.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 21 mei 2014

Kika NieuwsKika 

Giro 8118 

Kinderkankervrij 


Aangezien dit blog steeds vaker bezocht aan het worden is en we stevig op weg zijn naar bezoeker 10.000 en ja ik weet het dat is niet veel, maar voor dit blog en mij toch al een hele stap, vind ik het nodig om gewoon weer even smakeloos reclame te gaan maken voor een goed doel waar ik voor de volle 100% achter sta.

Aangezien niet enkel ons taalgebruik door kanker ernstig wordt aangetast, maar er helaas nog steeds mensen aan deze verschrikkelijke ziekte overlijden besteed ik op dit blog even aandacht aan de tv uitzending die vanavond plaats vind met als doel om geld op te halen voor het broodnodige onderzoek naar kinderkanker, gewoon omdat niemand het verdient om deze ziekte onder de leden te hebben en zeer zeker kinderen niet.

Ja nu mag je weer gaan roepen dat het geld toch weer op de verkeerde plek en bij de verkeerde mensen terecht komt, maar denk er dan ook eens even aan dat elke cent die wel op de juiste plaats terecht komt mee kan helpen aan het redden van een leven van een kind of er in elk geval voor kan zorgen dat een kinderleven een klein beetje dragelijker kan worden.

Onderstaande artikel komt van de website van KIKA zelf, lees hem rustig door en help kanker uit kinderen te halen.Vanavond, woensdagavond 21 mei, staat in het teken van Samen tegen kinderkanker. Tijdens deze bijzondere avond worden donateurs geworven voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Antoinette Hertsenberg neemt de presentatie op zich samen met Erica Terpstra en André van Duin’s alter ego Meneer Wijdbeens.
Tijdens de show zijn verrassende acts te zien van jonge talentjes, die spetterende optredens verzorgen met topartiesten als Edsilia Rombley, Ernst Daniël Smid, Xander de Buisonjé, Timor Steffens, Slagerij van Kampen en Syb van der Ploeg. Speciaal voor deze avond hebben ze samen een bijzonder zang- of dansoptreden ingestudeerd. Daarnaast is er een speciale rol weggelegd voor onder andere Anita Witzier, Yvon Jaspers, Irene Moors, Nick & Simon, Edwin Evers en Bas Muijs.
Met meer geld voor wetenschappelijk onderzoek is het mogelijk de genezingskans van kinderen met kanker te vergroten. Op dit moment geneest 75% van de kinderen met kanker. Dat is goed, maar niet goed genoeg. Het is de droom van KiKa dat er in de toekomst geen kinderen meer sterven aan kanker. Om dit te realiseren, is veel kostbaar onderzoek nodig. Door donateur te worden steun jij als de kijker de strijd tegen kinderkanker.
In het programma zijn indringende portretten te zien van kinderen met kanker. Het zijn vaak hoopvolle verhalen van kinderen die op weg zijn naar genezing. Maar er zijn ook verhalen van kinderen voor wie helaas geen behandeling meer mogelijk is. Aan de hand van deze verhalen wordt zichtbaar hoe urgent onderzoek naar kinderkanker is. Hoe meer onderzoek gefinancierd kan worden, hoe groter de kans dat meer kinderen met kanker in de toekomst kunnen genezen.

Samen maken we het mogelijk. Doe mee en kijk woensdag 21 mei om 21.20 uur op Ned. 1!


Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken heb ik uiteraard het donatie formulier hier alvast geplaatst.
Klik eenvoudig weg op "Doneer" en je komt rechtstreeks op de website van KIKA terecht op de juiste plaats om het formuleer in te vullen.

Steun KiKa

KiKa heeft als doelstelling 95% genezing voor kinderen met kanker in 2025 en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig.
Word donateur, steun ons éénmalig of kom in actie voor KiKa. Want de strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen.
Namens de kinderen bedankt voor je steun!

Doneer


Namens mij en naar ik denk namens heel veel zieke kinderen, bedankt dat je dit in elk geval hebt doorgelezen en de dank gaat nog groter worden wanneer je een kleine bijdrage wilt doen voor een meer dan geweldige organisatie met als enige doel om kanker uit kinderen te halen.

met groet BoloEen reactie posten