.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 12 januari 2016

Van taharrush naar marocchinate slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving


Volgers van het geloof zonder vrede, ziek van geest en een overdreven portie aan zieligheidsgevoel, hierbij gooien wij een ongekende hoeveelheid gutmensch begrip, tolerantie en vergevingsgezindheid.  Wanneer wij dit maar lang genoeg laten sudderen dan is binnen niet al te lange tijd de derde wereldoorlog uitgebroken op het Europese vaste land.

Het aanranden van onze vrouwen en meisjes is slechts een topje van de ijsberg en ja ik spreek over onze vrouwen en meisjes aangezien ik van mening ben dat elke man de verplichting heeft om vrouwen en meisjes te beschermen, zelfs wanneer je ze niet kent moet je ze beschermen tegen in groepsverband opererende gedragsgestoorde figuren die deze kwaad willen doen. Ik spreek over onze vrouwen en meisjes aangezien het in mijn optiek allang oorlog is en men zich hier in Nederland nog steeds neutraal wil tonen met de grootst mogelijke ramp in het vooruitzicht wanneer wij niet snel tot handelen zullen overgaan. Wanneer wij blijven kijken met zijn allen onder aanvoering van het zooitje Haagse lafbekken dan gaat Nederland nog dit decennia veranderen in een oorlogsgebied, in een burgeroorlog waar onze steden worden omgebouwd tot een slachtveld alwaar de Nederlanders zelf de wapens moeten opnemen om zicht te beschermen tegen de islam en de volgers van deze achterlijke ideologie.

De "taharrush" de verkrachtingsdans der moslims los gelaten op feestvierende Duitsers, Zweden en op wie al niet meer in Europa. Vrouwen en meisjes waaraan het licht getinte uitschot zich vergrepen heeft in groepsverband aangezien ze ook nog eens te laf zijn om alleen op verkrachtingstocht te trekken.

Licht getint tuig, volgers van de islam en of het nu Turken, Marokkanen, Syriërs of wat dan ook zijn één ding hebben ze gemeen het zijn moslims die zich niet wensen aan te passen aan onze normen en waarden. Deze moslims hebben schijt aan onze gebruiken en enkel en alleen om die reden zou ze de toegang tot ons land, ons vrije westen moeten worden ontzegt.

Waar ik bang voor ben is dat deze "taharrush" slechts het begin is en dat wij ons op kunnen gaan maken voor de "marocchinate".  Marocchinate is een Italiaans synoniem voor massa-verkrachting en wanneer wij dit letterlijk vertalen is de betekenis "gemarokkaniseerde vrouw" dit verwijst naar de massaverkrachtingen door Marokkaanse soldaten na afloop van de slag om Monte Cassino en is een overduidelijk bewijs dat het verkrachten in groepsverband bij de Marokkanen in het bloed zit

Een stukje geschiedenis uit de tweede wereldoorlog waar volgens vele beter over gezwegen kan worden, in elk geval in landen alwaar veel inwoners van Marokkaanse afkomst wonen aangezien deze mensen niet echt trots zouden moeten zijn op deze "helde" daden van hun landgenoten, al zou ik mij er bij dit ziek volk niet eens over verbazen wanneer ze hier wel trots op zouden zijn maar dat terzijde.

Op 18 mei 1944 werd door de geallieerden een doorbraak geforceerd bij Monte Cassino, het geallieerde leger werd in de strijd tegen de Duitsers geholpen door het Frans Koloniale leger waaronder een afdeling Marokkaanse soldaten, de Goumiers. 's Nachts moest deze islamitische afdeling van het Franse Koloniale leger nog even een privé uitstapje maken en zodoende trokken duizenden Goumiers en andere koloniale troepen er op uit om in de omliggende dorpen op zoek te gaan naar wat vermaak. Al moordend en neukend trokken ze van dorp naar dorp om ruim tweeduizend vrouwen en meisjes in de leeftijd van ELF tot ZESENTACHTIG jaar oud te verkrachten, nee meerdere malen te verkrachten aangezien al deze "helden" hun zak wel moesten kunnen legen. Mannen die probeerde hun vrouwen en dochters te beschermen werden eenvoudigweg ter plaatse in koele bloede doodgeschoten. Ruim 800 vaders/echtgenote vonden de dood tijdens deze voornamelijk islamitische slachtpartij.

In Castro dei Volsci staat het monument "Mamma Ciociara" (zie foto) ter nagedachtenis aan deze oorlogsmisdaad waarbij vele onschuldige levens zijn vernietigd. Verder is de film "La Ciociara" een aanrader om een indruk te krijgen omtrent het gebeuren aldaar op het einde van de tweede wereldoorlog.

Is het vreemd dat ik de vergelijking trek tussen taharrush en marocchinate? Is het raar dat ik angstig naar de toekomst kijk daar de volgers van die pedofiel zonder vrede naar mijn mening al iets te vaak het bewijs hebben geleverd dat het alsmaar nog gekker kan?

Denk het niet, vrouwen zijn minderwaardige schepsels volgens die nep profeet van die achterlijke ideologie. Meisjes van elf jaar oud (of nog jonger) mag je rustig verkrachten, staat in de koran. Ongelovige zijn zonder waarden en mogen straffeloos worden afgemaakt volgens de pedofiel zonder vrede.

Voortekenen, groepsverkrachtingen in het openbaar en het gericht gooien van vuurwerk naar die mensen die hier iets tegen willen doen.

Van taharrush naar marocchinate slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving.


met groet Bolo  

Geen opmerkingen: