.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 4 augustus 2014

Pallywood

Twee Pallywood blindgangers op één dag!Een nieuwe dag, een nieuwe Palestijnse hoax, 3 augustus 2014 bracht ons wederom twee nieuwe Pallywood blindgangers. De eerste die we hier bespreken  is het bombarderen van het al-Ghoul huis in Rafah, waarvan wordt gezegd dat er tien mensen gedood zijn. De tweede is de "luchtaanval" op de Rafah "A" Boys School, waarvan hier de bewijzen volgen dat deze niet gebeurde.


De Israëli's bombardeer de al-Ghoul gezinswoning in Rafah. Er zijn foto's van dode kinderen. Ons werd verteld dat er tien mensen werden gedood, waaronder drie volwassen mannen.

"Asmaa al-Ghoul, een journalist en tevens lid van de familie uit Gaza City, zei in een post op Facebook dat haar oom Ismail en zijn zonen Mohammed en Wael vanochtend werden gedood, samen met Waels drie kinderen Malak, Mustafa, en Ismail."

Asmaa al-Ghoul is nou net niet de meest objectieve journalist om dit soort informatie zomaar klakkeloos van over te nemen, ze schreef eerder een open brief aan haar oom, een hamas kopstuk om hem te steunen aangezien ze van mening was dat haar oom wel erg goed in de gaten werd gehouden met betrekking tot zijn doen en laten in de laffe strijd die hamas strijd.

De Israëli's bombardeerden het al-Ghoul huis , want het was een Hamas doelwit.

Hamas agenten en plaatselijke commandanten, evenals hun raket cel leden, voeren in een deel van hun huis een "normaal" gezinsleven. Een tweede deel van het huis is het commandocentrum, of het begin van een tunnel. Dagelijks leven en militaire infrastructuur zijn volledig met elkaar verweven.

Geen enkel verhaal daar zal je vertellen dat een top Hamas commandant hier woonde, terwijl hij zijn hele familie in gevaar brengt. Hamas begon deze oorlog en voerde deze op de meest mogelijke verdorven manier. Elke dode aan beide zijden is de schuld van Hamas. Kinderen verdienen het nooit om te worden gebombardeerd, maar wat nog belangrijker is, ze verdienen het al helemaal niet om eerst te worden gebruikt als menselijke schilden en vervolgens als rekwisieten.


De "mensen" op deze foto zijn blij dat de baby dood is, want nu kunnen ze hem misbruiken in hun afschuwelijke propaganda oorlog. Dit zijn enkele van de meest gedegenereerde mensen in de wereld.


De VN school in Rafah werd niet gebombardeerd

Nu het andere Pallywood fabeltje van deze dag. Zoals viel te verwacht vloog eenieder die niet zelf kan of wil nadenken en afhankelijk is van de links anti Israël propaganda nieuws stroom gelijk in de houding om Israël te veroordelen over deze aanval. De pers zei dat de school werd gebombardeerd en met artillerie aanvallen werd bestookt Ban Ki-Moon sprak iets in zijn onbegrijpelijk Engels, en de stenografen van de pers interpreteerde dit weer een op gehele eigen manier.

Secretaris-generaal Ban Ki-moon van de VN riep op dat de verantwoordelijken voor deze "grove schending van het internationaal humanitair recht" verantwoordelijk moeten worden gehouden, terwijl de Verenigde Staten de aanval omschreef als "schandelijk."

Het was de tweede aanval op een school in minder dan een week.


Het Israëlische leger zei dat het een gerichte actie was op drie Islamitische Jihad terroristen op een motorfiets in de nabijheid van een UNRWA-school in Rafah" en voegde er aan toe dat het onderzoek zou gaan doen naar het de gevolgen van deze gerichte aanval op de drie terroristen.


De Islamitische Jihad melden uiteraard niet dat één van haar militanten gedood of gewond is geraakt bij het incident. Een Palestijnse functionaris zei dat iedereen die gewond of gedood is van binnen de school kwam.


"De Israëlische strijdkrachten zijn herhaaldelijk geïnformeerd over de locatie van deze scholen," melden de heer Ban's woordvoerder in een verklaring. "Deze aanval, tesamen met andere schendingen van het internationaal recht, moet snel onderzocht worden en de verantwoordelijken ter verantwoording worden geroepen. Het is een morele verontwaardiging en een criminele daad."piepte de woordvoerder nog even verder.


The Guardian plaatste alles, wat er volgens hen gebeurd is in deze zeer eenzijdige video boodschapWe komen verderop nog even terug op dit filmpje, er was een aanval, maar zelfs de Guardian geeft toe deze plaats vond  buiten de school.
Het was dan ook geen aanval op de school, en daarom was het dus ook geen oorlogsmisdaad. Ban Ki-Moon is zo incompetent dat hij onmiddellijk zou moeten aftreden. Hij maakt de hele situatie enkel maar erger.

Hier onder is te zien waar de aanval daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
De groene pijl markeert de schoolpoort. Op de grond liggen de twee doelwitten van de aanval. Men heeft een baard en houdt zijn wijsvinger in de Wahabbist als symbool van het bestaan ​​van een God voor wie dit tuig zal doden en sterven. De man in het zwart met de latex handschoenen wordt verondersteld om een ​​soort van paramedicus zijn, maar hij is gewoon een acteur, zoals u zult zien. Let op de steiger gemarkeerd door de rode pijl.

Nu liggen plotseling de twee mannen die eerst op de straat lagen op het schoolterrein!
Ze zijn op miraculeuze wijze ook nog eens van plaats gewisseld. De Wahabbist lag aan de andere gewonde man zijn rechterzijde; nu ligt hij aan zijn linker. En de man in het rode shirt, liggend achter beide gewonden? De laatste keer dat we hem zagen, was hij in de straat.
Hij is ongedeerd. Zoals bijna iedereen, hij doet alsof. Op een gegeven moment verschijnt er een klein meisje, maak je geen zorgen; ook zij is niet gewond.
De man in het zwart brult om hulp, en de man met het rode shirt ligt er nog, maar vreemd, de man met dat bruine shirt die net nog naast hem lag is nu verdwenen.

Hier is nog een foto van het kleine meisje.Hoewel er verteld werd dat ze dood is, is haar mond nu weer open, en bruin shirt is op wonderbaarlijke wijze weer herrezen, net als mijn geest kat. Een man met ​​een baseball cap bukt om het meisje te helpen.

Hij tilt haar op. Maar wacht! Bruin shirt is terug! Ik heb hem gemarkeerd met een groene pijl.
Hij zit gezond en wel naast zijn er eveneens gezond uitziende vriend Rood Shirt.
De man met de cap pakt het arme meisje op en is klaar om haar naar de ambulance te dragen.
Achter hem, is Bruin shirt door zijn knieën gegaan, Het komt goed. De Wahabbist, rechts wijst nu naar de plaats waar hij denkt dat hij geraakt is. Een grijsaard in een paars shirt schreeuwt behulpzaam als een maniak. Achter hem naar rechts staat een meisjes verveeld toe te kijken staat met haar armen over elkaar.

De man die het "gewonde" kleine meisje oppakte sprint nu door de poort, die haar in veiligheid moet gaan brengen.
Maar wacht eens even, het is een hele ander man, heeft hij het meisje van de andere man gestolen? Of heeft deze man het meisje even overgenomen van de andere man omdat hij jonger en fitter is, zodat hij sneller kan rennen? Ja, dat is wat er is gebeurd. Zijn plan is om gewoon te blijven rennen. Voor altijd en eeuwig blijven rennen.Kijken eens hoe ver hij al voorbij de schoolpoort is, waar gaat hij heen met dat meisje?

Het antwoord is "Nergens." Het kleine meisje is niet gewond. Ze smeerde haar in met nep bloed, en ze speelt gehoorzaam haar rol. De jonge man is doelloos aan het rond lopen omdat er geen enkele urgentie is.

Hier is een close up van de "wond" aan haar hand.Het is gelijmd op rubber. Dat is waarom het niet eens is gaan bloeden.En hij loopt gewoon in het rond te schreeuwen met nietszeggende lege ogen.
Crappy acteren, mijn jongen. Crap- PEE.

De bloedvlekken op haar trainingsbroek zijn verschillend van vorm, omdat ze meerdere takes van deze film moesten maken voordat het goed was. Merk ook op dat haar linkerhand wordt gebald in een foto, krabben in een andere, en haar wijsvinger wordt rechtgetrokken in de grote foto.
Te veel filmproducers maakte reeds eerder deze fouten door de massale verwarring, dat is de reden waarom Bruin shirt verscheen-verdwenen-verscheen, en een man schepte het meisje, maar een andere man liep uit de school met haar. In de filmindustrie, staan deze fouten ​​bekend als 'continuïteit fouten. "Je moet goede productie-assistenten (PA's) hebben om fouten zoals deze te voorkomen.

Andere mensen pikken de ongedeerde kinderen op en liepen met hen weg, let ook eens op dat oude vrouwtje met de sjaal, waggelend en krijsend.
Er zijn geen zichtbare verwondingen te zien bij dit kind. Ik weet dat hij ongedeerd is, omdat zijn "redder" hem eenvoudigweg oppakte van het schoolterrein. The Guardian had al gemeld dat de explosie plaatsvond op de straat, en we zagen de twee gewonde mannen liggen waar ze oorspronkelijk werden getroffen, voordat de Pallywood bestuurders hen versleepte naar het schoolterrein.

Hier is dezelfde man ver achter de waardeloze acteur met het ongedeerd meisje. Hij liet het waggelende, krijsende oude vrouwtje ver achter zich in zijn run naar de eeuwige Pallywood roem."Kom terug!" Ze huilt. "Je hebt het verkeerde kind! Hij was gewoon een dutje aan het doen! "

Zie het bloed op de grond? Dat is waar de twee verdachten hun lot ontmoetten, ze werden niet geraakt in de school. En nu nog meer bewijs dat deze hele zaak een belachelijke farce is. Zie de licht-groene pijl in de afbeelding hierboven? Het markeert een stripfiguur. U kunt dezelfde cartoon op de muur op de foto hieronder, aangegeven met een ander licht-groene pijl eens goed bekijken.
Wat gebeurde er met de metalen steigers, de tafels, en de kartonnen dozen? Waarom hebben ze dat allemaal verwijdert?
Eenvoudig door de steigers werd het bord "Rafah 'A' Boys School." geblokkeerd en was dus niet te lezen. Zelfs al hebben ze de set volledig herschikt, om de een of andere reden lukte het ze niet om de bloedige sleepsporen weg te wassen, sleepsporen die aantonen hoe ze de twee terroristen van de straat sleepte naar de school.

Ze eindelijk mocht de man met de vinger ook weg, uiteraard zijn vinger nog steeds omhoog gehouden. Deze foto werd genomen nadat ze de stijgers hadden opgeruimd, maar nog voordat ze verlost waren van de kartonnen dozen.En voor wie het er toch even moeilijk mee heeft, een cameraman die te vroeg met zijn werk begon toont op onderstaande filmpje even hoe het kleine meisje in de juiste positie werd neergelegd voor de hamas propaganda show.


Maar we gaan nog even verder.

Wat voor soort munitie werd gebruikt?

De Israëli's zijn zo geheimzinnig, als ze zouden moeten zijn, over hun capaciteiten. Ik weet al heel lang dat ze geïnteresseerd waren in miniatuur geleide raketten. Ze werken hand-in-hand met de VS met onderzoek naar raketten. De Amerikaanse marine ontwikkelde onlangs 's werelds kleinste geleide raket.Het is slechts 25 inch (63,5 cm) lang en weegt ongeveer 5,5 pond (2,5 kg). Hier is de krater die de munitie van vandaag maakte OP DE STRAAT VOOR Rafah "A" Boys School.Dat soort weg is "asfalt beton." Het is een mengsel van asfalt en kleine rotsen genaamd "aggregaat." De Palestijnen gebruiken grof aggregaat omdat fijner aggregaat veel duurder is.

Dit is de weg aan de voorkant van mijn huis.Het aggregaat is zeer fijn. Hier is grof aggregaat vergelijkbaar met wat de Palestijnen gebruiken.Zie de Amerikaanse munt aan de linker kant van de foto? Het is ongeveer een inch (2,2 cm) in diameter. Met behulp van de aggregaat en het kwartaal, kunnen we de ruwe omvang van de krater bepalen.
Het is ongeveer acht centimeter (17,6 cm) in diameter. Dat betekent dat de Israëli's een geminiaturiseerde geleide raket bezitten. Deze is waarschijnlijk uitgerust met een brisant antitank (HEAT) kernkop, misschien met een fragmentatie mouw. Een straal gesmolten metaal snijd door de motor en die veroorzaakt het gat in het asfalt, terwijl het blast effect en fragmenten mannen zou verwonden.
De hoeveelheid granaatscherf was verwaarloosbaar; U kunt zelf zien dat de twee terroristen slechts een paar kleine verwondingen hadden. Israël produceert al een uiterst kleine geleide raket genaamd Spike, die wordt gebruikt op de onbemande vliegtuigen (UAV's).

Deze aanval, echter, bewijst dat alle roddels en verhalen die ik hoorde waar: zijn, Israël heeft een kleine geleide raket. Een raket die kon een persoon in een menigte raken. Net als de US Navy ... Spike. Interessante naam gegeven, gezien het feit dat de US Naval Air Warfare Center Wapens Division ontkent dat hun kleintje iets te maken heeft met de Israëli's.

Ik heb gelezen dat de meerderheid van de Israëlische UAV operators zijn vrouwen, omdat ze snellere reflexen bezitten. In dit geval is er geen twijfel dat Israël gebruikt maakt van een precisie aanval voor het aanpakken van terroristen, en dan Pallywood, de VN, en de druk van de wereld werd weer eens slachtoffer van hun bedrukte response mechanisme. The Guardian maakt zelfs gebruikt van een foto van de laatste valse school bombardementen.


fake

 fake

 fake

fake 

Tot zover weer een aflevering verzamelde vertalingen van de grote palestijnse propaganda show vol leugens en bedrog, eerder waren er Terroristische propaganda, Kindermoord om goodwillDe media en hamas en Kinderen voor kinderen.

Dit artikel is geschreven door Thomas Wictor, Thomas Wictor werd geboren in Caripito, Venezuela, en woonde in Texas, Nederland, Noorwegen, Groot-Brittannië, Oregon, Japan en Californië. Hij behaalde een diploma bachelor in de geschiedenis van Lewis and Clark College

Het origineel is geplaatst op zijn eigen website te vinden middels deze link

Artikel middels een vrije vertaling omgezet in het Nederlands door Bolo 

met groet Bolo

Geen opmerkingen: