.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 30 januari 2016

Politieagenten staan doodsangsten uit bij betreden islamitische parasietenopvangclubs Duitsland en ZwedenTerwijl Duitse agenten terecht kwamen in een massale vechtpartij tussen asieleisers onderling omtrent het al dan niet op de juiste manier leven als moslim onder de  sharia wetgeving kunnen hun Zweedse collega's ternauwernood ontsnappen aan een horde islamitische pedofielen die door de Zweedse agenten werden gestoord terwijl ze probeerde een tien jarige jongen, die herhaaldelijk werd verkracht in een opvangcentrum, te bevrijden.

"it's just an ordinary day at the office"

De politie werd ingeschakeld om zo snel mogelijk naar een opvangcentrum in Baden-Wüttemberg (Duitsland) toe te gaan aangezien aldaar een hevige massale vechtpartij tussen de Pakistaanse en Afghaanse asieleisers was uitgebroken. Van de 500 migranten in het centrum waren er naar verluidt ruim 200 betrokken bij deze knokpartij die losbrak toen de Pakistaanse moslims ontdekten dat Afghaanse moslims alcohol aan het nuttigen waren. Dit is een zware schending van de islamitische sharia wetgeving en deze wetten, volgens de richtlijnen van de islamitische pedofiele moordzuchtige nep profeet, moeten uiteraard ook in Duitse parasietenkampen wel netjes worden nageleefd. Gevechten rondom de naleving van deze gedragsregels zijn overigens ook in Nederlandse opvangcentra regelmatig reden tot kloppartijen tussen asieleisers onderling echter (nog) niet van deze omvang. Wel apart overigens een wetgeving binnen de grenzen van Europa waarbij het drinken van alcohol taboe is terwijl het kapot neuken van een kind van tien traditie is, maar dat is weer een ander verhaal.

De strijd, die resulteerde in de hospitalisatie van vijf mensen, leverde overigens geen arrestaties op. De ellende begon toen de Pakistani beschuldigingen uiten tegen de Afghanen daar ze van mening waren dat de alcohol drinkende Afghanen "slechte moslims" zijn. En nee ik ga hier nu niet de vraag stellen of er dan ook goeie bij zijn, is te gemakkelijk.

In eerste instantie kwamen er twee patrouillewagens naar de massale knokpartij toe om vervolgens snel versterking op te roepen zodat er even later een 30 auto's vol agenten ter plaatsen waren om de strijdende groepen idioten uit elkaar te halen. Was het dan niet mogelijk om de eventueel aanwezige vrouwen en kinderen te ontzetten en vervolgens de deuren en ramen te sluiten om de asieleisers verder lekker los te laten gaan op elkaar? Camera's erbij, zak chips pot bier en een heerlijk avondje hangen voor de tv om eens te genieten van "onze gasten" Bedoel maar zo ze leven volgens middeleeuwse gebruiken en in die tijd had men ook arena's om het volk te vermaken.

Ondertussen in Zweden kwam het bericht dat tien politieagenten blij waren dat ze het er levend van af hadden gebracht nadat ze gedwongen waren om te vluchten uit een parasietenclub in Vasteras. Hier werden ze achtervolgt door een menigte van gewelddadige islamitische pedofielen die door de agenten werden "lastig gevallen" terwijl ze juist bezig waren met het oud islamitische spel "groepsverkrachting van een tien jarig jongetje" en deze activiteit werd door de agenten verstoord, kun je natuurlijk ook niet maken ze waren juist zo leuk bezig die moslims, logisch dat ze dan kwaad worden.

Werknemers in het centrum bleken niet in staat om de jongen zelf te bevrijden en belde de politie om het jongetje te redden van de pedofielen, de overige bewoners vonden het kennelijk ook normaal aangezien ze de werknemers van het centrum niet te hulp schoten om de jongen te redden.

"Steeds meer mensen verschenen achter ons terwijl we een eind aan de verkrachting wilde maken en het jongetje wilde helpen. Ik was mentaal voorbereid om te vechten voor mijn leven" zo verklaarde een politieagent. "We waren met tien politieagenten in een smalle gang. En ik hoorde iemand roepen dat er een nooduitgang was."  

Deze groepsverkrachting en de bedreigende situatie waar de agenten in terecht kwamen vond plaats op 20 januari in Vasteras, maar informatie over dit misdrijf en het geweld tegen de agenten werd pas vijf dagen later vrijgegeven door de politie aangezien er berichten hierover naar buiten lekten en men het dus niet langer geheim kon blijven houden. Daders oppakken voor deze verkrachting, nee, wanneer de jongen geluk heeft krijgt hij een overplaatsing naar een ander opvangcentrum en aangezien dit ook weer tussen de islamitische pedofielen zou zijn kan zijn nachtmerrie zo weer opnieuw beginnen.

Hoeveel verkrachtingen van vrouwen, meisjes en jongens in deze opvangcentra in Europa zouden er dagelijks zijn waar wij geen weet van hebben?

Hoeveel verkrachtingen van vrouwen, meisjes en jongens die in de buurt van opvangcentra wonen in Europa worden er afgekocht om het in de openbaarheid brengen te voorkomen?

Hoeveel islamitische verkrachters en pedofielen worden er straks op onze samenleving losgelaten of wonen er al in onze steden en dorpen waar wij geen weet van hebben?

Vijf  dagen geleden, op 25 januari werd een 22-jarige Zweedse maatschappelijk werkster in Molndal dood gestoken door een 15-jarige migrant...................

Na een bericht op Clarion Project

met groet Bolo 

Geen opmerkingen: