.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 25 januari 2016

De spanning loopt hoog op tussen de bewoners en parasieten te samen met hun fans in Calais


Wanneer een provocatie optocht van pro "vluchteling" activisten, die samen met parasieten en in de buurt verblijvende migranten al schreeuwende de straten onveilig maakte, een woonwijk naderde alwaar de lokale bevolking van Calais meer dan genoeg heeft van de vrijwel constante golf van overlast door de aan de kust verblijvende gelukszoekers en hun aanhang barstte de bom bij deze buurtbewoners.

De buurtbewoners werden voor de zoveelste keer uitgedaagd door de gelukszoekers en hun vriendjes die kennelijk alles kunnen maken en doen dus een confrontatie was eigenlijk eenvoudigweg niet meer te vermijden. Uiteraard was het pro gelukszoekers tuig ruim in de meerderheid en om die reden durfde ze het wel aan om een familie uit te dagen en aan te vallen, zoals het een zooitje linkse lafbekken wel is toevertrouwt. Aangezien we op de nieuwsschare van de staat enkel te horen en zien zullen krijgen dat een van de bewoners van het huis met een geweer naar buiten kwam laat ik onderstaande filmpje even zien waarop een en ander al een stuk duidelijker is.

De uitgedaagde bewoners en de het pro "vluchtelingen" legioen gooide projectielen en schreeuwden beledigingen naar elkaar voordat een bewoner (waarschijnlijk de zoon des huizes) naar buiten kwam met een geweer. De man wees kort met het geweer naar de oproerkraaiers die voor de zoveelste keer zijn woonomgeving onveilig maakte om vervolgens door andere weer naar binnen te worden gedirigeerd.

De angst in de ogen van het meisje bij de brommer na ongeveer een halve minuut alsmede de woede in de ogen van vaders geven een goed beeld van de angst waarin deze mensen moeten leven.
Een voorbode van dat wat ons nog allemaal staat te wachten?

met groet Bolo 


Geen opmerkingen: