.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 21 augustus 2014

Iran, de reddende "engel" van hamas

Iran/Hezbollah staat klaar om een nieuw front te openen, mocht hamas door de raketten voorraad heen geraken.


Mocht Hamas langzaam door de voorraad raketten heen geraken dan staat de door Iran gesteunde Hezbollah terroristische organisatie klaar om troepen te sturen naar het Egyptische Sinaï-schiereiland om een nieuw front te openen tegen de Joodse staat, dit volgens geïnformeerde Midden-Oosten veiligheidsfunctionarissen.


De functionarissen zeiden dat van hamas wordt gedacht dat ze nog tussen de 4.000 en 6.000 langeafstandsraketten in haar arsenaal hebben liggen, voldoende om tussen de 40 en 60 dagen van aanhoudende aanvallen tegen Israël dagelijks een 100 raketten per dag op Israël af te vuren.

Met de grens naar Gaza die momenteel gesloten is, wordt het voor wat Iran betreft vrijwel onmogelijk om in staat te blijven hamas bij een aanhoudende raket oorlog tegen Israël van voldoende raketten te blijven voorzien en een dergelijk langdurig conflict is noodzakelijk voor Iran, hamas en de islam in de strijd tegen het enige land in de regio waar de inwoners nog in vrijheid kunnen leven, Israël.

De Midden-Oosten veiligheidsfunctionarissen lieten door schemeren dat hamas van mening is dat Israël niet zit te wachten op een langdurige oorlog en denken dat premier Benjamin Netanyahu zal aansturen op een wapenstilstand voordat de Israëlische scholen weer open gaan en dat is al over twee weken. Zoiets noemen ze in de onderwereld, bij criminelen die nog wel enige vorm van eergevoel hebben eenvoudigweg een verkapte bedreiging in de categorie "ik weet waar jouw huis woont" of "ik weet waar jouw bed slaapt" Hamas is dan ook van mening dat de Israëlische bevolking minder achter het optreden van hun regering staat wanneer de kinderen terug gekeerd zijn naar de klaslokalen (en de laffe hamas moordenaars deze scholen als doelwit kunnen uitkiezen) Echter, in het geval van een langer conflict, staat Hezbollah klaar om hamas te gaan ondersteunen, op het Sinaï-schiereiland staat niets de lancering van haar eigen raketten oorlog nog in de weg en mogelijk volgt er dan een uitbreiding van het front tegen Israël, aldus de Midden-Oosten veiligheidsfunctionarissen

Tevens melden ze dat ze over informatie beschikken dat Hezbollah binnenkort zelfs raketaanvallen wil lanceren vanuit de Sinaï reeds in de komende dagen enkel en alleen om even aan te geven aan Israël wat ze te wachten staat zonder een wapenstilstand.

Deze informatie kwam nadat Netanyahu afgelopen dinsdag aangaf dat Israël zal blijven reageren op de raketaanvallen vanuit gaza en de andere omliggende anti Israël gebieden.

"Ons beleid ten aanzien van Hamas is simpel: Als je schiet, zullen we keihard terug slaan", zei hij. "Ze denken dat ze ons uitputten, maar dit zien ze volledig verkeerd."

"De operatie eindigde niet," zei hij. "Onze strijd tegen terreur groepen is een lang gevecht en gaat vele jaren terug. In de afgelopen weken hebben we hamas een enorme klap toegedient, de meest serieuze klap sinds hun oprichting. We zijn vastbesloten om door te gaan en wij maken gebruik van alle middelen die nodig zijn. "

Artikel van Aaron Klein voor WND.com. originele artikel
vrije vertaling door Bolo

Geeft weer eens aan dat het geen moer uitmaakt hoe je het islamitische monster ook noemt, hamas, hezbollah, isis, is, boka haram, pvda het is en blijft gewoon tuig.
Al hang je, je hond vol met goud en robijnen het blijft eenvoudigweg een beest met vlooien, niet meer en niet minder en dan maakt het ook niet uit hoe je het beest noemt.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: