ook bedoelt


Nederland slaap zachtWe hebben de kans gehad, we waren op de goede weg, hier is alles al zo goed als legaal, dus waarom hebben wij niet de kans gegrepen om onze naam waar te maken?
Waarom bezoeken, of moet ik zeggen bezochten die toeristen allemaal zo graag onze hoofdstad?

Hoogst persoonlijk heb ik reeds op zaterdag 12 Mei 2012 Nederland uit de crisis proberen te blowen en nu, nu worden we verslagen door de amerikanen, nou Colorado gefeliciteerd en Den Haag slaap lekker verder.....

Hier onder me stukje, ooit verschenen in het ter ziele gegane Alternatief.
Of wel "gered van de shredder"  Zaterdag 12 Mei 2012

De Oplossing


Tja het is allemaal zo geweldig eenvoudig en aangezien die kloothommels in Den Haag zelf niet tot een fatsoenlijke oplossing lijken te kunnen komen ga ik het maar weer voor ze oplossen.
We hebben een klein financieel probleem in ons land dat ons word aangeboden door jarenlang incorrect bestuur door een stelletje prutsers die ik niet eens de verantwoording zou durven geven over de besteding van het zakgeld van me dochters, laat staan over ons land.
Het jaren lang doodknuffelen van minder bedeelde gelukszoekers en promoten van linkse thee kransjes en anderegeldverslindende nutteloze kapitaalsvernietigende praktijken, in combinatie met geld verslindende oorlogen in landen waar wij gewoon weg moeten blijven en zeer zeker ook niks te zoeken hebben, zorgen er met hulp van speelgoed vliegtuigjes, financieren van bankdirecteuren en andere falende bedrijfsleiders en politiekers, directeuren van “goede” doelen en geld weggeef acties aan hulpbehoevende landen en andere overzeese geldverslindende activiteiten voor dat wij nu eindelijk ook eens geld te kort gaan komen.
Nu is het in dit land gebruikelijk dat de werkende mens dit mag gaan ophoesten, dus geen loonsverhoging, geen kilometer vergoeding, geen hypotheek, geen pensioen maar werken tot je der dood bij neervalt, geen ziekenkosten vergoedingen meer, geen onderwijs en werk voor mensen met een geestelijke beperking en geen kinderopvang, logisch want in een islamitische Nederlandse staat horen vrouwen geen baan te hebben, maar als huis en sex slavin voor man en kinderen te zorgen.
Wat we “gelukkig” wel krijgen is nog meer geld naar en bemoeienissen vanuit Brussel, een hogere pensioensleeftijd, hogere btw en meer ontwikkelingshulp en de hierbij horende grotere stroom asielzoekers waar wij voor mogen zorgen.
Dit alles terwijl de oplossing toch zo verschrikkelijk eenvoudig is !


1.We legaliseren alle soft drugs
2.We bouwen wiet plantages in het westland, paddo’s kweken we in de Flevopolder, hasj verbouwen we in Groningen.
3.We bouwen giga coffeeshops langs onze landsgrenzen en in onze grote steden
4.We bouwen een vliegveld in Friesland (is verder toch een nutteloos gebied) met ook daar een mega grote coffeeshop met vluchten vanuit de hele wereld om toeristen te trekken.
5.We stellen vaste prijzen op en de volledige winst verdwijnt in onze staatskas

Op deze manier krijgen we werkgelegenheid en een enorme injectie in onze staatskas met als resultaat dat alle eerder genoemde bezuinigingen van tafel kunnen en van Brussel hebben we dan ook geen last meer, aangezien we op deze manier gelijk uit de EU geflikkerd worden.
Indien we hekken kunnen plaatsen om de gebruikers zones en de vrolijke vreemdelingen niet verder ons land binnen laten dan tot aan de coffeeshops hebben we op deze manier ook geen last meer van eventueel bijbehorende criminele activiteiten van de gebruikers.
Wanneer er verder nog vragen zijn gewoon even contact met mij opnemen…..

Met groet
Bolo

Geen opmerkingen: