.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 23 mei 2014

Frank Roos, De Rechtszaak

Cuijkse "kindervriend" 

weer even in het nieuws


Wat vooraf ging :
Het gedrocht Frank R.
Pedonieuws : Frank Roos


De afgelopen week mocht onze pedofiel de pi van Leeuwarden even verlaten om in Assen voor het aardse gerecht te verschijnen, wat mij betreft mag hij gelijk door naar de poorten van de hel om aldaar in het vagevuur verder weg te rotten, maar helaas is dit niet aan mij en mogen de veelal links denkende laffe rechters een besluit nemen over de straf die pedofiel Frank Roos mag ondergaan.

Frank werd vorig jaar ontmaskerd toen hij met een nieuw slachtoffer, een 12 jarig vermist meisje, in de buurt van Groningen rond reed, terwijl hij hiervoor werd opgepakt vond de politie op zijn gsm ook nog filmpjes waarop het onmens bezig was met het 12 jarige kind en tevens nog wat materiaal met hierop enkele andere meisjes. In zijn flat in Cuijk trof de politie nog veel meer kinderporno aan en tevens meerdere webcams die voor het misbruik gebruikt werden en ook nog eens een tas vol meisjes slipjes en een map waarin de smeerlap een lijst van zijn slachtoffers bijhield.

Tijdens een vrolijk gesprek in de rechtbank van Assen vertelde een zeer trotse kinderverkrachter dat hij  ,,ruige seks'' heeft gehad met meerdere meisjes van 12 of 13 jaar oud, hoe ziek kun je dan zijn?
Wat mij betreft mag de Friese Buba hem helemaal kapot neuken, het kan mij niet pijnlijk genoeg zijn, om hem vervolgens weg te mikken in de gft container zodat wij nooit geen last meer van hem hebben.

Volgens Frank. werd het in de loop der jaren steeds beter met het botvieren van zijn seksuele lusten op jonge meiden en wilde, nee, eiste hij steeds meer van zijn minderjarige slachtoffers. Justitie beschuldigt hem ervan dat hij tussen 2001 en 2013 ongeveer 300 meisjes tot seksuele handelingen voor de webcam heeft aangezet en dat hij ook nog eens met 11 meisjes daadwerkelijk tot een afspraakje kwam.

Onze stoere pedofiel gaf tijdens de zitting ook nog eens aan dat hij tijdens deze afspraakjes enkele meisjes heeft vastgebonden en al dan niet met tape heeft geblinddoekt.
De "kindervriend" was smoorverliefd op een 14 jarig meisje en haalde de meest extreme spelletjes  met dit kind uit, uiteraard vond ze dat zelf allemaal prima en zodoende begreep onze Frank dan ook totaal niet waarom het meisje nu aangaf dat ze dit alles onder dwang had gedaan terwijl hij buiten het botvieren van zijn seksuele driften op het meisje hij haar eigenlijk ook gewoon als lieve vriendin zag.
Uiteraard gaat het bij de 49 jarige pedofiel er niet in dat een relatie tussen een man van achter in de veertig en een meisje van net 14 niet geheel gezien kan worden als een normale relatie waarbij beide gelijk zijn.

Natuurlijk zijn er bepaalde culturen waarbij het doodnormaal is dat meisjes vanaf een jaar of 12 worden uitgehuwelijkt en als seksslavin worden gebruikt, maar gelukkig is Nederland nog geen islamitische heilstaat en is dit soort gedrag in Nederland nog steeds strafbaar al hebben we helaas de doodstraf wel reeds afgeschaft.

De arme pedofiel uit Cuijk kon helaas de verleiding niet weerstaan om steeds maar weer verder te gaan met de meisjes op internet en door zijn ruime ervaring op dit gebied lukte het hem steeds beter om deze kinderen alles voor de webcam te laten doen wat hij graag wou zien en dit nam steeds extremere vormen aan.
Waren er meisjes die moeilijk gingen doen dan bood de klootzak gewoon geld aan en desnoods ging hij over tot fysiek dan wel geestelijk geweld of chantage net zoals het hem uitkwam, iets wat hem vaak de gewenste live show opleverde aangezien de pedofiel er uiteraard wel voor zorgde dat hij kwetsbare meisjes uitzocht die door hem eenvoudig waren te manipuleren.

Om het handelen van de pedofiel even aan te geven onderstaande afspraakje met één van zijn slachtoffertjes.

Met een van zijn slachtoffers maakt hij een afspraak op het station in Roermond. Ze gaan een paar uur de stad in en nemen daarna een hotelletje. "Als ze had gezegd dat ze het daarbij wilde laten, dan was dat goed geweest", verklaarde Frank Roos voor de rechter.
Op de hotelkamer komt het tot seks. Daarna geeft de pedofiel het meisje een klein bedrag. Het slachtoffer verklaart later tegen de politie dat hij haar 300 euro wilde geven. Omdat het hotel duurder was, werd dat minder. Ze vindt de man er raar uitzien maar durft de seks niet te weigeren,  zegt ze.

Vandaag kwamen de slachtoffertjes aan het woord, natuurlijk gebeurde dit achter gesloten deuren aangezien dit alles al meer dan verschrikkelijk is voor deze jonge meiden en ze met de gebeurtenissen de rest van hun leven nog problemen genoeg kunnen krijgen of reeds hebben zonder ook nog eens in de openbaarheid te treden.

Aanstaande maandag, 26 mei: komt het openbaar ministerie met de strafeis en komt er nog een pleidooi van Tjalling van der Goot, de advocaat van ons smerig onderkruipsel, want zelfs mensen die de kwalificatie mens allang verspeeld hebben, die hebben uiteraard wel recht op een advocaat om aan te geven hoe zielig dat ze zelf zijn en hoeveel spijt de pedofiel wel niet heeft over het gene dat er allemaal is gebeurd en niet te vergeten het feit dat iedereen in zijn omgeving nu weet wie, nee wat hij is en dat hij hiermee al genoeg is gestraft.
Al gaat dit niet meer helemaal op aangezien onze "kindervriend" al aan heeft gegeven dat hij op jonge meisjes valt, maar hij kiest nu dan toch wel voor een meisje van 18 of 20, want dat vind de 49 jarige pedofiel ook nog wel jong genoeg en het is in elk geval niet strafbaar.
Weet niet of ze in Leeuwarden de mogelijkheid hebben om chemische castratie uit te voeren, want dat lijkt mij een prima welkom thuis cadeau wanneer hij weer terug komt van zijn uitstapje naar Assen.

Het volgende probleem voor de Nederlandse rechtstaat is der alweer, geen van de vier Forensisch Psychiatrische Klinieken in Nederland wil zedenverdachte Frank Roos opnemen voor een behandeling. Ook die in Assen niet, hoewel die is gespecialiseerd in zedendelicten. Dat meldde de Reclassering vrijdag voor de rechtbank in Assen op de derde zittingsdag over de zedenzaak-Cuijk.

De uitspraak vindt waarschijnlijk ongeveer 14 dagen na 26 mei plaats

En om de rechter even te helpen en bovenstaande probleem te helpen oplossen, we hebben in Cuijk een mooi plein voor het gemeentehuis, een beetje dieper dan de omgeving en uitermate geschikt als een arena.
Verder hebben we in Cuijk een alleraardigst honkbalteam rondlopen, wanneer we deze twee nu eens een half uurtje combineren dan denk ik dat onze kinderverkrachter op gepaste manier gestraft kan worden en hoeven we niet verder te zoeken naar huisvesting voor deze smerige pedofiel.

Middels onderstaande link kun je een en ander volgen en nalezen via omroep Brabant .
http://www.omroepbrabant.nl/zedenzaakcuijk

En uiteraard komt er een laatste deel van dit vierluik wanneer de straf van onderstaande figuur bekend ismet groet BoloEen reactie posten