.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 3 januari 2016

Op de koran zwerende pvda muts denkt Geert Wilders de mond te kunnen snoerenHet met een dubbel paspoort rond huppelende pvda marokkaantje met de typische Nederlandse naam Khadija Arib wil voorzitster worden van de Nederlandse tweede kamer. Bij de vorige tweestrijd moest ze reeds het onderspit delven tegenover vvd koran en islam marionet Anouchka van Miltenburg en nu mag ze de strijd aangaan met Madeleine van Toorenburg van het cda.

Om alvast maar eens aan te geven hoe neutraal deze volgeling van de koning van marokko wel niet is heeft ze alvast aangekondigd om de strijd aan te gaan met Geert Wilders en deze zo veel mogelijk de mond te snoeren om de vrijheid van meningsuiting in Nederland van binnen uit de tweede kamer alvast af te schaffen op weg naar de volledige invoering van de sharia in Nederland. Uiteraard wordt deze dubbele paspoort voorvechtster van de islam van harte gesteund door de landverraders vereniging d66 onder aanvoerder van huilebalk Alexander die eindelijk zijn kans schoon ziet om weer eens een verbale tweestrijd met Geert Wilders in zijn voordeel te kunnen beslissen, iets dat moet kunnen met Khadija aan de volumeknop om Geert Wilders het spreken onmogelijk te maken.

De koran zou samen met al zijn volgers moeten verdwijnen uit de tweede kamer, dubbele paspoorten zouden niets te vertellen moeten hebben binnen de Nederlandse regering en Turkse genocide ontkenners alsmede volgers van Erdogan en sympathisanten van de grijze wolven zouden niet enkel uit de regering moeten verdwijnen maar volledig de toegang tot Nederland moeten worden ontzegt.

Maar ach dit is Nederland, het land waar alles mag en alles kan, tenminste wanneer je moslim bent of in elk geval in het bezit bent van een licht getint kleurtje.

'Loquendi Libertatem Custodiamus'

met groet Bolo  Geen opmerkingen: