.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 29 augustus 2015

Nederland als slaafse volgeling van het vierde Duitse Rijk

Wij Nederlanders volgen als een stel makke schapen het Europese vierde rijk van Duitsland op een bijna slaafse manier, maar waarom volgen wij het voorbeeld van de inwoners van Duitsland niet in hun strijd tegen de islam en laten wij Nederland steeds verder islamiseren?Pegida Duitsland timmert flink aan de weg en men heeft inmiddels ook de veelal passieve arbeiders weten te bereiken en hen meegetrokken in hun strijd tegen de islamisering van hun Duitsland door steeds maar meer mensen fanatiek te krijgen en op die manier het pro islam beleid van de Duitse regering in elk geval af te remmen,  Hier in Nederland is er ooit een slap aftreksel van het Duitse Pegida opgezet, maar dit komt amper van de grond door de kleinschalige opzet en het gebrek aan mensen die met nationalistisch fanatisme het voortouw willen of kunnen gaan nemen, waarschijnlijk daar men angst heeft om als nazi, racist of extreem rechts te worden bestempeld. Verder mist de Nederlander de pure wil om te vechten om de doodeenvoudige reden dat de actie bereidheid in Nederland niet echt aanwezig is en de echte Nederlander zich veel te eenvoudig de wet laat voor schrijven door laffe regeringspartijen en anti "alles wat Nederlands is" clubjes.

Vluchtelingen zijn het probleem niet, vluchtelingen met de omschrijving islamitisch erbij zijn dit daadwerkelijk wel, aangezien deze om de een of andere manier er problemen mee hebben om zich aan te passen aan de normen en waarden van het land alwaar ze te gast zijn.

Dit is ook zeer zeker niet de eerste keer dat er een ware volksverhuizing door Europa trekt en dus ook richting Nederland bezig is, de eerste bekende volksverhuizing kwam na het uiteen vallen van het Romeinse rijk en duurde ongeveer 100 jaar Vele volksverhuizingen kwamen wanneer landen overbevolkt raakte of wanneer er veranderende leefomstandigheden kwamen door een klimaatverandering. Oorlogen zijn ook een goede reden om te verkassen en uiteraard mogen we de economische volksverhuizingen door de gelukszoekers niet vergeten.

Volksverhuizingen naar landen alwaar er godsdienstvrijheid heerst zijn er ook al eeuwen lang en de vele vluchtelingen die dit opleverde, aangezien er mensen zijn die voor een genocide op de vlucht slaan en dit niet rustig gaan afwachten, zijn reeds over heel Europa uitgevlogen. En dit brengt ons naar 2010 op het moment dat de plegers van vele genocide's op andere volken en anders denkende, inderdaad Turkije, voorzitter mocht zijn van "de Raad van Europa".  Dit gaat over resolutie 1743 en deze had betrekking op islam, islamisme en islamfobie in Europa. Hierin wordt opgeroepen om in samenwerking met de organisatie van de islamitische conferentie kritiek op de islam in Europa te bestrijden. Verder is een van de pilaren van dit gedrocht, dat Europa middels de Turken werd opgedrongen en mede tot stand kwam door toedoen van Saoedi-Arabië, de doelstelling om de niet-moslim bevolking van Europa te onderwerpen aan levenslang voortdurende educatie over de islam. Wat we nu ter dagen nog steeds merken door de vele islamitische  haat kazernes en de islamitische poging tot onderwijs.

Tijdens de eerste wereldoorlog vluchten er vooral veel Belgen de grens over naar Nederland en het overgrote merendeel keerde na afloop van deze oorlog weer terug om hun eigen land weer te helpen opbouwen. Voordat de tweede wereldoorlog in Nederland begon werden er in Nederland veel gevluchte Duitsers opgevangen in de diverse kampen en vele van hen waren Joden die op de vlucht waren. De joden die geluk hadden bleven uit handen van de toenmalige Nederlandse regering en werden niet opgevangen in de latere doorvoerkampen van Hitler en zijn makkers, gebouwd door onze toenmalige regering om het de bezetter niet al te lastig te maken. Nee deze Joden werden opgevangen door Nederlandse burgers en hadden op die manier de beste kans om de genocide op de Joden te overleven. De overlevende vertrokken voor het overgrote deel naar het "beloofde land" Israël om  aldaar hun droom na te leven. Vervolgens kregen wij te maken met Molukkers, mensen die eigenlijk niet gewenst waren en waarvan werd verwacht dat ze snel weer zouden vertrekken naar het door Nederland aan hun beloofde land, de Molukken. Veel te lang moesten deze mensen in kampen doorbrengen en mochten ze niet integreren in de Nederlandse maatschappij en dit was dus de eerste keer dat wij binnen Nederland met de islam te maken zouden gaan krijgen. Het merendeel van de Molukkers pasten qua geloofsovertuiging prima bij Nederland, waarschijnlijk waren ze betere gelovige dan menig Nederlander, maar er liep een kleine groep islamitische Molukkers tussen iets dat juist na de tweede wereldoorlog al de eerste problemen veroorzaakte. Ruzie, vechtpartijen, steekpartijen en meer ellende tussen de Molukkers onderling en de oorzaak : Inderdaad mensen van islamitische afkomst die zich niet wensen aan te passen.

Dit alles brengt mij dan eigenlijk of eindelijk tot de hele eenvoudige vraag, wanneer er steeds maar weer problemen zijn met islamitische mensen, vluchtelingen of derde/vierde generatie  islamitische randgroepjongeren waarom trappen wij dat hele zooitje niet gewoon ons land uit om ruimte te maken voor en hulp te kunnen bieden aan vluchtelingen die onze gastvrijheid wel waarderen?

In afwachting van het moment waarop de Nederlander nationalisme geen vies woord meer vindt denk ik erover om voorlopig in Rusland te gaan wonen, een van de weinige landen die wel strijd tegen de islamisering en de wodka is der nog goedkoop ook.
met groet Bolo

Een reactie posten