.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 31 augustus 2015

Oorlogsmisdadigers zijn welkom in Nederland mits ze maar kinderen hebben

De Angolese Gláucio en Márcia mogen niet worden uitgezet aangezien het hier gaat om tieners van 13 en 18 jaar oud. Ach hier kan ik het nog best wel mee eens zijn is het niet dat dan de ouders ook nog in Nederland mogen blijven en wellicht hebben ze nog wat familie hier of daar die vast zitten wegens oorlogsmisdaden en uiteraard zijn ook deze welkom in Nederland, waarom ook niet?Dus de voltallige Groen Links, de partij die alles prima vindt zolang ze de Nederlandse cultuur maar kunnen verkrachten, delegatie gaat vanavond om half zeven naar het detentiecentrum in Zeist om daar maar weer eens een heerlijk potje te janken omtrent het feit dat het allemaal zo verschrikkelijk zielig is en middels een extra lading olifanten tranen uit te jammeren dat het zo verschrikkelijk is voor die kinderen. Natuurlijk worden de door (s)links gehersenspoelde schoolklassen vol medescholieren ook weer in de strijd mee getrokken en de juiste hoeveelheid tranen op exact het juiste moment voor de zoemende camera's van de staatsomroep doen wonderen bij onze politiek über correcte regering. Uiteraard krijgen ze hiermee weer alle aandacht en mogen die kinderen met hun ouders (en de rest van de familie op een later tijdstip) gewoon in Nederland blijven.

Vergeten gaan we dan maar weer eens het feit dat deze mensen al vijftien jaar in Nederland zitten te wachten op hun asielprocedure en het feit dat ze gelijk al niet welkom waren gezien het verleden van papa die dienst deed in een regime dat kindsoldaten de strijd in stuurde, meisjes op jonge leeftijd ontvoerde en verkrachte en de rest van de oorlogsmisdaden van dit gezelschap mag je zelf opzoeken, bedoel maar zo daar is internet voor.

Wanneer we even snel rekenen dan komen we dus ook tot de conclusie dat Gláucio  in Nederland gemaakt en geboren is, lijkt mij een gevalletje van "fokken met voorkennis" of "een extra kind produceren met als doel een grotere kans om te mogen blijven".

Wanneer al die achterlijke ruimhartige gutmenschen niet al die tijd bezig waren geweest met het uitstellen van het vertrek van de oorlogsmisdadiger met zijn gezin dan waren die kinderen nu niet zo zielig geweest en hadden ze lekker kunnen leven in Angola, iets dat nog steeds kan al is de kans wel aanwezig dat vaders dan in plaats van achter de geraniums hier in Nederland in Angola achter de tralies gaat verdwijnen.

Overigens hebben de ouders van Gláucio en Márcia ernstige psychische problemen, dit komt niet doordat ze zich schuldig voelen voor de misdaden die vader in Angola heeft begaan, nee natuurlijk niet, dit komt door de situatie waarin ze zich bevinden en door al deze problemen was Márcia al eerder uit huis geplaatst. (Waren ze bang dat vader niet van zijn eigen dochter af kan blijven? zou je kunnen denken, in het verleden aangeleerde gewoontes raak je zo maar niet kwijt, nee nee is niet mijn mening maar iets wat je zou kunnen denken) Márcia woonde in elk geval bij een gezin in Dordrecht terwijl Gláucio met zijn ouders in een asielzoekerscentrum vlakbij Venlo woonde en nu dus met zijn allen samen in Zeist waar ze wachten op een enkele reis terug naar Angola en dit hoeft helemaal niet negatief te zijn en het is niet de fout van Nederland dat deze mensen niet gelijk na aankomst en afwijzing van hun verblijfsvergunning terug naar Angola zijn vertrokken maar tegen beter weten in hier zijn gebleven. Is het mijn fout dat we in Nederland het toelaten dat er zoveel geld door advocaten verdient word aan de asielindustrie door steeds maar weer in beroep te gaan en nieuwe procedures op te starten om er maar voor te zorgen dat een en ander tientallen jaren kan duren alvorens mensen worden uitgezet? Of komt het door mij dat politie en justitie te lamlendig zijn om uitgeprocedeerde asielzoekers direct het land uit te trappen?

Wanneer we ons hier eens aan de regels gingen houden en er gelijk na gingen handelen dan kwamen drama's zoals deze niet eens voor, maar is het juist niet de kracht van laf links en "onze" regering dat men afspraken niet nakomt en regels niet uit wenst te voeren waardoor dit soort jankverhalen steeds maar weer opduiken?

met groet Bolo    UPDATE : 4 september 2015 - van uitstel komt afstel

Vader Márcia en Gláucio later uitgezet

De vader van Márcia en Gláucio wordt volgende week uitgezet en niet zoals de bedoeling was vrijdag, in verband met zijn medische toestand. Dit heeft staatssecretaris Dijkhoff gisteren laten weten aan Flip Schüller, de advocaat van de Angolees.
Luciano Ventura Tiago heeft medische klachten en wordt eerst onderzocht, zegt de advocaat. "Hij wordt volgende week uitgezet, tenzij zijn medische conditie dit niet toelaat."
Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de 13-jarige Gláucio en zijn 18-jarige zus Márcia met hun moeder Filomena in Nederland mogen blijven.
De vader van het gezin moet wel weg uit Nederland. De man wordt als voormalig militair verdacht van oorlogsmisdaden en krijgt daarom geen verblijfsvergunning.
Het gezin verbleef al vijftien jaar in Nederland, de laatste acht jaar in 's-Gravendeel. Ondanks de afwijzing van een verblijfsvergunning is het gezin nooit vertrokken.
Dat de tieners en hun moeder mogen blijven is een uitzonderingsgeval, mede ingegeven doordat de PvdA-top en de kinderombudsman uitzetting van de twee 'onacceptabel' vonden.

Geen opmerkingen: