.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 16 mei 2014

Kwallen, kwallen en nog meer kwallen

Reuzenkwal aan Nederlandse kust, 

kwallen invasie aan Scheveningse strand


De kwallen invasie aan de Nederlandse kust is nog maar het topje van de ijsberg, volgens wel ingelichte bronnen is er al enige tijd een ware kwallen aanval bezig, echter deze kwallen aanval houden ze goed stil.

De invasie van deze kwallen is vooral uit op ons spaargeld, op onze pensioenen en het vernietigen van de welvaart staat der Nederlanden.
Deze kwallen invasie kent grote ondersteuning vanuit Brussel en onderneemt een poging om het Nederlandse volk te bekeren tot de islam en aan de bedelstaf te helpen door ons geld te spenderen aan Europese landen alwaar men liever vakantie viert dan de handen uit de mouwen te halen om zelf ook eens kei hard te gaan werken om een toekomst op te bouwen.

De kwallen zijn bijzonder schadelijk voor oudere en zieken mensen die extra verzorging nodig hebben en voor werkende Nederlanders die middels oost Europese parasieten hun baan kwijt kunnen raken door ondersteuning en toedoen van deze kwallen.

We hebben enkele van deze kwallen voor U op foto gezet, wanneer je ze tegenkomt, niet zelf handelen ze zijn levensgevaarlijk voor je baan, pensioen, spaargeld en zorg.
Verstandigste is het om deze met zwaar geschut terug de zee in te knallen.met groet Bolo

Geen opmerkingen: