.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 18 juni 2014

oh oh den haag

Haagse terroristen fanclubdag gaat gewoon door

Update 19-06-14 : Fanclubdag alsnog afgelast

Ach ja onze "vriend" Timmermans kan er ook niets aan doen en het laffe links georiënteerde zooitje zakkenvullers dat zich "onze" regering noemt legt de volledige verantwoording voor wederom een zwarte dag in de vaderlandse geschiedenis gewoon even in handen van burgemeester Jozias van Aartsen.

En wij, wij moeten dit allemaal maar weer over ons heen laten komen, we moeten ons weer laten vernederen door een zooitje islamitische rel malloten die misbruik komen maken van ons recht op de vrijheid van meningsuiting om een islamitische terreur organisatie te steunen die er juist voor staat om niet enkel het recht op het uiten van je eigen mening af te schaffen, maar een ieder die een andere mening is toebedeeld eenvoudig weg uit wenst te roeien.

De vertegenwoordigers van het Nederlandse volk ondersteunen al jaren lang openlijk het palestijnse zooitje (zelf)moordenaars en de bijbehorende terreur organisaties, ze steunen de Arabische lente die inmiddels rond woekert als een gigantische winterstorm en laat complete volksstammen van dit verslagen islamitische tuig eenvoudigweg hier binnen als asielzoekers, zodat ze met een uitkering dan wel studie financiering hier rustig kunnen werken aan de voltooiing van hun opleiding tot jihad strijder en nu gooien we onze deuren weer open voor een nieuwe terreur organisatie en mogen de volgelingen hier hun steun komen betuigen aan dit zooitje islamitische massa moordenaars, terwijl ze wereldwijd reeds worden gezien als een terreur organisatie.
En wanneer ik me bek dan open trek aangezien ik genoeg heb van de islamisering van Nederland en openlijk de wens uit dat al dit smerig tuig opflikkert uit mijn land dan ben ik een racist en een achterlijke P.V.V.'er.

Wat nu wanneer we vrijdag eens een tegen demonstratie zouden opzetten en hierin oproepen tot het uitzetten van alle sympathisanten  van de isis, fatah, hamas, plo, hezbollah, boko haram, Al-Qaeda, stichting Martijn, Moslimbroederschap en al het ander in het wild rond moordend veelal islamitische tuig zouden wij daarvoor dan ook toestemming krijgen van burgemeester Jozias van Aartsen? Of zou er dan een spoed debat komen alwaar deze demonstratie verboden zou worden door "onze" regering met ondersteuning van de landverraders 66 en de hamas lovers van de sp?

Uiteraard moeten we de staatsomroep dan wel iets geven alwaar ze over kunnen zeiken samen met de islam liefhebbende regeringspartijen en dus mag op deze manifestatie de prinsenvlag zeer zeker niet ontbreken.Van mij mag het en ik zie het ook wel weer voor me hoe landverraders van het type Pechtold en islam vriendjes type Samsom staan te stuiteren en de ene bak stront na de andere leeg kiepen over zo'n demonstratie terwijl ze zelf nog net niet mee doen aan de demonstratie om het islamitische tuig een hart onder de riem te kunnen steken.

Wederom pakken ze weer een stukje eigenwaarden van de Nederlander af ten kosten van een zooitje profiteurs dat misbruikt maakt van alle voorzieningen waar mijn grootouders keihard voor hebben gevochten en wederom treed de laffe Haagse kliek niet op en moeten wij machteloos toekijken hoe ons land naar de sodemieter geholpen wordt in ogenschouw van heel de wereld door smerig islamitisch tuig en links denkende achterlijke Nederlanders die lekker politiek correct mee dansen op islamitische terreur muziek, mee dansen op de muziek die ons allen naar de verdommenis aan het helpen is.

Ik schrijf dit artikel in de stille hoop dat men deze pro isis demonstratie alsnog gaat verbieden en wanneer deze alsnog door mocht gaan is het wellicht een mooi moment om gelijktijdig een fanclubdag te houden voor de meest fanatieke supporters van Ajax, Feijenoord, Ado, Utrecht, NEC en wie verder nog zin heeft op het plein in Den Haag met deze keer eens een gezamenlijke activiteit, bedoel we staan met zijn allen achter oranje op donderdag dus op vrijdag een keertje samen achter Nederland staan moet dan toch ook geen probleem zijn?

Uiteraard wil ik niet oproepen tot geweld op welke manier dan ook, maar een ieder moet het toch met mij eens zijn dat het ronduit belachelijk is dat de aanhangers van dit smerige moordlustige islamitische tuig de ruimte krijgen om in Nederland in het openbaar op te roepen tot nog meer moord, nog meer geweld en dat het Nederlandse volk dan stil moet zijn en enkel mag toekijken?

met groet Bolo


bijlage prinsenvlag middels memotrip.nl Wat betekent oranje in plaats van rood?
Behalve welbewust voorgelogen 100% onwaarheden (Hitlergroeten, Nazi-symbolen) had de voortreffelijke maffioso-herenacteur Alexander Pechtold, in zijn vragen aan Geert Wilders tijdens de Algemene Beschouwingen op 25 september 2013, ook nog iets waar een speurhond wel degelijk een NSB-zweem aan had kunnen ontdekken, namelijk de vlag, met niet rood, maar oranje-wit-blauw, door het kereltje aangeduid als "NSB-vlag".
Deze zogenoemde "prinsenvlag" of "geuzenvlag", werd oorspronkelijk gevoerd door de orangisten tijdens de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648), vanaf dat de watergeuzen Den Briel innamen (1572). Al snel werd het een symbool van de opstand tegen Spanje en de vlag van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden.
Maar rond 1648 bleek het oranje door rood te zijn vervangen, doch het is historici niet goed duidelijk hoe en waarom. Misschien omdat de oranje kleurstof niet goed bleef zitten. Of omdat anti-oranje-gevoelens tot een andere kleur noopten. Of omdat oranje op afstand (zee) slecht herkenbaar zou zijn, of omdat de Fransen naar analogie van hun driekleur het rood ingevoerd zouden hebben.
Nadat de Fransen in 1794 Nederland binnengevallen waren, bepaalden de Staten-Generaal in 1796 dat de kleuren rood-wit-blauw de enig juiste moesten blijven. Dit zou het definitieve einde van het oranje zijn. Toen de Fransen verdreven waren, besloot koning Willem I tot behoud van de kleuren rood-wit-blauw.
In de jaren 30 van de 20e eeuw was er enige discussie over herwaardering van de prinsenvlag met dus oranje. Er waren bij alle partijen voor- en tegenstanders. Maar alleen de aanhangers van de NSB kozen unaniem voor het oranje-blanje-bleu. Volgens hen was dit de enige Nederlandse vlag. Maar moeder des vaderlands Wilhelmina ondertekende daarop in 1937 een Koninklijk Besluit, waarmee de kleuren rood-wit-blauw nogmaals werden vastgesteld als de kleuren van de Nederlandse vlag.
Na de Tweede Wereldoorlog was er nog weinig belangstelling voor de prinsenvlag. Maar linkse hersenspoelers zoals de Volkskrant, Joop.nl of de kleinzielige miezer van D66, vermelden bij elke demonstratie waar lieden rondsjouwen met prinsenvlaggen, dolgraag dat we daar de NSB-vlag zien wapperen.
Alleen toen de NSB in de jaren 30 de vaan met oranje unaniem zag zitten als de Nederlandse driekleur, ging het dus helemaal niet om een vlag voor deze landverradersbeweging zelf. Want deze autoritair geleide stichting (dus geen vereniging) met in 1936 wel 52000 leden, voerde namelijk alreeds een eigen vlag: zwart-rood en een driehoek in het midden met de letters NSB.
De prinsenvlag is oranje-wit-blauw.
Maar omdat links nu eenmaal geen argumenten heeft tegen de PVV behelpt men zich te allen tijde met doorzichtige geschiedvervalsing van het type 'Godwin' of zoals ik liever zeg van het type Holocaustvergasser. 

Geen opmerkingen: