.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 19 januari 2016

De islamitische terreur komt naar je toe deze winter


En in het Koninkrijk der Nederlanden slaapt men rustig verder alsof er niets is gebeurd, alsof al die zielige asiel toeristen enkel de vrede van allah komen brengen en verder niets kwaads in de zin hebben. In de landen om ons heen heeft men het al wat beter begrepen maar het zooitje Haagse ongeschikte doet alsof er nog steeds niets aan de hand is en denkt kennelijk dat het allemaal niet zo'n vaart zou gaan lopen hier in ons koude kikkerlandje.

Heesch is op dit moment wereldnieuws in Nederland aangezien de plaatselijke bevolking aldaar de Brabantse gemoedelijkheid voor één keer heeft laten varen en op niet mis te verstane wijze laat horen en zien hoe men over de door de gemeente Bernheze opgelegde asielparasieten invasie denkt. En wanneer ik het dan over de welbekende Brabantse gemoedelijkheid heb of de gezelligheid van het zuiden de lands ter spraken breng dan heb ik een mooi bruggetje naar een volksfeest wat aldaar, oké hier dus, uitbundig elk jaar weer wordt gevierd, inderdaad de Carnaval.

Nu hoor ik al diverse berichten vanuit Duitsland komen dat de veiligheidsmaatregelen omtrent dit jaarlijkse volksfeest enorm worden aangescherpt en dat men zich zorgen maakt aangezien het veelal aanwezige islamitische tuig zich nog niet zo heel lang geleden heeft laten gelden middels massa verkrachtingen en aanrandingen op diverse nieuwjaarsfeesten op pleinen in grotere steden van Duitsland. Wanneer we dan horen dat diverse asieltoeristen die in Nederland verblijven zich in Duitsland ook in groepsverband hebben vergrepen aan diverse vrouwen dan brengt dit het een en ander toch wel heel erg dichtbij. De vraag of die asieltoeristen vrij reizen hebben tot zelfs buiten onze landsgrenzen is er één die mij overigens ook wel bezighoud, ik dacht dat ze enkel in de regio kosteloos misbruik mochten maken van onze sociale voorzieningen maar ook hiervoor zou er wel weer het een of ander Europese regeltje zijn dat het deze zielige asielparasieten mogelijk maakt om, uiteraard op onze kosten, ook buiten onze landsgrenzen rotzooi te gaan trappen. Wanneer ze overigens tot de conclusie komen dat ze beter kunnen vertrekken uit Nederland en terug willen naar huis dan worden ze weer tegengehouden aangezien ze als asieltoerist staan ingeschreven en dan kun je niet ineens niet meer zielig zijn en terug keren naar huis alwaar je vrouw en kinderen hebt achtergelaten in een oorlog. Een oorlog om je eigen huis en haard, je vrouw en kinderen achterlaten aangezien je zelf te laf bent om te vechten, ik zeg hier maar niets meer over.

Ik maak mij ook niet echt zorgen om de carnavals activiteiten hier bij ons in het dorp, het enige dat echt goed bezocht wordt alhier is de jaarlijkse "Kuukse elfkroegetocht" en hiervoor moet je een toegangskaartje hebben. Deze kaartjes kosten geld en tja wanneer ze niet voor niets naar binnen mogen of kunnen dan komt dat islamitische tuig niet en heb je er dus ook geen last van. Waar ik me wel zorgen om maak zijn de grootse festijnen zoals in bijvoorbeeld Maastricht, Eindhoven, Geleen en ga zo maar verder. Overigens zou ik mij rond de carnaval ook niet echt happy voelen in jihadisten paradijs Arnhem of het asieltoeristen Walhalla  Nijmegen aangezien het aantal islamitische gestoorde ook alhier zienderogen toeneemt en men hele volkswijken reeds heeft omgeturnd tot islamitische grondgebied.

Kan het zooitje Haagse lafbekken of kunnen de burgemeesters van de grotere steden die oh zo vrolijk de asieltoeristen binnen hengelen en de ene na de andere islamitische haatkazerne toelaten binnen de gemeente grenzen ook de garantie geven dat er tijdens de carnaval geen Duitse taferelen gaan ontstaan? Kan iemand de garantie geven dat onze vrouwen en dochters geen slachtoffer van de taharrush of marocchinate  gaan worden terwijl ze eenvoudigweg feest willen vieren op onze pleinen? Of moeten deze vrouwen dan maar niet de straat op gaan tijdens de carnaval daar dit veel te verleidelijk is voor de islamitische parasietenplaag?

Komt er dadelijk een voorstel van die mislukte zaadlozing van de D66 die de carnaval dan maar gewoon gaat afschaffen? Komt dat schoothondje van de pvda ons vertellen dat carnaval gewoon niet thuis hoort in de rijkelijke islamitische geschiedenis van Nederland? Gaat de "minister president van alle Nederlanders behalve de blanke" vertellen dat hij uiteraard geen mening heeft maar uiteraard de carnaval moet worden afgelast aangezien de veiligheid niet gegarandeerd kan worden? Of luisteren we naar de sp die middels woordvoerder Van Bommel laat weten dat het allemaal de schuld is van Israël?

Je kunt er luchtig over doen, maar de carnaval kan een groot drama worden voor Nederland een uitgelezen kans om ongestoord toe te slaan voor islamitische lafbekken die nu zelfs legaal vermomming kunnen dragen om alles te doen wat verboden is en niemand die ze een strobreed in de weg legt.

De islamitische terreur komt naar je toe deze winter, tot nu toe hebben wij een soort van schijnveiligheid op kunnen houden hier in Nederland, maar hoe lang gaat dit nog goed wanneer het zooitje Haagse lafbekken eenvoudigweg weigert zich zorgen te maken over de burgers van Nederland?

met groet Bolo  

Geen opmerkingen: