.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 16 januari 2016

Terroristen van islamitische staat misbruiken kinderen niet enkel tussen de lakens maar ook als wapen tegen Peshmerga


Opnieuw berichten vanuit het zelfbenoemde pedofielen en terroristen paradijs, de zelf benoemde islamitische staat, berichten die laten zien dat het altijd weer een beetje vreemder, een beetje raarder, een beetje gekker en dagelijks weer wat gevaarlijker kan zijn voor eenieder die zich niet aan de grillen van deze islamitische extremisten wenst aan te passen.

Verdorven islamitische terroristen moedigen jongens, die niet veel ouder als vijf jaar zijn, aan om executies op hun eigen ouders uit te voeren, dit hebben getuigenissen van voormalige kindsoldaten geopenbaard.

Jongeren, eigenlijk nog kinderen, die nu in vluchtelingenkampen in Noord-Irak verblijven zeiden dat ze barbaarse straffen moesten ondergaan wanneer ze de bevelen van de islamitische terroristen niet of niet juist uitvoerden.

Een laffe islamitische terrorist brak het been van de 11-jarige Nouri nadat hij weigerde om een ​​terroristisch trainingskamp voor "welpen van het kalifaat" bij te wonen. Zijn jongere broertje Saman, van vijf, lijdt nu aan nachtmerries en epileptische aanvallen na agressieve mishandelingen in de periode dat hij in handen van islamitische terroristen was. Deze voor het leven getekende jongen is van dezelfde leeftijd als Isa Dare, de Londenaar met de bijnaam 'jihadi Junior' die hij kreeg na zijn verschijning in de nieuwste propaganda video van de islamitische terreur groep.

Deze ziekmakende video, waarin men beweert de executie van vijf Britse spionnen te tonen, laat Isa Dare zien die in de camera staart en vervolgens begint te schreeuwen: "Dood de kuffar [niet-gelovigen]". Schooljongens die het geluk hebben gehad om te zijn ontsnapt aan de islamitische pedofielenclub zeggen dat zulke schokkende beelden een alledaags vertoon en de normaalste zaak van de wereld zijn in de door de islam volgende terroristen gecontroleerde gebieden.

De twaalf jaar oude Nasir zei: "Als ze met onze opleiding bezig waren dan vertelde ze ons constant dat onze ouders "ongelovige" waren en dat het onze eerste taak was om terug te gaan naar onze ouders om ze te vermoorden". Nasir is een van de getraumatiseerde vluchtelingen die hun ontvoering, hersenspoeling en opsluiting hebben omschreven die ze hebben beleefd in zelfmoordterroristen trainingskampen gerund door de geestelijk doodzieke volgers van de islam.

"Het was ons ook niet toegestaan ​​om te huilen, maar wanneer ik dacht aan mijn moeder en me zorgen over haar maakte en verdriet had dan huilde ik rustig en in stilte zodat ze niets merkte"

De radicale islamisten rekruteren steeds meer tieners om deze op te leiden tot zelfmoordterroristen.

De strijders die de islamitische terroristen bestrijden melden dat steeds vaker "gehersenspoelde" kindsoldaten als wapen worden ingezet aan het Iraakse front. Deze kinderen dragen vesten met hierin verborgen explosieven. De Koerdische commandant Aziz Abdullah Hadur legt uit dat de kinderen die het geluk hebben om te kunnen ontsnappen nog nauwelijks menselijk te noemen zijn en dat het helpen van deze kinderen een uiterst belangrijk doel is,  maar hij voegde daaraan toe dat het helpen van deze kinderen een ongelooflijk moeilijke beslissing is door de constante dreiging van deze verborgen explosieve.

Hadur, die de Peshmerga strijders leidt in de fel betwiste Gweyr frontlinie in Noord-Irak, zei: "Als ze door onze gelederen raken dan vermoorden ze onze strijders.

"Je weet niet wat je moet doen, want als je ze niet zou doden dan vermoorden ze je met hun explosieven."

De commandant gaf toe dat hij en zijn mannen soms geen andere keuze hebben dan het vuur te openen op deze kinderen, zijn soldaten hebben hierna vaak gespecialiseerde psychologische hulp nodig om er weer bovenop te komen.

Niet enkel de kinderen zijn slachtoffer in deze gruwelijke mensonwaardige strijd, ik kan het mij in elk geval niet eens voorstellen wat te doen wanneer je als soldaat een kind op je af te zien rennen met explosieven en dan ook nog eens in de wetenschap dat dit kind door de smerige laffe islamitische terroristen dusdanig is gehersenspoeld dat je de zekerheid hebt dat dit kind het explosief tot ontploffing laat komen zodra hij bij je in de buurt is.

Een gruwelijke beslissing die de Peshmerga bijna dagelijks moeten maken, het kind is niet meer te redden , het kind is geestelijk overleden zodra hij de hersenspoeling bij de smerige laffe islamitische terroristen heeft afgerond . . . . . . . . . .
Children of the Caliphate is an Evan Williams Productions Limited film for Channel 4 News
Researcher: Hannah Poulter
Field producer: Yilmaz Akinci
Camera: Oliver Englehart
VT Editor: Steve Gibbs

Dit is niet het eerste stukje dat ik uit mij toetsenbord trek met betrekking tot de pedofielen van de islamitische staat en de gruwelijkheden die ze andere aan doen. De keuze die de Peshmerga steeds maar weer moeten maken zijn een dusdanig zware belasting op de schouders van deze dappere Koerdische strijders en strijdsters en geeft de gruwelijkheden prima weer,  de meest gruwelijke wapens die men in kan zetten in een oorlog, kinderen.

Hamas misbruikt al decennia lang kinderen als verdedigingswapen en propaganda middel tegen Israël, maar deze acties vallen nog in het niet bij de gruwelijkheden van islamitische staat dat kinderen voorzien van explosieve de strijd in stuurt in de wetenschap dat de kinderen zullen sterven en de enige vraag die men zich stelt is "Hoeveel tegenstanders sterven er samen met het kind?"

Peshmarga, de betekenis hiervan is "Zij die oog in oog met de dood staan" Dappere Koerdische strijders en strijdsters zonder vrees, zonder vrees? Behalve wanneer er een gehersenspoeld kind met zelfmoordplannen op ze afgestuurd wordt.

met groet Bolo 

Bronvermelding : Al-Alam News Network

Geen opmerkingen: