.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 2 mei 2014

66 jaar Israël

14 Mei 1948 - 14 Mei 2014 


Binnenkort vieren we het 66 jarige bestaan van het enige vrije land tussen allerlei primitieve stammen en andere veelal antisemitische islamitische bananen republieken die pogen te leven volgens de regels die al lang niet meer passen bij deze moderne tijd.
66 jaar een vrij land zonder ook maar een dag het gevoel van echte vrede, altijd waakzaal, het terroristische gevaar dat altijd maar om de hoek kijkt, dat is 66 jaar Israël, 66 jaar vechten voor je recht om te mogen leven.

Het vrije Israël en juist de vrijheid van het Israëlische volk roept woede en afgunst op bij de buurtjes, 66 jaar moeten strijden voor dat wat je toekomt, terreuraanslagen en bemoeienissen vanuit de Verenigde Staten en Europa, daar deze allemaal zo goed weten wat er goed is voor het vrije volk van Israël, het volk en haar leiders die (in tegenstelling tot Europa en de VS) niet wensen te zwichten voor het gedrocht islam.

 Lukas 6:29 "Slaat iemand u op de wang, keer hem ook de andere toe"  

Gelukkig voor eenieder heeft het volk van Israël bovenstaande niet gedaan en heeft men niet over zich laten lopen, anders was er al heel lang geen Israël meer geweest en was een vrij land tussen de islamitische agressors nu in 2014  het Atlantis van het midden oosten  geweest.

Vanaf deze kant feliciteren wij Israël in de hoop dat de strijd die men voert vanuit Israël eens de strijd gaat worden die wij met zijn allen voeren tegen zelfmoord terroristen, bommenleggers, vrouwen en kindermisbruikers, joden haters nee haters van alles en iedereen die niet knielt voor de islam.

Laat de strijd van Israël onze strijd zijn enkel dan is er nog een kans dat eenieder kan in vrede kan leven, zolang onze leiders buigen voor de islam zou het nooit vrede zijn.

14 mei 1948 

David Grün, van Poolse afkomst, brengt het joodse volk terug naar thuis en op deze historische avond werd de joodse staat Israël geboren.

In 1906 reeds verhuisde hij naar palestina en aldaar ging hij de politiek in en mam de Hebreeuwse naam David Ben-Gurion, wat betekend "zoon van een jonge leeuw" aan.

Ben-Gurion speelde een hoofdrol in de politieke activiteiten van de Zionistische Arbeiders Organisatie in de formatieve jaren oplopend tot de stichting van de staat Israël in 1948. Hij leidde Israël gedurende haar Onafhankelijkheidsoorlog en diende daarna - met een onderbreking van twee jaar tussen 1953 en 1955 - als premier van het land, van 25 januari 1948 tot 1963. In 1953 kondigde Ben-Gurion zijn voornemen aan om met pensioen te gaan en zijn dagen te slijten aan de kibboets Sde Boker, in de Israëlische Negev-woestijn. Hoewel hij zijn regeringsverantwoordelijkheid niet geheel neerlegde, woonde hij er toch tot in 1954.

Sjalom aleechem Bolo

Geen opmerkingen: