.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 2 april 2015

Gekleurde glazen?

Gezien door de politiek correct gekleurde bril van de mainstream media


Ben ik nu de enige die het heeft gemist, of zijn er nog andere die het vreemd vinden dat er geen enkel bericht vanuit Turkije meer doorsijpelt over die vijf "Nederlanders" die eind maart zijn opgepakt terwijl ze de grens met Syrië wilde oversteken?


Ik kan mij niet aan de gedachten onttrekken dat het hier waarschijnlijk niet om rugzak toeristen ging die hun 1001 moskeeën toer door Europa graag in het altijd mooie en bijzonder gastvrije Syrië wilden gaan voortzetten en hierbij een grenspost van de Turkse islamitische heilstaat over het hoofd hebben gezien, iets dat totaal geen wereldnieuws is maar wat ze wel één of meerdere overnachtingen in een Turkse cel zou hebben opgeleverd.

Wat voor "Nederlanders" zijn er dan wel opgepakt aan de grens van de Turkse heuvelen? Hulpverleners van het Rode Kruis of vrijwilligers van het Leger des Heils op weg om de talrijke slachtoffers van het vrouwen en kinderen verkrachters gilde ja de slachtoffers van de moordenaars brigade van islamitische staat te helpen en ondersteunen? Denk eerlijk gezegd dat wij er dan ook wel wat van zouden hebben gehoord wanneer de soldaatjes van Erdogan deze te pakken hadden genomen terwijl ze de grens aan het oversteken waren.

Het zou toch niet zo zijn dat het hier niet om Nederlanders gaat maar om inwoners van Nederland met een islamitische geloof en levensovertuiging? Nee toch? Kan ik me niet voorstellen, want dat was dan toch al lang voorpagina nieuws geweest bij de Volkskrant of de opening van het journaal bij onze staatsomroep. Het zou toch niet zo zijn dat het leger ruim links denkende journalisten en beeldbuis vervuilers dit nieuwsfeit doelbewust verder met rust laten aangezien dit anders koren op de molen van slechtsprekers zoals Geert Wilders zou zijn?

Begin ik nu een beetje de weg kwijt te raken en achter elke boom een spook te zien? Weet niet, maar is het zo vreemd dan wanneer je onderstaande nieuwsbericht leest dat je dan wel graag zou willen weten wat er allemaal aan de hand is?


Turkije heeft vijf Nederlanders aangehouden die de grens met Syrië wilden oversteken, zo meldt het Turkse leger.
Ze zouden zijn aangehouden in de provincie Hatay.

Het is niet bekend met welke bedoelingen de vijf opgepakte Nederlanders naar Syrië wilden reizen
.


Wanneer dit in Rusland gebeurd met bijvoorbeeld een zooitje werkschuwe groentevreters van de niet erkende terreur organisatie Greenpeace staat het gehele land binnen de kortst mogelijke tijd in vuur en vlam en betaald "onze" regering met alle plezier enkele miljoenen borg om die kingsize roeiboot van die gasten terug te krijgen en nu worden er vijf "Nederlanders" opgepakt aan de Turkse grens en is er nu al enkele dagen volledige radio stilte, vreemd en dan lijkt het mij dat dit een reden moet hebben.

Er zijn voorlopig geen verkiezingen dus om die reden hoeven ze hier over niet te zwijgen, maar waarom is iedereen er stil over? Heb net nog even op Google gekeken, maar kan er dus helemaal niets nieuws meer over vinden, helemaal niets! Zijn we er al zo aan gewend dat islamitisch in Nederland woonachtig tuig zich onder de vlag van islamitische staat laat af knallen en opblazen ver in de vreemde om in de tussentijd wat ongelovige honden af te maken, de keel door te snijden en op te hangen terwijl ze in de tussentijd nog even wat vrouwen, meisjes en zelfs kinderen verkrachten alvorens af te reizen met een bom om de nek op weg naar de beloofde maagden in "the afterlife"?

Voor mij persoonlijk maakt het me geen barst uit of die lui elkaar afmaken en waar ze dat doen alleen heb ik er wel moeite mee dat er door die laffe aanslagen ook onschuldige slachtoffers vallen en ja om die reden wil ik dus wel weten hoe het met die vijf "Nederlanders" zit die aangehouden zijn bij Hatay en het zou het zooitje Haagse lamzakken sieren wanneer ze ook eens zouden willen weten wat er daar is gebeurd of wanneer er mensen zijn die dit wel reeds weten dat ze ook eens openheid zouden gaan geven wanneer het niet in het politiek correcte straatje van "onze" regering gaat passen en dan niet de belastende papiertjes kwijt raken.

met groet Bolo 

tevens geplaatst op Vrije Chroniqueurs 5 April 2015

Geen opmerkingen: