.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 22 januari 2016

Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven


Discussie voeren op een normale manier is eenvoudigweg niet meer mogelijk voor mensen die het niet eens zijn met de huidige gang van zaken in zijn of haar gemeente. Luisteren doet men wel echter iets doen met de woorden van de bezorgde spreker kun je eenvoudigweg vergeten en het enige dat van invloed is op beslissingen genomen in de vele gemeenteraden die ons land rijk is, is de mening van "onze" regering, een mening die als wet gezien dient te worden en ook zodanig moet worden uitgevoerd.

Hier in Nederland is iedereen gelijk, althans volgens de letter der wet, maar de interpretatie van deze wet is voor iedereen kennelijk anders. Waarom worden licht getinte daders in eerste instantie als verdachte van criminele activiteiten niet omschreven als licht getint en kan ik wel gelijk in een politiebericht of in de krant lezen dat een gezochte dader blond haar met krullen had? Waarom krijgen wij niet direct te horen wanneer er asielparasieten actief zijn in de verkrachtingsbranche zodat wij onze vrouwen en kinderen kunnen waarschuwen, terwijl er (overigens terecht) groot alarm wordt geslagen indien er in de buurt een oudere blanke man aan het potloodventen is?

De definities van angst en haat volgens Wikipedia

Angst is een fysiologische toestand die gekenmerkt is door lichamelijke, cognitieve, emotionele en gedragscomponenten. Angst kent verschillende gradaties. Voorbeelden van mildere vormen zijn: ‘je niet op je gemak voelen’, onrust en bezorgdheid. ...

Haat is een sterke emotie, die wordt ervaren als een gevoel van afstoting tot iets of iemand met een neiging tot het kwetsen of vernietigen van het onderwerp. Voorbeelden zijn mannenhaat, vrouwenhaat en mensenhaat. ...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Haat

Haat staat in de ogen te lezen van islamieten die pogen ons het leven onmogelijk te maken, die proberen andere te onderwerpen en ten kosten van alles hun zin door wensen te drijven aangezien dit geschreven staat in een boek vol met levenslessen van een haatdragende pedofiel.

Angst staat in de ogen te lezen van Yezidi die op de vlucht zijn voor moslims die hen wensen uit te roeien, angst staat te lezen in de ogen van homo's die ook in Nederland niet veilig zijn in asielzoekerscentra, maar dezelfde angst staak ook te lezen in de ogen van christenen die gevlucht zijn voor de achterlijke ideologie islam en nu samen met deze potentiële moordenaars in het zelfde kamp dienen te verblijven.

Dezelfde angst staat ook te lezen in de ogen van de vele mensen die op de bres springen tegen het overheidsbeleid om steeds maar weer meer asielzoekerscentra te bouwen, opvangplaatsen die via het corrupte zooitje van het coa door de strot geduwd worden bij de diverse gemeenten in den landen. Deze angst slaat steeds verder door aangezien er steeds meer mensen zijn die het niet meer pikken en om die reden bereid tot actie zijn. Deze mensen overschrijden grenzen wanneer er varkenskoppen worden geplaatst, wanneer er vernielingen worden aangericht of mensen worden bedreigt, maar is dit iets volkomen onverwachts? In Heesch, om maar actueel te blijven, liep het eerst goed mis en vervolgens was er een redelijk gesprek mogelijk, maar is er ook naar de mensen geluisterd die absoluut geen megastal vol alleenstaande mannen in de buurt van hun vrouwen en kinderen willen hebben? Ik denk het wel, nee weet wel zeker dat er naar ze is geluisterd, maar wat gaan ze ermee doen dat is de grote vraag. In Geldermalsen ontplofte de bom al eerder, nu in Geldermalsen maar dit had eigenlijk wel in zo'n beetje elke andere plaats in Nederland kunnen zijn aangezien er geen of in elk geval veel te weinig rekening met de bezorgde, angstige mensen gehouden is in de afgelopen periode van onrust en onbehagen.

De mensen die angstig zijn gaan vreemde dingen doen en de staatspropaganda machine die wakkert deze angst onbedoeld steeds meer aan door zoveel mogelijk negatieve berichtgeving met betrekking tot de asielindustrie te verzwijgen. Mensen hebben internet en lezen door alle ellende op de wereld steeds meer berichten die ze volgens de Nederlandse staat beter niet zouden kunnen lezen. Het dom houden van de burgers was in het verleden een beproefde manier om de macht te houden en om dit doel te kunnen bewerkstelligen is een nationale propaganda machine van essentieel belang voor de staat. De mainstream media "mist" bewust berichten die volop te lezen zijn op de vele open media en de positieve asielzoekers propaganda de wereld in geholpen door de staatsomroep wordt in een nog hoger tempo afgebroken en onderuitgehaald door de vele hobbyisten die onder andere blogs, tweets en facebook volgooien met de eerlijke verhalen van die mensen die in de buurt van de asielzoekers megastallen wonen of middels verhalen omtrent slachtoffers van licht getint geweld die door de slachtoffers zelf de wereld in worden geholpen.

De waarheid is niet meer te ontkennen door de propaganda jongens en meiden van de staatsomroep en dan rest hen enkel nog de "haatkaart" om uit te spelen.

We zien de angst niet meer bij de Nederlanders en berichten enkel over haat, haat tegenover de "arme" asielzoekers om op die manier de bezorgde burgers als daders te kunnen bestempelen. Dit is de nieuwe smerige strijd die er door de Nederlandse regering tegen de eigen autochtone bevolking wordt gestreden. In deze strijd worden Rutte en zijn zooitje ongeschikte van harte gesteund door de staatsomroep door de uitermate gekleurde berichtgeving, maar ook door de staatspolitie. Mensen, gewone burgers, die bezorgde berichten op internet hebben geplaatst, met een bezoek vereren om op deze manier te laten weten dat de Nederlandse staat niet gediend is van kritiek op het huidige wanbeleid.

Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven, droevig maar wel waar. Alleen verwarren wij angst niet met haat, maar is het de propaganda machine van de Nederlandse staat die ons wil doen geloven dat onze angst totaal onnodig is en dat wij ons door extremisten angst aan laten praten die wij vervolgens middels haat willen verdringen.

Er is niets aan de hand, alles komt goed en wij kunnen met zijn allen weer rustig verder slapen, althans volgens "onze" leiders die niets liever zouden wensen dan dat wij dit sprookje zouden geloven, gelukkig zijn er vele met mij die niet in dit Haagse sprookje wensen te geloven en de waarheid nog steeds zien zodat wij van een sprookje niet zonder enige tegenstand in een nachtmerrie gaan ontwaken.

met groet Bolo 


Geen opmerkingen: