.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 2 oktober 2015

Hoezo langer doorwerken door de vergrijzing, hoe zit het dan met al die gelukszoekers die we importeren?

Waarom moeten wij dan nog langer doorwerken, deze zogenaamde vluchtelingen, bijna allemaal jonge mannen in de bloei van hun leven kunnen uiteindelijk toch ook wel eens wat terug gaan doen voor de mensen die nu in hun levensonderhoud voorzien? Of zijn ze dusdanig getraumatiseerd dat ze nooit meer kunnen werken en kunnen wij door gaan werken tot we de tachtig hebben bereikt om voor de rest van ons leven in hun levensonderhoud te kunnen voorzien? Of gaat onze regering er gewoon vanuit dat ze hier enkel komen als een soort van vakantie om na enkele maanden/jaren weer volledig uitgerust terug te keren naar die zandbak om aldaar als jihad strijder de wapens weer op te pakken tegen iedereen die anders denkt dan het geloof van de volgers van die nep profeet van de vrede? Of denken onze uitermate intelligente volksvertegenwoordigers dat deze gelukszoekers het eenvoudigweg te druk hebben met het kapot neuken van hun vers ingevoerde tienerbruidje en zodanig geen tijd hebben om de handen uit de mouwen te steken?Beetje vreemd aangezien we eigenlijk deze mensen best goed zouden kunnen gebruiken om de vergrijzing tegen te gaan, niet dat er in mijn ogen ook maar een enkele islamitische gelukszoeker welkom is, maar wel volgens de logische gedachtegang als mogelijke oplossing om de vergrijzing op te vangen. Laten we lekker naïef zijn en de Haagse kliek eens een keer geloven (weet het kost moeite en gaat enkel steeds moeilijker worden wanneer je verder leest) dan zijn bijna al deze gelukszoekers hoog opgeleid en zullen ze dus veel geld op gaan leveren voor ons Nederlanders middels innovatie en belastingen, dus met een beetje mazzel kunnen wij straks nog eerder met pensioen dan de Grieken. Ik zeg MEER MEER MEER AZC's, waarom hebben wij er nog steeds geen in onze gemeente Burgemeester? Ik wil ook met me vijftigste stoppen met werken en tel al af nog minder dan vijf jaar te gaan , heerlijk vooruitzicht!

Helaas, het merendeel van die lui is analfabeet en parasiet en we kunnen enkel hopen dat ze ooit weer een keer weggaan of in het beste geval nog één minuut van hun leven zullen gaan werken om ook maar iets terug te betalen van de enorme schuld die ze inmiddels bij de Nederlanders en onze staatskas hebben opgebouwd. De opvang van deze gelukszoekers zou volgens verstandelijk beperkte zielen als Samsom, Pechtold en Roemer een enorme injectie moeten zijn voor ons Nederland en ons tegen de vergrijzing moeten gaan helpen en ja hier hebben ze gelijk ik, want er zullen in de toekomst nog meer oudere de dood in worden gejaagd. Op de korte termijn door laffe overvallen van licht getint tuig alwaar onze oudjes vaak een gewillig, lees eenvoudig, slachtoffer van zijn. Op de lange termijn worden ze door Rutte en zijn roedel laffe honden steeds sneller richting de dood gezonden door steeds maar weer slechtere opvang en broodnodige hulp die ze wordt ontzien aangezien ons belastinggeld misbruikt wordt door de opvang van gelukszoekers en volledig nutteloze ontwikkelingsgelden. Wanneer dit allemaal niet lukt dan sterven onze oudjes wel de hongerdood aangezien ze wederom gekort gaan worden op hun pensioen ogenschijnlijk daar het zo geweldig goed gaat met de economie van Nederland, iets waar onze oudjes zeer zeker niet van profiteren, want deze gaan der weer met 5% op achteruit. Ja daar hebben deze mensen hun hele leven keihard voor gewerkt.

De Nederlander heeft totaal geen voordeel aan de toestroom van vluchtelingen en mag enkel betalen voor deze parasieten die hier neerstrijken, zich razendsnel voortplanten en niet van plan zijn om ooit een poot uit te steken voor ons land of eenvoudigweg weer op te rotten naar daar waar ze vandaan komen en wij mogen dit gewoon weer betalen en dat ondanks het feit dat er inmiddels bijna 3 miljoen mensen in armoede leven binnen onze landsgrenzen. 

Genoeg is genoeg, ja noem mij maar een racist kan me geen moer schelen, eigen volk eerst, eerst onze oudjes, onze zieken onze hulpbehoevende en een veilige en zekere toekomst voor onze kinderen dat is waar wij voor moeten staan en de opvang van islamitische tuig is wel het allerlaatste waar wij hier in Nederland ons druk om zouden moeten maken, rot allemaal lekker op en laat ons verder met rust.

met groet Bolo


Geen opmerkingen: