.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 1 augustus 2015

Is Nederland al bijna geïslamiseerd, of zijn we enkel op weg?

Wanneer ik de laatste dagen de kranten een beetje doorkijk dan kan ik niet anders als tot de conclusie komen dat we de mensonterende weg van een islamitische heilstaat al stevig aan het bewandelen zijn met zijn allen in dit über tolerante kikkerlandje.

En nu ga ik hier niet roepen dat we complete wijken al reeds zijn kwijt geraakt aan radicaliserend islamitisch straattuig met hulp van laffe gemeente ambtenaren met een veelal partij van de arbeid, groen linkse, socialistische partij dan wel democraten 66 achtergrond. Nee ik ga het niet hebben over de schilderswijk of het kanaleneiland en grote delen van Amsterdam, Almere, Arnhem en ga zo maar door, echter ben ik er bang voor dat de Britse taferelen uit onder andere het roemruchtige Rotherham en Oxfordshire dossier ook voor Nederland en met namen de door de islam gedomineerde wijken niet heel lang meer een ver van me bed show zullen zijn.En de wetgeving gaat wat dat betreft alvast de goede kant op aangezien de vele rechters met het linkse gutmensch gevoel de straffen voor pedofilie al meer en meer met de mantel der liefde omlaag aan het helpen zijn en hiervoor hoef ik het enkel maar te hebben over de Valkenburgse zedenzaak alwaar de loverboy, het stuk stront dat een zestien jarig meisje als hoer liet werken, een celstraf kreeg van maar liefst twee jaar voor zijn functioneren als pooier. Armin, nee nee bedoel der niks mee een 100% Nederlandse naam, is inmiddels na aftrek van voorarrest en strafkwijtschelding door goed gedrag allang weer bezig met het verpesten van het leven van een ander kind, alles voor geld zolang dit smerig stuk tuig maar niet zelf hoeft te werken uiteraard.

Wanneer we ook nog eens zien dat de opvangplekken voor slachtoffers van loverboys overvol zitten en er in het hele land met spoed meer opvang nodig is voor deze slachtoffers dan kun je zelf ondertussen eenvoudig berekenen op welke schaal het misbruik van jonge meisjes in Nederland plaats vind, misbruik alwaar we dus niets over horen bij de staatsomroep, wellicht om ouders van kinderen in de leeftijd tussen de vijftien en twintig jaar oud niet "onnodig" ongerust te maken? Of daar de daders vaak in die groep zitten van mensen die het toch al zo moeilijk hebben daar ze een licht getinte uitstraling hebben, verstandelijk beperkt zijn of een combinatie van beide? Wie het weet mag het zeggen, maar enkel de echt grote zaken komen verder dan pagina zeven in de regionale krant en de rest zwijgen ze dood om de daders te beschermen en de bevolking een beetje in toom te houden en volgens mij is dat exact de reden waarom  Rotherham en Oxfordshire zo gigantisch uit de klauwen zijn gelopen.

Het ergste van alles is dat dat smerige Haagse zootje kloothommels de rechters in Nederland niet keihard aanpakken om ze hogere straffen te laten uitdelen aan het tuig dat zich bezig houd met kindermisbruik of het prostitueren van meisjes die moeten genieten van hun nog jonge leven.

Voorbeelden te over en zoals ik bij de inleiding al aangaf hoef je daarvoor helemaal niet zo ver terug in de tijd. Lisa uit Spijkenisse, dertien jaar oud, de dader een pedofiel (41) uit Koudekerk aan den Rijn, was reeds in 2011 gepakt met kinderporno, had beelden van andere jonge meisjes die voor hem stripten en werd in zijn kraag gegrepen aangezien hij een heuse date had met een meisje van twaalf jaar oud. Zijn straf was TWEE HONDERD en VIER dagen cel. Verder zou de man drie jaar onder toezicht staan. En inderdaad hij stond nog onder toezicht toen hij Lisa meelokte.

Op de A73 ter hoogte van Roermond verzorgde een aantal mensen een betere oplossing, iets wat op een man lijkt maakte een afspraak met een twaalf jarig meisje en kreeg de familie achter zich aan, werd klemgereden en vervolgens het ziekenhuis in geslagen. (waarbij hij naar ik mag hopen ernstig blijvend letsel heeft opgelopen) Dit is dus waar we naartoe gaan wanneer "onze" regering niet harder gaat optreden en waarom ook niet, alleen nu promoot ik lijfstraffen en door het invoeren van deze lijfstraffen, iets waar ik in dit geval 100% achter sta, promoot ik dus eigenlijk ook een beetje de invoering van de sharia en oeps dat lijkt mij nu ook weer niet helemaal de bedoeling en tja wanneer ik het er mee eens ben dat pedofiele en verkrachters met lijfstraffen moeten worden aangepakt help ik dan ook mee aan het islamiseren van Nederland?

Of ga ik in deze vrijuit aangezien een vrouw, of liever nog de rechten van de vrouw en dus ook die van een meisje bij de volgers van de islam helemaal niets voorstellen, niets meer of minder zijn dan handelswaar, een gebruiksvoorwerp en deze van de volgers van die pedofiele nep profeet naar hartenlust mogen worden geslagen, vernedert, verkracht en misbruikt? En zeer zeker wanneer ze ook nog eens van niet islamitische origine zijn?

met groet BoloEen reactie posten