.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 7 januari 2016

Het reilen en zeilen van Europa's eerste vrouwelijke dictator Angela Merkel

De nieuwjaarstoespraak van de Duitse dictator Angela Merkel werd live op televisie uitgezonden en "uiteraard" voorzien van Arabische ondertiteling. Tijdens haar toespraak veroordeelde de Duitse dictator al die Duitse burgers die de islamitische indringers niet gelijk en zonder voorbehoud in het hart sloten en een kritisch geluid lieten horen over deze tsunami van islamitische parasieten.

Vrije vertaling van het artikel geschreven en van beeldmateriaal voorzien door Walid Shoebat


Ondanks de groeiende kritiek op Angela Merkel daar ze haar Duitsland in een hoog tempo laat volstromen met ondankbare moslims gebruikte ze haar nieuwjaarstoespraak om te eisen dat de Duitsers (waarvan de meerderheid nog steeds christenen zijn) de kilte die ze voelen ten opzichte van de islamitische asielzoekers uit hun hart halen en in plaats hiervan de 1,1 miljoen moslim asielzoekers te omarmen. Dit ondanks het feit dat de meerderheid hiervan geen vluchtelingen noch Syriërs zijn maar eerder economische profiteurs en potentiële jihadisten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.


De pro moslim, pro islam nieuwjaarstoespraakDit zijn die zogenaamde vluchtelingen waarvan Merkel vindt dat we deze met open armen, warmte en liefde moeten verwelkomen in Duitsland en Europa.UK Daily Mail : "De instroom van meer dan één miljoen "vluchtelingen" moet worden toegejuicht en worden aangegrepen als een 'geweldige kans'",  doceerde Angela Merkel de  Duitsers gisteravond.

Merkel is mede verantwoordelijk voor het aanwakkeren van de Europese migratie crisis door te beloven aan degenen die naar Duitsland wilde toekomen dat ze welkom waren en dat er voor ze gezorgd zou worden.  "Wir schaffen das"  Ironisch maar ze werd aanvankelijk geprezen door veel Duitsers voor haar beslissing om de mensen die wisten te ontsnappen aan de oorlog en armoede te willen opvangen en helpen.


De islamitische indringers waarschuwen de Duitsers dat hun dagen zijn geteld:Echter op het moment dat de aantallen migranten uit het Midden-Oosten en Afrika meer dan één miljoen zielen hebben bereikt zijn de twijfels gegroeid bij de Duitse burgers en haar populariteit heeft hier enorm onder geleden. Ze stond stevig in haar schoenen op het moment dat ze de noodzaak om migratie te omarmen door liet dringen bij vele van de Duitsers, ze wilde doen geloven dat het een uitdaging was en dat Duitsland dit moest zien als de kans voor morgen, de benodigde aanwas voor de toekomst. De meeste dromen zijn bedrog en daar zijn ze in Duitsland inmiddels ook achter.


Bloedige gevechten in Frankfurt wanneer de Turkse pro islamitische staat jihadisten het opnemen tegen de Koerdische moslims daar deze Koerden een nieuw groot Osmaans rijk in de weg staan.De kanselier, die opgroeide in Oost-Duitsland achter het IJzeren Gordijn, zei gisteren in een tv interview 'Volgend jaar is één ding uitermate belangrijk, onze cohesie. Het is belangrijk dat we ons Duitsland niet opnieuw laten verdelen.'

We zijn overigens nog steeds opzoek naar al die vrouwelijke vluchtelingen en hun kinderen, we horen hier steeds maar weer over maar we kunnen ze niet vinden, waar blijven ze?In een directe reactie op de steeds maar sterker wordende anti-immigratie lobby zei ze: 'Het is cruciaal om niet toe te geven aan degenen die met een kil hart of zelfs met haat in hun hart hun mening geven omtrent de immigratie kwestie, laat zien wat het inhoud om Duitser te zijn en ga er tegen in wanneer ze proberen om andere uit te sluiten.

De islamitische vluchtelingen tonen hun "waardering" en "dankbaarheid" naar Duitsland en de Duitsers toe.De inspanningen om te gaan met deze uitdagingen zijn zeer zeker de moeite waard uiteindelijk zou dit gaan blijken aangezien landen altijd hebben geprofiteerd van een succesvolle immigratie, zowel economisch als sociaal ', zei ze. 'Ik ben ervan overtuigd dat, mits positief benadert, de huidige grote taak die op ons rust door de instroom en de integratie van zoveel mensen ons een kans voor morgen, voor de toekomst bied.

Rellen bij het Immigratie Center doordat moslims denken dat er een koran werd verscheurd.'Er is zelden een jaar geweest waarin we zoveel zijn uitgedaagd om onze woorden in daden om te zetten' Ze voegde hieraan toe: "Er is geen twijfel dat de instroom van zo veel mensen veel van ons gaat eisen. Het zal veel tijd, moeite en geld kosten.'


Boze moslim migranten stellen eisen aan het Duitse Welfare Office:Mevrouw Merkel haar populariteit heeft een enorme knal gekregen in haar thuisland als gevolg van de toestroom van "vluchtelingen". Ze heeft gezworen om de migranten aantallen te verminderen dit jaar al door te proberen om andere EU-leden te overtuigen om meer gelukszoekers op te nemen.

Linkse Duitse politicus zegt dat het een goede zaak zou zijn wanneer Duitsland snel een islamitische staat zal worden.
Drie Duitse regionale verkiezingen in maart zullen dienen als belangrijke graadmeter voor mevrouw Merkel, met opiniepeilingen die al voorspellingen doen van een stijging voor de steun aan de populistische anti-immigratie beweging AFD.

Voormalige Oostblok-landen hebben tot nu toe geen tekenen aan de EU gegeven dat ze zwichten voor de druk van de EU om meer migranten op te nemen. Tsjechische president Milos Zeman noemde vorige week de toestroom van vluchtelingen 'een georganiseerde invasie'.

De Hongaarse regering heeft een juridische zaak ingediend tegen het plan van de EU om 160.000 asielzoekers te verspreiden middels een quotasysteem.

Moslim invasie beelden die de mainstream media weigert uit te zenden
vrije vertaling artikel uit http://shoebat.com door Bolo  
Geen opmerkingen: