.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 18 januari 2014

Bestrijding Jodenhaat

Rutte 2 regelt antisemitisme in Nederland wel even. 

Het is eenvoudigweg niet te geloven, het blijkt in Nederland zo te zijn dat docenten op scholen het niet aandurven om de Holocaust aan te kaarten tijdens de les.
Bang voor jeugdige plofkopjes in opleiding die dan eens vervelend kunnen gaan doen of de dag nadat de Holocaust is besproken wel eens even samen met papa en de rest van de familie langs kunnen komen om de meester of juf uit te leggen dat de Holocaust best wel mee viel en dat het overigens de hoogste tijd is dat er maar eens een nieuwe joden jacht word opgezet, de zyklon B staat klaar en het moet nu snel gebeuren want het aantal joden neemt zienderogen toe en daar hebben de palestijnen dan weer last van en laat dat nu net de bondgenoten zijn van papa plofkopje.

Bovenstaande tekst lijkt nergens op te slaan en zwaar overtrokken te zijn, maar helaas is het wel de ijskoude werkelijkheid, zo denkt een groot aantal van onze moslim "vrienden" over de joodse bevolking en wat dan voor de ruimdenkende linksmensch helemaal niet te geloven is, ja zo denken ze ook over jouw en mij.

Maar gelukkig de oplossing is in zicht want het kabinet heeft met diverse betrokken organisaties afspraken gemaakt over de bestrijding van antisemitisme.

Wat een mazzel hebben wij dan weer, onze trotse combinatie tussen links denkende en landverraders die we "onze" regering moeten noemen lossen het wel even voor ons op.

Zo is onder meer afgesproken dat het kabinet onderzoek laat uitvoeren naar de trigger-factoren van antisemitisme. Ook wordt gekeken naar antisemitisme en aandacht voor de holocaust in het onderwijs.

Dus we kunnen allemaal weer rustig gaan slapen, Rutte en CO laten door de stichting open deur onderzoek doen naar de joden haat bij onze islamitische leerlingen.
Nou ik kan daar wel een beetje bij helpen, deze kinderen van islamitische afkomst worden veelal van huis uit gehersenspoeld en krijgen de haat tegen het joodse (tevens christelijk, protestants, katholiek, hindoeïstisch, boeddhistisch, ongelovig enz enz) met de paplepel naar binnen geslagen.
Ze leren dat de Joden de oorzaak zijn van alle kwaad tegen de moslim broeders en de holocaust, ach dat viel allemaal best wel mee of is zelfs nooit gebeurd.

Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) maakt het helemaal spannend en wil antisemitisme onderdeel maken van het anti-pestprogramma, sodemieter toch eens lekker een eind op, onder welke steen heeft deze door links bestuurde vvd trekpop de afgelopen decennia gelegen?
Antisemitisme vergelijken met pesten is als de oorlog in Vietnam vergelijken met een voetbalwedstrijd tussen Utrecht en Ajax.
Het is leuk dat we mensen met een verstandelijke beperking weer zo veel mogelijk mee willen laten doen op de arbeidsmarkt, maar om ze dan gelijk maar tot minister van onderwijs te bombarderen, nou weet niet of dat wel zo handig is..........

Slechts een jaartje geleden heeft de PVV een debat aangevraagd in de tweede kamer en aankomende donderdag word een en ander al besproken,  "noodklok om joden-haat" zo noemt men dit debat, sorry maar als er elders een noodklok staat te rammelen dan word er over het algemeen niet eerst een jaartje aangemodderd om vervolgens actie te gaan ondernemen, oh nee sorry, om vervolgens te gaan bespreken of dat er wellicht eens actie ondernomen zou moeten gaan worden.

Ja we zijn goed bezig in Den Haag en als Nederland kunnen wij trots zijn op onze regering met in het bestuur van ons land mensen die je in het normale hedendaagse leven nog eens niet de verantwoording over de plaatselijke supermarkt zou durven geven.

Lijkt me allemaal heel simpel, gewoon in de hoogste klas van de lagere school alle leerlingen een opstel laten maken over de joden-vervolging, scholen die hier niet aan voldoen of waarvan de leerlingen onvoldoende scoren sluiten er is in Nederland geen ruimte voor islamitisch antisemitisch onderwijs, dit is ons land met onze normen waardes en geschiedenis en hierbij hoort de holocaust even als onze overzeese gebieden, sinterklaas, zwartepiet en varkensvlees op het bord.

Wanneer men op scholen al een intolerantie gaat kweken tegen Nederland en haar gebruiken dan is het de hoogste tijd om de vuilnis buiten te zetten en verder te gaan met hen die hier daadwerkelijk SAMEN willen wonen en leven, een multiculturele samenleving is best mooi, maar dit mag nooit of te nimmer ten kosten gaan van de originele bevolking van het land en dit is wereldwijd gezien al meer dan voldoende bewezen.

Voor hen die is verdwaald en op dit blog terecht is gekomen, deze volgende link geeft je eigenlijk zo'n beetje de minimale basiskennis die eenieder zou moeten hebben over De Holocaust en Joden vervolging ik zou zeggen gewoon eens op je gemak door lezen..........

met groet Bolo
Geen opmerkingen: