.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 2 april 2015

your in the army now

De Kindsoldaten van hamas

Een nieuwe 10 minuten durende documentaire gemaakt door Israëlische filmmakers waarop te zien is hoe hamas leiders schaamteloos bespreken hoe de opleiding van kindsoldaten uit te voeren en het verheffen van zelfmoordaanslagen op militaire stijl in jeugdkampen. Dee film werd gepresenteerd als bewijs bij een forum van de Verenigde Naties in Genève gehouden afgelopen woensdag. De filmmakers willen laten zien hoe hamas werkt.

De documentaire, genaamd "Children's Army of Hamas, gefinancierd door het in Israël gevestigde Center for Near East Policy Research (CNEPR ), in samenwerking met de Rechten van de Palestijnse Human Monitoring Group, laat zien dat de in Gaza-gelegerde terreurorganisatie het internationaal recht schend door het trainen van kinderen om te vechten in de strijd. 

Hamas-minister van Binnenlandse Zaken Fathi Hamad maakt verwijzingen naar de indoctrinatie van kinderen, die te zien zijn om ze te erkenne, echter ze worden opgeleid om te vechten. "We zijn bezig met het versterken van hun religieus bewustzijn en het induceren van solidariteit met hun land. Dit versterkt hun jihad, en hun inzet om een krijger, een vloek voor Israël te zijn". zo verklaart men vanuit hamas zijde.


Volgens de producenten van film zijn relevante bepalingen van het VN-Verdrag inzake de Rechten van het Kind : Artikel 3.1 ... die vereist " bij alle maatregelen betreffende kinderen ... de belangen van het kind de eerste overweging. " Daarnaast wordt in artikel 6 vereist VN-agentschappen te erkennen "dat ieder kind het inherente recht op leven," en verder dat de VN-agentschappen "shall waarborgen in de ruimst mogelijke mate het overleven en de ontwikkeling van het kind. " 

De film suggereert dat dit allemaal gewoon kan omdat "schoolkinderen in UNRWA scholen leerplannen volgen en leerboeken krijgen van de autoriteiten van het gastland", "de opleiding van kinderen in militaire kampen kan ook worden goedgepraat daar ze ook zijn onderwezen op scholen.


Artikel afkomstig van The Jeruzalem Post

En nog meer Palestijnse onderwijs ellende in onderstaande video alwaar de kinderen worden opgeroepen om joden te haten en de potentiële asielzoekers, terroristen en dus mogelijke pvda stemmers worden gehersenspoeld om er vooral maar voor te zorgen dat er nooit geen vrede gaat komen en het enige toekomstperspectief voor deze kinderen een bomgordel is.filmpje afkomstig van United with Israël

met groet Bolo

tevens geplaatst op Vrije Chroniqueurs 5 April 2015

Geen opmerkingen: