.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 19 mei 2014

Donderdag stemmen

Stemmen : Kleine moeite en 

de Partij Voor de Vrijheid heeft ons nodig.


Waarom?

Wanneer er daadwerkelijk zoveel potentiële P.V.V. kiezers niet gaan stemmen en thuis blijven als er word gezegd dan is er een reële kans dat zo'n gigantische eurofiel als onze d66 landverrader dadelijk ons land cadeau gaat doen aan het vierde rijk van Europa en wij dus helemaal niets meer te vertellen hebben over ons eigen land en over de mensen die we wel of niet binnen onze landsgrenzen willen hebben.

Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden volgen hier de partijen en uiteraard start ik met de Partij Voor de Vrijheid. (gejat van de Telegraaf)EU: Minder! Het kabinet belast Nederland kapot, verscheept miljarden naar Zuid-Europa en zet onze grenzen wagenwijd open. Allemaal om te voldoen aan de eisen van de EU. Het resultaat? Onze economie presteert ondermaats, steeds meer werklozen. Er is één uitweg: kiezen voor Nederland.

Economie: Buiten de EU is Nederland weer in staat om de economische en monetaire politiek af te stemmen op onze eigen noden. De PVV wil de accijnzen en de belastingen verlagen. Dat leidt tot extra koopkracht, extra groei en extra banen. Daar worden we allemaal beter van.

Buitenland: Geen EU-uitbreiding. De EU moet zich niet in allerlei conflicten mengen maar inbinden. Nederland moet uit de EU stappen zodat Nederland zelf een eigen buitenlandbeleid kan voeren. Overleg met de EU wordt dan onderdeel van het buitenlandbeleid.

Migratie: De PVV wil dat Nederland weer baas wordt over de eigen grenzen. We bepalen zelf wie hier binnenkomt. We sluiten onze grenzen voor arbeidsimmigratie uit Polen, Roemenië, Bulgarije, etc, en voor alle immigratie uit islamitische landen.

Vrij thema: De massa-immigratie en de islamisering zijn rampzalig voor Nederland. Onze identiteit is in gevaar. We willen geen Eurabië worden; we willen blijven wie we zijn. We willen vrij en soeverein zijn. Politieke beslissingen nemen we in Den Haag, niet in Brussel.

Bovenstaande zet ik even af tegen de andere partijen en hieronder mijn mening hierover.

Wil je meer immigratie, meer islam, meer ontwikkelingshulp, meer werkeloze en een nieuwe recessie dan heb je de keuze tussen de pvda, de sp en groen links.
Het verschil tussen deze drie partijen zit het hem er in dat de sp zegt uit de eu te willen gaan, maar wel volgens de regels van de eu wil leven, dus in hoeverre je hier iets aan hebt?
Groen links wil juist meer eu en leeft in de zalige omstandigheden dat men denkt dat meer europa ons meer banen oplevert, een fabeltje, voorlopig raken we enkel banen kwijt aan de open grenzen.
Tja de pvda, wat denken ze over de eu? ze zeggen dat ze minder europa willen, maar tegelijkertijd geven ze alles op om maar mee te mogen doen en vinden ze dat ze meer europa willen maar wel op een andere manier.

Het eurofiel gevoel van onze vvd en d'66 is het volgende blokje tegen kandidaten van de Partij Voor de Vrijheid.
Terwijl de d'66 eerlijk toegeeft nog liever vandaag dan morgen een provincie van europa te willen worden doet de vvd net alsof ze er anders over denken, maar steunen ze wel de zelfde eurofiel alwaar de d'66 achteraan hobbelt, dus in feite pissen ze in de zelfde pot en maakt het als het er op aan komt geen zak uit of dat je, je stem aan het vvd of de d'66 geeft, je raakt de zeggenschap over je eigen land kwijt aan europa wanneer je een stem aan deze partijen geeft.
D'66 wil in navolging van pvda en sp ook nog eens elke gelukszoeker en islamiet binnen laten in ons land om ze te laten genieten van een levenslange uitkering en hun opleiding tot jihadist te financieren.
Het vvd liegt eenvoudigweg wanneer ze weer eens aan geven voor minder immigratie te staan in een poging om stemmers bij de Partij Voor de Vrijheid weg te kapen, stemmers die dan wederom belazerd worden door de vvd.

Het cda en ChristenUnie/sgp zitten beide aardig op de zelfde lijn, ze willen wel een eu als overkoepelend orgaan echter willen ze tevens baas blijven over eigen land en denken ze dat dit ook mogelijk is.
Ze willen duidelijke afspraken over immigratie en enkel die mensen toelaten die ze welkom achten, echter is dit niet zo eenvoudig te realiseren en gaat het er op neer komen dat deze partijen met kerkelijke achtergrond gewoon iedereen binnen gaan laten die aan onze landsgrenzen komen kloppen.

Dan hebben we nog wat kleine partijen die eigenlijk geen bestaansrecht hebben en gewoon meedoen omdat ze het leuk vinden en de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat groen links hier eigenlijk ook bij hoort.
Een stem op artikel50, de rechten-plichten partij, piratenpartij, 50plus, de groenen of de anti euro partij is altijd nog beter dan een stem op vvd, pvda of d66 maar is eigenlijk gewoon volledig nutteloos en kan veel beter aan de Partij Voor de Vrijheid worden gegeven aangezien we dan een groot blok kunnen optrekken tegen het eurofiel vvd/d66 gedrocht en het massa immigratie sp/pvda gedrocht.

Ik wil mijn land terug, ik wil minder islam, minder gelukszoekers en minder bemoeienissen vanuit Brussel
Ik stem Partij Voor de Vrijheid en ik denk zelf dat mijn stem bij Hans Jansen terecht komt, het is ook niet zozeer de vraag op welke partij je stemt, maar meer op welke kandidaat van de Partij Voor de Vrijheid je stemt en om je daar een beetje mee te helpen staat de kandidaten lijst hieronder.

1) M.J.R.L. de Graaff (Marcel) Capelle aan den IJssel 
2) V. Maeijer (Vicky) Krimpen aan den IJssel
3) O.F. Stuger (Olaf) Bussum
4) J.J.G. Jansen (Hans) Amsterdam
5) A.J. Zijlstra (Auke) Ridderkerk
6) A. Elissen (Andre) 's-Gravenhage
7) I.H.C. van den Besselaar (Ino) Utrecht
8) A.J.M. van Kesteren (Ton) Groningen
9) W.R. Dille (Willie) 's-Gravenhage
10) G. Wilders (Geert) 's-Gravenhage

De Europese verkiezingen op 22 mei gaan over je geld, je baan en je vrijheid, dus neem donderdag allemaal even de moeite om je stem uit te brengen op je favoriete  P.V.V. kandidaat.

met groet Bolo


Geen opmerkingen: