.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 6 oktober 2015

Uitverkoop : Wegens geldgebrek minderjarige christen en Yezidi seksslaven bij islamitische staat in de aanbieding

Voor 130 dollar koop je al een meisje tussen de 10 en 20 jaar oud, voor een jonger meisjes moeten de pedofielen van de islamitische staat toch wel 172 dollar ophoesten.
Daarentegen kost een meisje van net 21 slechts 86 dollar en koop je er voor 27 dollar een poetsvrouw van 42 bij om de zaak weer op te kuizen nadat je een onschuldig kind voor de rest van haar leven hebt getekend en geestelijk hebt verwoest.


Begrijp nu eigenlijk niet meer dat al die islamitische gelukszoekers naar hier willen komen aangezien het hier gelukkig een stuk lastiger is om de wensen van de zieke geest te vervullen, maar van de andere kant gezien heeft in elk geval de Nederlandse regering er geen enkel probleem mee dat deze zieke islamitische pedofielen kinderen kapot neuken en betalen ze zelfs de reis voor deze kinderen om er maar voor te zorgen dat de islamitische pedofielen hun gang kunnen gaan, want wat maakt het de vvd, pvda en landverraders 66 verder uit dat zo'n meisje als lustobject wordt misbruikt door een compleet asielzoekerscentrum?

Ziek zwaar ziek andere woorden zijn er niet voor het wanbeleid van de Europese Unie en het zooitje klootzakken dat het gore lef heeft om zich onze regering te noemen.

Mee eens laat die kinderen maar naar hier komen en vang ze op en de "mannen" die deze kindslaafjes hebben besteld mogen ze wat mij betreft boven die grote zandbak uit een vliegtuig flikkeren, uiteraard zonder parachute, fly like an eagle en land als een zak aardappelen de welverdiende hopelijk pijnvolle dood tegemoet.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: