.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 24 maart 2015

Vakantieparadijs Grave

Monumentaal terrein "Generaal de Bonskazerne" niet goed genoeg meer voor asielzoekers. 
Opa en Oma douche voortaan nog maar om de week door de recessie die er niet meer is en het geldgebrek bij gemeente en overheid, maar het azc te Grave krijgt een metamorfose, dat zijn de regels, wetten en wensen die in Nederland tot uitvoering worden gebracht door achterlijk laf links beleid door de jaren heen en wij mogen dit gewoon allemaal maar pikken.

Andreas de Bons (Breda, 8 november 1720 - Heumen, 15 november 1800) was een militair in dienst van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Hij speelde een belangrijke rol bij de verdediging van de stad Grave tegen de Fransen in 1794.

Uit respect en erkenning heeft de Koninklijke Landmacht in 1939 de kazerne in Grave naar Generaal de Bons vernoemt en diverse gebouwen van het terrein staan inmiddels op de lijst van rijksmonumenten. In 1995 was de kazerne overbodig geworden en in 1997 werd deze gesloten om vervolgens in gebruik te worden genomen als opvang voor asielzoekers.

Wat voor onze militaire goed genoeg is, is uiteraard voor deze groep gelukszoekers beneden alle peil en ja natuurlijk, het gaat goed met Nederland dus architectenbureau Groosman & partners mogen zeven fonkelnieuwe gebouwen uit de grond stampen.

Uiteraard kwamen er protesten van buurtbewoners, maar deze werden natuurlijk eenvoudigweg onder het gras weggemoffeld, wat zeiken die lui nou, ze moeten blij zijn met hoogbouw in de naaste omgeving, zodat het zooitje gelukszoekers vanaf het balkon gelijk bij deze mensen over de schutting kan kijken om te zien of er nog wat te jatten valt, of eventueel wat vrouwen kunnen worden lastig gevallen en met een beetje mazzel kunnen de buurtbewoners ook nog eens gebruik maken van het hoogstaande wifi signaal alwaar deze gelukszoekers gebruik van moeten kunnen maken, want ja ze moeten met het door ons betaalde mobieltje de rest van de familie wel kunnen laten weten wat voor een heerlijk luilekkerland dat Nederland wel niet is.

Het rijk, de gemeente Grave, wat een stelletje kloothommels zijn dit toch, het rijk dat 600 kansloze gelukszoekers kan plaatsen in het nieuwe vakantieparadijs en de gemeente Grave dat er schijt aan heeft dat de jeugd van de kerkdorpen Escharen en Velp langs dit broeinest van criminaliteit op moet fietsen om bij de plaatselijke voetbalvereniging te kunnen voetballen en trainen.
Grave interesseert het geen barst, het geld slurpende asielzoekerscentrum staat toch mooi aan de rand van het vestingstadje Grave en dat men er in het dorp Velp last van heeft? Nou en? Het levert de gemeente Grave geld op en enkel dat is belangrijk.

Voor zover het geluk zoekende vakantie vierende volk de monumentale gebouwen nog niet heeft gesloopt op het terrein van de Generaal de Bonskazerne gaan nu de poenscheppers van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers er wel voor zorgen dat ons cultureel erfgoed verdwijnt en ten gronde wordt gericht en nee daar helpt zeer zeker het toezicht van BOEi ook niets meer, aangezien ze in naam iets te vertellen hebben over de herbestemming van het aldaar aanwezige cultureel erfgoed, maar als puntje bij paaltje komt mogen ze gewoon de mond dicht houden anders draaien ze in Den Haag wel even de subsidiekraan dicht.

Nieuwbouw, twee en drie lagen de hoogte in op een monumentaal complex? doe even normaal, dit gaat nergens meer over, een nieuwe sporthal, hobby clubjes en wifi want ze moeten wel wat te doen hebben! Ga eens voor ONZE oudere zorgen, stelletje eikels.
Oh ja peuterspeelzaal, leslokalen, huisarts en een kraampje voor de stichting vluchtelingenwerk. Verder komen er mooie sierhagen en bankjes om even lekker te kunnen uitrusten (waarvan?) voor de bewoners en jawel de oude kazematten en monumentale bomen mogen wel blijven staan, tot we er last van hebben dan gaan die ook weg, rot op met die Nederlandse cultuur en dat achterlijke erfgoed!

Wel typisch Nederlands, uiteraard is er met de buurtbewoners gesproken, ze waren wel tegen de nieuwbouw, zeker de hoogbouw ach ja wat maakt het uit, er is een overleg geweest, we hebben geluisterd, we doen der verder niks mee en we houden ze wel op de hoogte....... zucht.

met groet Bolo 

artikel tevens geplaatst op : 

Vrije Chroniqueurs  op 25 maart 2015
Hexaeder  op 25 maart 2015
Jacque Sleurs op 27 maart 2015

Goed Artikel van Joost Niemöller over de asiel industrie in Nederland
Stop de hypocriete asielindustrie die onze gemeenschap ruïneert!

AZC Alert
Brief aan gekozen volksvertegenwoordigers van Oirschot,

Geen opmerkingen: