.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 4 januari 2016

Is het plein voor de Dom van Keulen het Tahrirplein van West Europa geworden?


We lezen er wel eens over wanneer er weer eens een Europese vrouw is aangerand dan wel verkracht terwijl ze zich in een menigte op het Tahrirplein bevond. Dit schijnt in de landen alwaar de islam hoogtij viert de normaalste zaak van de wereld te zijn aangezien de vrouw (en zeer zeker een niet moslima) enkel als minderwaardig schepsel of gebruiksvoorwerp wordt gezien.

Vreemder kijk ik er van op wanneer ik een artikel in de "Wilhelmshavener Zeitung" doorlees waarin een verhaal staat over Duitse meisjes en vrouwen die op "der Silvesternacht" zijn ingesloten, bestolen, seksueel zijn geïntimideerd en zelfs zijn verkracht door mannen die volgens getuigen de welbekende licht getinte huidskleur hadden. (ter info Silvesternacht is de nacht van  oud op nieuw). Heb dit artikel eerst een paar keer goed doorgelezen en er voor me eigen een vertaling van gemaakt aangezien ik dit eenvoudigweg niet kon geloven. Helaas bleek dit wel de bittere en keiharde waarheid te zijn.

Hoe ver willen ze het nog laten komen in Europa? Hoe ver moet de islamisering en daarmee de vernietiging van alles wat ons lief is nog door gaan? Hoe lang gaat het nog duren totdat de Partij Voor de Vrijheid, Vlaams Belang, Front National, UKIP, de Deense Volkspartij,  FPÖ,  Lega Nord en ga zo maar verder  niet langer meer verkettert worden en de absolute meerderheid gaan behalen om al dat islamitisch tuig dat zich niet aan wenst te passen terug te trappen naar die zandbak? Genoeg is genoeg, meer dan genoeg en wat mij betreft is de grens in elk geval al lang bereikt.

met groet Bolo  

Politie geschokt door aanvallen op vrouwen in Keulen

Keulen, Duitsland - "Het is een compleet onhoudbare situatie geworden wanneer er in het centrum van de stad dergelijke strafbare feiten worden gepleegd", reageert politiechef Wolfgang Albers op de recente aanvallen op vrouwen rond het Centraal Station van Keulen tijdens de jaarwisseling.

Op oudejaarsavond verzamelden zich op het stationsplein volgens het hoofd van de Keulse politie ongeveer 1000 mensen, allen met een Arabisch dan wel Noord-Afrikaans uiterlijk. De getuigen hebben dit unaniem verklaart aan de politie van Keulen en dit is ook bekent gemaakt door de rechterlijke macht van Keulen die dit middels rapporten en persberichten openbaar hebben gedeeld. In de menigte zijn groepen gevormd door meerdere mannen met een Arabisch dan wel Noord-Afrikaans uiterlijk die de vrouwen hebben omsingeld om ze vervolgens lastig te vallen en te beroven. Politiechef Wolfgang Albers sprak van seksuele misdrijven in zeer ernstige vorm en van een verkrachting.

De politie ontving tot nu toe ongeveer 60 aangiftes waaronder ook diefstal van tassen, mobiele telefoons en portemonnees. Aangiftes van de vele slachtoffers werden nog niet allemaal direct opgenomen aangezien er tijdens de werkzaamheden van de politie vuurwerk in de menigte werd gegooid en dit maakte een en ander uiteraard niet eenvoudiger, waarschijnlijk is dit er ook de reden van dat er in eerste instantie nog geen duidelijkheid was omtrent misbruik of verkrachting plaatsgevonden op het plein tussen het station en de Dom van Keulen. Deze kwamen echter later langzaam aan op gang en de slachtoffers van dit licht getinte verkrachters gilde kunnen enkel hopen dat de daders ooit gepakt gaan worden.

De Keulse politie heeft gelijk een onderzoeksteam samengesteld na de incidenten. Op zondag arresteerde de politie in de buurt van het centraal station van Keulen vijf mannen die vrouwen lastig hadden gevallen en andere reizigers hebben beroofd. Of ze ook iets te maken hebben met de misdrijven tijdens de Silvesternacht is nog niet duidelijk, aldus de onderzoekers.

vrije vertaling artikel uit "Wilhelmshavener Zeitung" door Bolo  


Geen opmerkingen: