.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 30 maart 2014

Vrouwenrechten en Saoedi-Arabië pfff

Saoedische koning houdt zijn dochters 

al dertien jaar lang gevangen


De moeder van de prinsessen, die naar Londen vluchtte na de scheiding van het paar, verbrak de stilte op de Britse televisie over haar dochters' benarde toestand.

Koning Abdullah van Saoedi-Arabië houd de afgelopen dertien jaar zijn vier dochters opgesloten in een koninklijke gebouw in Jeddah. Hun moeder, zijn tweede vrouw die naar Londen vluchtte na de scheiding van het paar, verbrak de stilte en sprak tegen het Britse Channel Four over hun benarde situatie. Ze heeft haar kinderen de afgelopen tien jaar niet meer gezien.

Prinses Alanoud Al Fayez trouwde met de toenmalige Prins Abdullah in een gearrangeerd huwelijk toen zij slechts vijftien jaar oud was en ze schonk hem vier dochters: Sahar, Maha, Hala en Jawaher.

De vier worden in een gebouw vastgehouden in de oostelijke havenstad Jeddah, ze deze "gevangenis"niet verlaten zonder dat gewapende bewakers met ze mee gaan. Hun paspoorten werden afgenomen om er voor te zorgen dat ze het land zeker niet kunnen verlaten Hun villa is vervallen en bevind zich ver van het woongedeelte alwaar de vier prinsessen hun 'bevoorrechte jeugd door brachten..

Prinses Sahar, de oudste van de vier, kwam middels e-mail in contact met Fatima Manji van Channel Four en  ze stuurde foto's en beschreven hun leven in gedwongen gevangenschap en ze schreef over de manier waarop ze hier leefden in deze gedwongen afzondering.
Ze zei: "Mensen realiseren zich niet hoe zwaar onze situatie is, ze zien ons nog steeds als 'verwende' Saudi prinsessen ... We lijden hier dagelijks in deze voor ons uitzichtloze toekomst."

Ze gebruikte ook deze mogelijkheid om aandacht te vragen voor de behandeling van vrouwen in de Saoedische samenleving, zeggende: "Vrouwen en kinderen [in Saoedi-Arabië] worden misbruikt, terwijl hun mannelijke verzorgers genieten van voorrechten door de rechters verleend in gevallen van huiselijk geweld. Prinsen en de elite entourage worden beschermd en de slachtoffers en hun families lijden onder dit onrecht. "

Verder vertelde ze dat haar vader, waarvan ze dacht dat hij nu 89 jaar oud is, hun al had laten weten dat ze ook naar zijn overlijden gevangen genomen zouden blijven en dat zijn taken als cipier dan daar hun broeders zouden worden overgenomen.

Prinses Al Fayez heeft alles al in het werk gesteld om haar kinderen te kunnen helpen en zien, waaronder het indienen van een verzoek aan een speciale VN-rapporteur voor de mensenrechten, maar tot nu toe heeft dit niet mogen baten.TV UITZENDING


Ach ja wie kijkt hier eigenlijk van op?
Dit is de islam, vrouwen zijn gebruiksvoorwerpen, worden uitgehuwelijkt, vernedert en bij het grof vuil weer afgeleverd alles omdat die pedofiel die ze nastreven vind dat dit zo moet kunnen.
En waar blijven nu al die linkse klootzakken die bij elke scheet die tegen de islam ingaat een ware hetze ontketenen en zelfs op de bres springen voor gewapende overvallers die volkomen terecht en (wat mij betreft) zelfs zonder zelfverdediging moeten worden afgeknalt, maar kinderen en vrouwen die leven onder de druk van de islam nee daar besteden we liever geen aandacht aan, laten we wel wezen wie wil er nou zo'n vrouwen vernederende kinderen misbruikende islamiet op zijn tenen trappen?
Gelukkig weten onze wereld leiders hoe ze om moeten gaan met mensen als Koning Abdullah van Saoedi-Arabië.

zie foto's dan ben ik er wel klaar mee en die mensenrechten ah nee man maakt niet uit daar lullen we niet over hebben wel wat beters te doen

met groet Bolo
Na een artikel op clarionproject
Geen opmerkingen: