.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 13 augustus 2015

Ach kom op en loop niet zo te zeiken het is gewoon hun cultuur

Nee hoor ik heb niet enkel met me linkerpoot de letters uit het toetsenbord geslagen, is gewoon de tekst die bij me opkwam achter het stuur op weg naar huis.

Wanneer je tijdens een poging tot opvoeding in de lijn van de geschriften van de "verzameling perverse vertelling door een moordzuchtige pedofiel" wordt groot gebracht dan is het eigenlijk helemaal niet zo raar wanneer er ergens onderweg een radertje op hol slaat waardoor je, je eigen als een volslagen malloot gaat gedragen, uiteraard niet alleen aangezien je daar nog iets van lef voor moet hebben, maar te samen met gelijkgestemde gehersenspoelde schepsels die ooit de omschrijving "mens" hebben mogen dragen. Helaas is op een gegeven moment het meeste menselijke bij deze soort minderwaardige schepsels wel verdwenen en ontplooien ze zich in totaal onacceptabel gedrag dat zich gaat uiten tot nodeloos geweld (veelal) in groepsverband en uiteraard tegenover slachtoffers die niet in staat zijn om zich zelf te kunnen verdedigen.
Dit en enkel dit is de reden dat wij in Nederland, maar zeer zeker ook in de rest van Europa, momenteel dagelijks overspoelt worden door berichtgeving omtrent geweld explosies van islamitische oorsprong. En kom nu niet aankakken met zinloze politiek correcte opmerkingen in de trend van "jaaaah mar der zien ok wel goeie bej" dit is namelijk klink klare onzin, eenieder die zijn kinderen een opvoeding geeft volgens de wetten en regels van de koran maakt zijn kinderen tot onmensen die nul waarde hechten aan mensen met een andere mening, cultuur of geloofsovertuiging.

Het punt is eenvoudigweg dat deze opvoeding, of liever gesteld het gebrek hieraan, op islamitische leest elke vorm van tolerantie kwijt is geraakt en de volgers van "het geloof van de vrede" worden overdondert door onsamenhangend haat oproepend en verspreidend gebrabbel, met als belangrijkste leerpunt, "wij zijn beter, belangrijker en de rest van de mensen hebben zich maar naar onze maatstaven te gedragen" positief voor de vele arme islamietjes hier in Nederland is het feit dat het steeds maar weer niet volgen van de regels van de islam door de Nederlanders door achterlijk links eenvoudigweg als racisme wordt bestempelt, lijkt mij een prima startpunt voor de islamisering van Nederland, wellicht dat de Nederlandse regering alvast wat oude doorvoer en/of concentratie kampen in gereedheid kan brengen om net als in de jaren 1938-1945 mee te werken aan het deporteren van een groep Nederlanders en dit keer zijn het niet enkel de Joden en zigeuners die met medewerking van de Nederlandse Staat op transport worden gezet, maar eenvoudigweg iedereen die zich niet wenst aan te passen aan de regels en wetten van de islam. En ja dit wordt ons allemaal aangeboden door pvda, vvd en d66.


Het intolerante, het agressieve groepsproces en (het gebrek aan) opvoeding dat zijn de speerpunten van de islam en een en ander kan ik staven met een heel eenvoudig voorbeeld.

Marokkaantje zet op school een grote mond op tegen (uiteraard een jonger) meisje. Marokkaantje krijgt waarschuwing van ander meisje dat hij dit beter niet kan doen. Marokkaantje wordt agressief en vliegt op het meisje dat hem zojuist nog waarschuwde af. Dit meisje aarzelt geen moment en haalt uit waardoor Marokkaantje zijn neus breekt.

Kan gebeuren, ongelukje? ruzie? niet druk over maken, alleen Marokkaantje komt thuis en moet dit even uitleggen aan vader en broers, klap gekregen van een meisje en nog neus gebroken ook. Iets van eer, wat zou die pedofiele profeet hier van vinden? en de rest in de moskee? kunnen we nog wel over straat? Bedoel maar klappen krijgen van een ongelovige hond dat kan al niet, maar ook nog eens van een ongelovige vrouw!

Wanneer Marokkaantje een Nederlander was dan zou hij compleet worden uitgelachen wanneer hij klappen van een meisje had gehad, maar nu is het een zaak van eer, ofwel zwaar geschonden eer. Aangetaste eer niet alleen bij het Marokkaantje maar bij de hele familie, want ja zo diep zit het bij onze (in elk geval door mij) ongewenste mede inwoners van Nederland

En dit is dus een heel eenvoudig voorbeeld waarom wij nooit of te nimmer samen kunnen leven met dat nest islamieten dat ons land bevolkt, althans niet in de aantallen waarmee ze nu ons land bevuilen. Ze kunnen niet leven naar de normen en waarden die wij in Nederland mee gekregen hebben van onze voorouders, Balkenende zijn V.O.C. mentaliteit, "Jongens van Jan de Wit"  en ga maar even door. Ze zijn gasten in ons land en toen het werk gedaan was hadden ze weer naar huis moeten terugkeren met hun verdiende geld waarmee ze daar in die grote zandbak best iets moois hadden kunnen opbouwen, maar dat was onmenselijk en om die reden zitten wij nu opgescheept met steeds meer, meer en nog veel meer islam in onze steden en dorpen. Tweede, derde vierde lichtingen islamitische volk en met elke volgende generatie lijkt de afstand tussen de Nederlanders en de islam volgers verder uit elkaar te groeien. Wij hebben reeds te maken met wijken en straten die volledig geïslamiseerd zijn en alwaar hordes licht getinte kansenjongeren de dienst uit maken aangezien onze regering te laf is om op te treden, het leger in te zetten en onze straten te heroveren en weer terug te geven aan de mensen die hier wel thuis horen of die hier zijn komen wonen en zich wel aan willen passen aan de oorspronkelijke bewoners van ons Nederland.

Ik zie het heel somber in en denk ook niet dat dit nog kan worden opgelost aangezien al dit islamitisch volk fokt als de konijnen en in het bezit is van een Nederlands paspoort waarmee ze volgens de Nederlandse wet evenveel rechten hebben als de mensen die hier wel thuis horen.

Hoeveel homo's moeten er nog in elkaar worden getrapt, hoeveel bejaarden moeten er nog halfdood worden geslagen, hoeveel meisjes moeten er nog worden vernedert, hoeveel........

Ach laat ook maar, praten helpt niet meer, dat punt hebben we jaren en jaren terug al voorbij laten lopen en op dit moment zijn de verschillen al zo verschrikkelijk groot dat ik niet denk dat het hier nog ooit goed kan gaan komen.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: