.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 4 juni 2014

Fort Europa?

Waar komen jullie toch vandaan?Wel een zeer slecht beveiligd Fort overigens.
Middels bovenstaand schema kun je zien wie waar via de lekke grenzen van de Europese Unie op weg gaan naar de sociale voorzieningen van Nederland om hier te komen genieten van een levenslange uitkering terwijl onze oudjes en zorg behoevende het met steeds maar weer minder moeten zien te redden.

Natuurlijk moeten wij mensen helpen die aan onze landsgrenzen staan, maar we mogen van deze mensen wel verwachten dat ze zich aanpassen aan onze normen en waarden en helaas dat gaat ze dan wel weer wat te ver en waarom zouden ze zich ook aan ons aanpassen? De linkse kolonie staat al trappelend klaar om over de rug van deze mensen geld te verdienen middels procedures tegen de Nederlandse staat en het net zo lang rekken van deze procedures totdat ze zelf weer genoeg geld verdient hebben en de gelukszoeker inmiddels al zo lang bezig is met rellen tegen onze staat dat ze nu gewoon te lang hier wonen om nog terug te kunnen gaan naar het land van herkomst.

En dat is nu net de reden dat we gewoon alle asielzoekers en andere gelukszoekers moeten weren uit ons mooie Nederland, want een ieder die hier aanklopt mag uiteindelijk toch wel blijven en dat is nou juist het grote probleem.

Hierboven de routes van de gelukszoekers, daar alles dicht gooien en we zijn weer een stapje verder met het terug krijgen van ons eigen land.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: