.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 26 juni 2014

De enige oplossing

"Zet der maar een hek omheen dan"Laat ze het lekker zelf uitzoeken daar, we bouwen der een muur om heen, trappen hamas en zijn vriendjes een eindje verder de afgrond in zodat we Israël en haar inwoners fatsoenlijk kunnen beschermen tegen al dat smerige moorddadige tuig. ja we trekken bij Israël de grens en dan zoeken ze het maar lekker zelf uit dat moslim tuig.
Wij zijn er klaar mee, willen geen donder meer te maken hebben met al die islamieten die elkaar naar het leven staan, we helpen de mensen die daar weg willen door ze naar hier te halen, naar Nederland, naar Europa en ruilen ze in voor dat smerig laffe islamitische tuig dat hier ons land terroriseert en hier toch liever niet wil zijn, al die zwarte pieten haters trappen we ook gelijk richting het midden oosten mogen ze daar lekker politiek correct bezig gaan zijn.

Ik wil leven in vrede, wil normaal over straat kunnen en wil ook dat onze vrouwen en kinderen normaal over straat kunnen niet enkel hier in de kleinere dorpen dan wel stadjes maar ook in de grotere steden, de veiligheid van de inwoners zouden beschermd moeten worden door de overheid, nou mooi niet met dat stelletje smerige linkse lafbekken en landverraders die er in Den Haag aan de macht zijn.

Nee we trekken er een muur omheen en we laten dat klootvolk zichzelf lekker uitmoorden, wanneer de muur hoog genoeg is en wellicht voorzien van een dubbele laag isolatie dan hebben de omliggende landen er ook niet zo'n last van.

met groet Bolo

Bijlage diverse cartoons.Geen opmerkingen: