.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 18 maart 2015

Verkiezingen

De carrousel der huichelaars De wereld staat in brand, niet even, nee al jaren maar wat maakt ons dat eigenlijk allemaal uit? Niets, geen donder? Of zijn er mensen die zich hier wel druk over maken? Roepen deze tegen de doofstomme muren der onwetende? Of tegen hen die dit niet willen zien? 

Wij mogen vandaag weer eens gaan stemmen en eigenlijk staat de uitkomst van te voren wel zo'n beetje vast aangezien de gemiddelde kiezer van de eens zo trotse Partij van de Arbeid onze taal eenvoudigweg niet machtig is of door haar man dusdanig onder de duim gehouden wordt dat ze zelf na haar uithuwelijking op tien jarige leeftijd al geen eigen mening meer heeft. En ja sommige import Nederlanders voelen zich wat wijzer en zijn overgestapt naar de partij van Olivier B Roemer onze Boxmeerse knuffelbeer die eigenlijk de perfecte volksvertegenwoordiger is voor uitkering trekkend Nederland, maar dan wel voor die mensen met een uitkering die gewoon geen zin hebben om te werken, want hij of zij die door ziekte of leeftijd gewoon niet meer kan werken terwijl ervoor de werkdagen van tien plus uur meer regel dan uitzondering waren die kunnen ook bij de Socialistische Partij dood neer vallen, hadden ze maar een luie Noord Afrikaan moeten zijn.

Wil je Nederland opheffen? Kies dan voor de Democraten 66. Nee ik denk niet dat ze deze slogan gaan gebruiken, maar de mini uitvoering van Anton Mussert ziet dit toch echt wel als zijn levensdoel, de endlösung politiek van Alexander en zijn enge vrienden  die er enkel en alleen op gericht is om de Nederlanders te naaien, uit te knijpen en te misbruiken voor een beter Europa en meer steun voor eenieder die geen Nederlander is, onze veilingmeester die bij elk bod Nederland onder de hamer klapt en weggeeft aan Duitsland, Frankrijk en eenieder die belangstelling heeft.

De partij voor de boeren, het Christen Democratisch Appel, ooit een partij die opkwam voor de werkende Nederlanders, de arbeiders , de boeren en op dit moment op de achtergrond de grootste groep kontlikkers van "onze" huidige regering. Stiekem, achterbaks ja ik denk dat Buma zo lijsttrekker van de VVD zou kunnen worden, mee praten met Wilders, met Roemer met eenieder die wil en vervolgens achter de rug om van zijn "vrienden" gewoon de regering steunen. Achterbaks een eigenschap die eigenlijk beter bij achterlijk links thuis hoort.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, zo een mond vol, maar in feite wil dit niets anders zeggen dan een clubje marionetten gehersenspoeld door de pvda terwijl d66 aan de touwtjes trekt en dit alles op een zo knappe manier dat clown Rutte en zijn jaknikkers compagnie denkt zelf ons land te besturen.

Dan hebben we nog wat kleine nietszeggende groeperingen die denken ook belangrijk te zijn, maar het enige wat ze krijgen zijn de kruimels toegeworpen door "onze" regering kruimels van de koek waarvan zo veel wordt gevreten dat het gene dat overblijft eenvoudigweg te weinig is om de inwoners van Nederland zelf fatsoenlijk te vreten te geven.
Vooral dank zijn we schuldig aan de Christen Unie en de Staatkundig Gereformeerde Partij deze twee goedgelovige geven steun aan de regering en maken het Haagse wanbeleid op die manier mogelijk en accepteren dankbaar de toegeworpen kruimels. En deze twee kunnen dit doen en waarom? Het aantal kiezers op deze partijen is nagenoeg gelijk wat ze ook doen, de goedgelovige schapen volgen hun toch wel en wat maakt het dan uit dat ze helpen het land verder de afgrond in te duwen zolang ze zelf maar de kruimels bij elkaar kunnen vegen.

Het zou niemand verbazen, maar mijn stem gaat naar Patricia van der Kammen de nummer drie en hoogst geplaatste vrouw op de lijst van de Partij voor de Vrijheid in Noord Brabant.

Je hoort het alom en de staatsomroep heeft haar anti PVV propaganda machine al weer aan het rollen gebracht om er voor te zorgen dat de twijfelaars de regering of de landverraders alsnog gaan steunen. Een propaganda machine waar men in Noord Korea jaloers op zou zijn en de grote ramp hier in Nederland is het feit dat dit door de onwetendheid van Mien uit Assen ook deze keer weer gewoon gaat lukken en dat mede door de laksheid van een groot aantal PVV sympathisanten die het eenvoudigweg te veel werk vinden om te gaan stemmen, want het helpt toch niet.

met groet 
Bolo

Geen opmerkingen: