.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 6 augustus 2014

Live lancering hamas raket

Uiteraard hoor je nu niemand over de mensenrechten van de palestijnen, of in elk geval over het in gevaar brengen ervan.


Een Indiase reporter laat ons zien hoe hamas te werk gaat en het leven van de inwoners van Gaza op het spel zet door vanuit een dicht bevolkt gebied een raket te lanceren die eerst onder een partytent verborgen en gereed gemaakt werd om vervolgens richting Israël te worden verzonden. Dit gebeurde slechts enkele minuten voordat de 72 uur durende wapenstilstand begon.
We zagen geen kinderen klaar staan om gelijk na de tegenstoot van Israël klaar te gaan liggen in een zo zielig mogelijke houding en de vele burgerslachtoffers waren waarschijnlijk ook nog niet verschenen om de aanval van Israël op wederom een burgerdoel vol onschuldige mensen aan de media mede te delen, wellicht hadden ze vertraging, wellicht gingen ze er vanuit dat Israël niet zo laf is als hamas en deze aanval van hamas op de burgers van Israël gelijk te gaan vergelden juist voor aanvang van de wapenstilstand.

Onderstaande filmpje is van France 24 ook deze heeft exclusieve beelden van een Hamas-raket lanceerplatform met bewijzen dat de militante groep deze afvuurt van gebieden die zwaar bevolkt zijn met burgers.Hoe kun je met dat laffe volk ooit in vrede leven?
Nee hoe kun je ooit met de islam in vrede leven?
Lafheid, achterbaksheid, godsdienstwaanzin, moordenaars, kindermisbruikers, vrouwen onderdrukkers en de uitvinders van de genocide op complete andersdenkende volkeren, nee daarmee kun je niet in vrede leven en wij kunnen een voorbeeld nemen aan Israël, heel de wereld kan een voorbeeld nemen aan Israël, aangezien Israël ondertussen de enige is die de islam wel aan durft te pakken en daar kunnen de Verenigde Staten, de zelfbenoemde Europese Unie, de Vereniging der naties en de islamitische mensenrechtenorganisatie Amnesty International enkel van dromen.

En laat dat nu juist de groeperingen zijn die voor onze veiligheid moeten zorgen, arme wij.......

groeten Bolo

Geen opmerkingen: