.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 30 april 2015

moet kunnen....

Haatimam te Helmond


Dit stuk verdriet is Abdelhamid Aynelhayat een haatprediker die in Helmond mocht pleiten voor vrouwenonderdrukking en het zo snel mogelijk invoeren van de sharia in Nederland.Terwijl men in Eindhoven een anti "alles wat geen islamiet is" tirade in elk geval nog even uitgesteld heeft totdat de storm weer een beetje is gaan liggen, ging bovenstaande maf afgelopen vrijdag lekker los tijdens het vrijdag debat op enkele kilometers afstand van het Eindhovens haatcentrum in het terroristen opleidingscentrum te Helmond. 

Onderstaande teksten pleurde deze islamitische neonazi onder andere de lucht in om de aanwezige beroeps werkschuwe jurken bende het "juiste" pad te wijzen richting allah en de pedofiele nep profeet mohammed. volgens de haat imam "Democratie dwingt ons om haar regels en morele waarden te volgen: dochters die kunnen trouwen zonder toestemming van hun ouders, mannen die met mannen trouwen, vrouwen die met vrouwen trouwen.
Mensen mogen zeggen wat zij willen, en vloeken.
Dat mag van de democratie!
Wij zeggen tegen onze zusters, onze vrouwen …. Bij Allah, wanneer ik Helmond bezoek, blijf ik in de moskee en durf bijna niet naar buiten te gaan, omdat ik bang ben van de verleidingen. Wanneer je naar buiten gaat, zie je moslim-vrouwen in een mini-mini-mini rok. De straten zijn vol bloot.
Het is het beste voor een moslim om deze verleidingen te ontwijken.
Vandaag zag ik op de markt een van onze vrouwen kleding dragen waarvoor misschien de duivel zelf zich zou schamen.
Broeders, adviseer uw dochters. Ik hoorde dat in een stad vlakbij tien of twaalf van onze meisjes een reis plannen. Waarheen? Zij gaan op vakantie naar Spanje.
Zonder hun vaders of broers of wie dan ook!
Gaan zij op pelgrimstocht? Allah verhoede.
Uw dochters mogen niet een dag en een nacht reizen zonder mannelijk toezicht."
Abdelhamid Aynelhayat, een aanwinst voor de integratie van moslims in Nederland en Europa.

De haattoespraak, het filmpje, de vertaling en meer info via  deze link  afkomstig van Likoed Nederland.met groet Bolo

Geen opmerkingen: