.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 30 januari 2016

“Wij hebben liever seksueel über actieve vluchtelingen dan Duitse racisten”


"Wij hebben liever verkrachters dan racisten" Deze walgelijk foto werd al weer snel verwijdert  van het facebook account van de Duitse socialistische jongeren partij International Sozialistische Antifa en toont ons het ware gezicht van de parasieten fanclub in Duitsland.  Hadden we hier in Nederland al het achterlijke groen links konijn Linda Voortman met haar "Ik ben een marokkaan" t-shirtje, die overigens opvallend veel gelijkenis vertoont met bovenstaande hamster van het Rote Antifa Front, nu dus de Duitse socialisten die liever verkracht willen worden door de pedofiele allah schreeuwkoppen dan dat ze er voor gaan zorgen dat in eigen land men de eigen regels, wetten, normen en waarden kan behouden en respecteren. De zwakzinnigheid zit bij de gutmensch kennelijk in het bloed en zorgt ervoor dat er door de reeds geïnfecteerde pro islamitische ziekte door deze mensen eenvoudigweg niet meer logisch kan worden nagedacht en ze elke vorm van realiteitszin hebben verloren.

Onderstaande filmpje van eind december vorig jaar alweer en door de meeste mensen inmiddels al gezien, althans wanneer je niet enkel naar de mainstream media kijkt, geeft aan wat de zielige arme vluchtelingen eigenlijk echt over ons en onze cultuur denken. Klein detail in deze is het feit dat de daders van deze smeerlapperij nog steeds niet zijn opgepakt. Echt moeilijk kan het toch niet zijn om deze te vinden aangezien de smeerlap op het filmpje na mijn zeer bescheiden mening redelijk duidelijk in beeld komt.  Dit alles terwijl er in Duitsland nog steeds personen vast zitten die eenvoudigweg op zijn gekomen voor mensen die door het islamitisch tuig zijn belaagt of hun mening hebben gegeven aangezien ze zich zorgen maken over de instroom van illegale pedofielen van islamitische afkomst in Duitsland.
Deze beelden tonen ons een islamitische migrant die opschept over hoe hij samen met zes andere mannen een jonge Duitse maagd heeft verkracht totdat ze "vol van vuil en sperma was" en "volledig verwoest" op de grond lag  "ze huilde en kon niet meer".  Met zeven man een meisje verkrachten dat geeft in elk geval wel aan hoe stoer deze smerige islamitische honden wel zijn dat ze "slechts" zeven man nodig hebben om een onschuldig meisje te verkrachten. 

Door de nog volop toenemende stroom asieleisers vinden dit soort smerigheden steeds vaker plaats, vooral doordat Duitse vrouwen worden gezien als niets meer dan "sletten" en als een "eenvoudige prooi" door moslims "met deze vrouwen mogen ze doen wat ze willen aangezien deze geen hoofddoek dragen". Feministen blijven opmerkelijk stil en de media is speciaal geïnstrueerd om de identiteit van de verkrachters stil te houden als de verkrachtingen überhaupt al ooit in de media worden gemeld. 

In plaats hiervan worden daden van weerstand door de lokale bevolking in de buurt van opvangcentra explosief opgeblazen in de media. Deze vormen van verzet om hun eigen leefomgeving en gezin te beschermen door de echte Duitsers worden opgeklopt tot "haatmisdrijven". Brandstichtingen in opvangcentra worden door de media gelijk in de schoenen van anti islam en parasietenopvang demonstranten geschoven en dit ondanks het vaststaande feit dat deze brandstichtingen voor het grootste deel door de migranten zelf worden gesticht aangezien deze parasieten niet tevreden met de gekregen woonruimte zijn.

Niet enkel in Duitsland maar zeer zeker ook hier in Nederland wordt je als tegenstander van de parasietenopvang in megastallen, maar ook wanneer je er openlijk op tegen bent dat asieleisers in alles voorrang krijgen en alles ook nog eens gratis krijgen, weggezet als zijnde "racist¨ of "nazi" en de kans is groot wanneer je in het openbaar verkrachtingen zoals deze aan de kaak stelt dat je dan wordt beschuldigd voor het aanzetten tot haat iets dat je zelfs je baan zou kunnen kosten en een gevangenisstraf zou kunnen opleveren.

Kort gesteld : Je mag meisjes verkrachten, zelfs in groepsverband, mits je maar migrant bent. Wanneer je hier als niet migrant iets over zegt of schrijft dan ben je een nazi of racist.

Begrijpt U het nog?

met groet Bolo 

Update : De door mij geplaatste foto is een remake van het origineel, dat feitelijk al droevig genoeg is, echter om die reden bij deze de originele foto die overigens wel verwijdert is door de linkse Duitse socialisten. Originele foto hieronder geplaatst.


Geen opmerkingen: