.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 15 oktober 2015

De oorzaak voor het achterlijke en onmenselijke gedrag bij de volgers van het geloof van de "vrede" en pedofiele is zo eenvoudig : 1400 jaar inteelt binnen de islam

Nu heb ik het op dit blog al regelmatig gehad over de pedofiele die het geloof van 
Mo en zijn schandknaapjes dan wel kindhoertjes aanbidden en mijn zorgen en verontwaardiging uitgesproken over dit onderwerp dat wereldwijd onderkent wordt behalve bij het zooitje Haagse lafbekken die ons land zouden moeten besturen en leefbaar zouden moeten maken en houden voor de oorspronkelijke inwoners en volgens mij zijn dat nog steeds de Nederlanders. De inteelt kwestie binnen de islam is dan eigenlijk een "gewoon" voortvloeisel van het feit dat jonge meisjes, kinderen dus, moeten trouwen met een oom of neef die door de diverse voorgaande inteelt huwelijken vaak al een verstandelijke beperking opgelopen hebben en om die reden op een normale manier niet aan de vrouw gebracht kunnen worden. Gelukkig voor hen neemt Nederland deze wel op in de oh zo barmhartige samenleving. Onderstaande artikel is gebaseerd op het originele verhaal dat op 12 oktober jongstleden is verschenen bij American ThinkerInteelt is gebruikelijk en de normaalste zaak van de wereld binnen de islamitische ideologie Het is dan ook al weer 1400 jaar geleden dat de pedofiele nep profeet mohammed een huwelijke regelde tussen een neef en een nicht  Het mag dan ook wel duidelijk zijn dat er enkel ellende kan ontstaan wanneer je huwelijk advies om te trouwen met je naaste familie lid afkomstig is van een krankzinnige pedofiel en het kan niet ontkend worden dat er door de jaren heen wel bewijs geleverd is van de kennelijk aangeboren achterlijkheid bij de volgers van deze inteelt geloofsovertuiging.

Mohammed heeft incest en inteelt altijd aangemoedigd en om die reden beschouwen veel moslims huwelijken binnen de eigen familie als onderdeel van hun religie. De neef - nicht huwelijken worden ook gezien als een bescherming van de sociale status, als een middel om eventuele rijkdom binnen de familie te kunnen houden en het is feitelijk een vorm van controle op de macht. Bovendien is het een wapen om de families tegen de invloed van niet-islamitische buitenstaanders, de zogenoemde ongelovige honden (wij dus) te beschermen iets wat bijdraagt ​​aan insulaire gemeenschappen die niet integreren in de westerse samenleving en problemen tussen deze mensen en andersdenkende nu en in de toekomst waarborgen.

Een vraag die dan gelijk opkomt is : Hoeveel moslims zijn afkomstig van inteelt?

Heel veel, lijkt me een logisch antwoord, maar ook dit is onderzocht en met feiten en cijfers gestaafd door de Deense psycholoog Nicolai Sennels die in zijn rapport het volgende heeft geschreven "de helft van de moslims in de wereld zijn afkomstig van inteelt als gevolg van bloedverwante huwelijken, We spreken dus over een miljard inteelt moslims en dit aantal is nog steeds stijgende"

Inteelt komt vaker voor bij moslims in islamitische landen vergeleken met de moslims die in het Westen wonen. Maar zelfs onder de laatste groep zijn de cijfers schrikbarend hoog. Sennels stelt dat meer dan de helft van de Pakistanen die wonen in het Verenigd Koninkrijk zijn getrouwd met neven of nichten uit de eerste lijn. De Pakistanen zijn goed voor 3% van de nieuwe geboorten in het Verenigd Koninkrijk echter van de kinderen geboren met een aangeboren afwijkingen in het Verenigd Koninkrijk is maar liefst 33% van Pakistaanse komaf.

Onderstaande lezing uit diverse rapporten toont op een uitermate doeltreffende manier aan waarom er zoveel agressie, domheid en aanpassingsproblemen zijn bij de vele islamitische mensen die onze samenleving komen "verreiken". Helaas is niet onderzocht of de meelopers, de linkse gutmenschen, de kiezers van de pvda, sp, groen links of d66, dan wel de volksvertegenwoordigers van deze politieke partijen ook direct of indirect afkomstig zijn uit inteelt huwelijken, lijkt mij best de moeite van het onderzoeken waard eerlijk gezegd.

De lezing omtrent de inteelt kinderen en de islam

Naast de toegenomen kans op genetische afwijkingen, wordt ook het IQ negatief beïnvloed. Een normaal gemiddeld IQ zit rond de 100. "Lagere intelligentie" is vastgezet op 85/90, een lichte verstandelijke beperking op 70/79, en een matige verstandige beperking op 50/69.

Studies tonen aan dat inteelt kinderen een gemiddeld IQ van 79 hebben. Verder toonde ze aan dat er een verhoging van het risico met 400%  voor inteelt kinderen is op een IQ dat lager dan 70 bedraagt. Het normale risico voor het krijgen van een kind met dit IQ is 1,2%. Dat risico springt omhoog naar 6,2% wanneer kinderen afkomstig zijn uit een inteelt relatie.

Niet verrassend, kinderen met een laag IQ hebben een grotere kans om voortijdig te stoppen met school en hebben beperkte vaardigheden en dus ook beperkte mogelijkheden op een baan, wat resulteert in weinig of geen vooruitzichten tot werkgelegenheid.

Daarnaast lopen inteelt individuen een groter risico op een breed scala aan ontwikkelingsafwijkingen die weer resulteren in slechte sociale vaardigheden en een gebrek aan empathie. Inteelt resulteert ook in een aanzienlijk hoger percentage doodgeborenen, evenals een verhoogd risico op ernstige psychische aandoeningen, waaronder schizofrenie en tevens aanleg voor criminele handelingen zonder enig voorbehoud of ook maar te denken aan de slachtoffers hiervan.

Al deze risico's groeien en blijven maar doorgroeien aangezien de ene na de andere generatie inteelt kinderen met genetische afwijkingen en beperkingen door kan blijven fokken en maar door mag blijven gaan nu al 1400 jaar lang en nog steeds is het einde van deze inteelt niet in zicht. De moslims waar we nu mee te maken hebben zijn het resultaat van 50 generaties van inteelt, dus wie kan er nog aan twijfelen dat het met de verstandelijke vermogens van deze mensen niet helemaal lekker zit?

Wanneer dat achterlijke islamitische "heilige boek" mensen leert andere te haten om dit dan ook nog eens met inteelt te combineren dan kan er toch geen enkele twijfel over bestaan ​​dat de islamitische cultuur in het Westen totaal niet compatibel is of ook maar wil zijn met de westerse waarden en moderniteit en enkel afgezonderd van andersdenkende kan leven aangezien ze nooit geleerd hebben om verder te kijken dan de eigen groep, de inteelt gemeenschap En toch lukt het deze verstandelijk, lichamelijk en geestelijk beperkte bevolking om verder het territorium over de hele wereld te vergroten, men wint terrein elke dag die voorbijgaat winnen ze meer terrein.

Hoe dit mogelijk is zou je eens moeten vragen aan de mensen die hier in Nederland roepen dat we meer, meer en nog veel meer islamitische gelukszoekers moeten binnen halen en deze de mogelijkheid moeten geven om aan hun inteelt, incest en pedofiele behoeftes te kunnen voldoen.

na mij de zondvloed.

Ja na mij wel, maar ik zou toch graag hebben dat mijn kinderen en (voorlopig nog niet hoop ik) kleinkinderen kunnen leven in een land zonder achterlijke inteelt moslims die hun lusten mogen botvieren op kinderen, en het in elkaar trappen van vrouwen en bejaarden als dagelijks tijdverblijf zien enkel en alleen daar ze het resultaat zijn van 50 generaties inteelt en incest.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: