.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 23 januari 2014

Bulgaren, ach ik zeg beter niks

Kinderen er uitgetrapt, omdat ze niet langer meer willen bedelen


Wenen, 
Een Bulgaar kwam tot de geweldige conclusie dat hij zijn drie zonen, een tweeling van 9 jaar oud en hun broer van 13 jaar, niet langer meer kon misbruiken voor zijn ongeoorloofde activiteiten en sodemieterde zijn kinderen om die reden op Station Wien bij het grofvuil met de achterliggende gedachte, zoeken jullie het maar lekker uit met ze.


Dit is eigenlijk al lang geen nieuws meer aangezien deze harteloze manier om van kinderen die eenvoudigweg te veel zijn af te komen door onze nieuwe goedkope arbeidskrachten, inbrekers en autokrakers in het verleden reeds veelvuldig is toegepast.

Echter was deze actie nog maar eens een stuk asocialer dan in de andere gevallen en wel om de doodeenvoudige reden dat de kinderen het zat waren om voor papa door Europa heen te reizen om te bedelen en alles te jatten wat los en vast zit en ook maar enige waarde zou kunnen hebben.

De kinderen waren op een leeftijd dat ze een eigen mening gingen krijgen en het feit dat ze niet langer meer als slaaf door vader gebruikt wilden worden maakte de kinderen voor papa volslagen nutteloos en om die reden dropte hij de drie kinderen op het station in Wenen met een briefje waarop de lovende tekst stond : Kinderen zijn gezond en beschikbaar voor adoptie.
Vervolgens werden de kinderen gewoon aan hun lot overgelaten en mochten ze het verder zelf uitzoeken.

Om aan eten en drinken te komen gingen de kinderen naar een dichtbij gelegen bejaardentehuis om daar te vragen om voedsel en hier werden de kinderen in eerste instantie vast gehouden om naar een oplossing te zoeken. 
Gelukkig voor de kinderen werden ze hierna vrij snel opgevangen door de Stichting Bureau Jeugdzorg en woordvoerster Herta Staffa van de APA liet weten dat ze in eerste instantie zijn opgevangen in het rusthuis in Leopoldstadt alwaar iemand aanwezig was die in het Bulgaars met de kinderen kon spreken.
Uit dit gesprek bleek dat vader was vertrokken en dat de kinderen alleen in Wenen waren achtergebleven.

De tweeling en hun broer werden aanvankelijk ondergebracht in de "hub", een instelling die zorgt voor alleen reizende kinderen. Hun manager Norbert Ceipek nam contact op met de Bulgaarse autoriteiten en heeft de jongens na aanleiding van de door Herta Staffa verkregen informatie op 14 januari vergezeld naar Sofia. 
In Sofia zijn ze nu tijdelijk ondergebracht in een instelling vergelijkbaar met de "hub" , aldus een woordvoerder van de Bulgaarse autoriteiten.

De Bulgaarse autoriteiten zijn op zoek naar de vader van de kinderen en proberen familie leden van de kinderen te achterhalen om de zorg van de kinderen aan hen over te kunnen dragen.
Waarschijnlijk leeft de moeder van de kinderen in Griekenland en hebben de kinderen hier eerder ook gewoond echter is een en ander hierover niet geheel duidelijk, ook is het niet duidelijk hoelang de kinderen alleen in Wenen hebben rond gezworven.

En dit soort volk krijgen wij nu ook over de vloer, wees welkom, leven de EU, gooi maar open die grenzen en de lading criminelen dondert verder door het ooit zo mooie Nederland.

Help SOS 112 ach ja het referendum over de EU gaat toch niet komen, dus onze trotse regering die al heel lang geen meerderheid meer heeft en enkel nog het vertrouwen heeft van ons dom links en achterlijk islamitisch stemvee mag gewoon doorgaan met het afbreken van Nederland.
Bovenstaande verhaal is gewoon maar weer eens een voorbeeldje uit het buitenland en toont ons een glimp van het gedachtegoed dat sommige vreemdelingen meenemen over onze landsgrenzen om de cultuur van Nederland maar weer eens wat te verrijken. 
via links kom je op artikel. met groet Bolo

Sorry was de bronvermelding vergeten Der Standard via link kom je op website.


Geen opmerkingen: