.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 24 augustus 2015

Stoere kansloze licht getinte held overvalt doofstomme man in rolstoel

Licht getint lafbekken nieuwsJa zo gaat de kop niet zijn bij de meeste dagbladen en al zeer zeker niet bij onze staatsomroep, maar helaas het is wel een feit, het gebeurde gisteravond in Amsterdam West. Een licht getinte kloothommel beroofde een doofstomme man in een rolstoel en ging er met de tas van het slachtoffer vandoor. Uiteraard is de politie nog niet in staat geweest om deze volger van het geloof van de vrede te pakken te nemen vandaar hier nog even kort het signalement van de dader.

De dader is een licht getinte man met donker haar en een baard en was tijdens deze heldendaad geheel in het zwart gekleed. Tijdstip van de overval was omstreeks half acht in de avond en vond plaats in de Theodorus Dobbestraat in Amsterdam. Het licht getinte stuk verdriet ging er met de tas van de man vandoor waarin vooral veel persoonlijke spullen van de beroofde man zaten en liep vervolgens de Burgemeester de Fockstraat in.  Zelfs de woordvoerder van de politie was van mening dat dit wel een zeer kwalijke zaak was en voegde er nog aan toe dat je wel een flinke kerel moet zijn wanneer je het aandurft om zo iemand te beroven.

Wat ik dan wel weer een reden vind om deze overvaller tot de heldenstatus op te hemelen is het feit dat hij dit dus wel even helemaal alleen heeft gedaan. Levensgevaarlijk natuurlijk want de doofstomme man zou zomaar eens wat terug kunnen doen of onze held kunnen aanrijden met zijn elektrische rolstoel.  

De daders, die overigens door niet nadenkende vertegenwoordigers van de pvda, sp, groen links en d66 altijd maar weer zo de hand boven hun verrotte kop gehouden worden aangezien ze zo zielig zijn en het al zo moeilijk hebben, gaan steeds verder met dit soort asociaal gedrag en zo'n beetje alles wat ik er hier gisteren al over schreef wordt eenvoudigweg weer eens bewezen door dit smerige laffe licht getinte stuk stront, dat nog niet de moeite waard is om de kwalificatie mens nog langer te mogen dragen.

Van mij mogen ze allemaal tegen de muur gezet worden die "helden" die alleen of in groepsverband bejaarden beroven en mishandelen en steeds maar weer op zoek gaan naar de zwakkere uit onze samenleving om zo op een eenvoudige manier aan hun geld te komen aangezien ze gewoon te beroerd zijn om eens te gaan werken. Ik ben der helemaal klaar mee en ik denk dat de meerderheid van de Nederlanders der helemaal klaar mee is om steeds maar te moeten horen over dit soort smerige laffe acties tegen mensen die een eenvoudig doelwit zijn voor dit smerige laffe zooitje tuig.

met groet Bolo


Geen opmerkingen: