.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 6 oktober 2015

Achterlijk links "No Borders" afdeling Frankrijk/Italië bedekt zelfs gewelddadige groepsverkrachting met de mantel der liefde om gelukszoekers te "helpen"

Een vrouwelijke medewerkster van "No Borders" heeft op aandringen van haar collega's zeker een maand gezwegen over een gewelddadige groepsverkrachting die zij moest ondergaan toen ze te pakken werd genomen door een groep Sudanese migranten. Dit gebeurde in een vluchtelingenkamp in het Frans Italiaanse grensgebied bij Ventimiglia.Haar collega's vonden het verstandiger dat ze er maar over zou zwijgen aangezien deze groepsverkrachting wel eens een negatieve reactie bij het grote publiek zou kunnen opwekken en dat is dan weer ongunstig voor hun strijd voor open grenzen en hun wens om het liefst zo veel mogelijk vluchtelingen Europa binnen te brengen.

Had ik in elk geval het idee dat het toppunt van achterlijkheid binnen het links gedachtegoed onderhand wel zou zijn bereikt maar nee het kan allemaal nog maar extremer nu het verkrachten van vrijwilligsters verzwegen moet worden om de tsunami van gelukszoekers niet al te veel te dwarsbomen. De linkse kliek is dus kennelijk van mening dat het geen enkel probleem is dat meisjes worden verkracht, zelfs niet in groepsverband zolang de arme zielige asielzoekers maar niet afgeremd worden in hun poging om Europa te islamiseren met alle gevolgen van dien, zoals het meisje, het slachtoffer in deze die gewoon haar mond dicht houd om de daders te beschermen. De vrouw werd gestationeerd tussen Italië en Frankrijk in Ponte San Ludovico in Ventimiglia en had al een maand van haar leven verspild aan deze kansloze gelukszoekers toen de gruweldaad plaatsvond, vervolgens zweeg ze ook nog eens een maand alvorens ze met deze gruwelijke groepsverkrachting naar buiten kwam. Wat ik mij dan af vraag is wat er nu eigenlijk erger is, de groepsverkrachting, de reactie van haar collega's of de reactie van de vrouw zelf die min of meer werd gedwongen om te zwijgen?

Op een zaterdagavond weerklonk er luide muziek op het kamp alwaar er ergens een feestje bezig leek toen de vrouw te pakken werd genomen door een bende Afrikaanse gelukszoekers die haar onder dwang meenamen naar een doucheruimte op het kamp bij een dennenbosje dat heel ironisch bekend stond als "The leap" Hier werd ze gevangen gehouden door het smerige tuig en vervolgens door hen allen verkracht, haar hulp geroep, nood en angstkreten werden door de luide muziek van verderop door niemand gehoord zodat de asielzoekers zich tot ieders voldoening op de vrouw konden uitleven. La Stampaeen lokale krant, melde als eerste over de gruwelijkheden die de vrouw werden aangedaan en niet enkel de gruwelijke verkrachting maar zeer zeker ook de reactie van haar collega's die er bij haar op aandrongen dat ze haar mond over de verkrachting moest houden aangezien ze anders de natte droom van de linkse activisten, namelijk een wereld met open grenzen om maar zo veel mogelijk tuig binnen te halen, in duigen zou laten vallen. Volgens haar collega's is hun utopische droom van een wereld zonder grenzen vele malen belangrijker dan de horror situatie waarin deze dertig jarige vrouw zich heeft bevonden.

Corriere Della Serra nam het bericht over van de plaatselijke kranten  La Stampa en Il Secolo   en bracht een en ander aan het rollen binnen justitie dat de collega's van de vrouw uiteindelijk wel in staat van beschuldiging stelde aangezien ze de vrouw min of meer hadden gedwongen om de groepsverkrachting te negeren als of het de normaalste zaak van de wereld is, iets dat het wellicht wel is in islamitische landen, maar wij hier in Europa zijn gewend om op een andere meer respectvolle manier met vrouwen om te gaan. Of er één of meerdere daders van deze groepsverkrachting opgepakt zijn is mij onbekend, maar het zou me niets verbazen dat hier "gewoon" niets mee gedaan is, veel te veel werk om die daders te pakken en ach ze zijn al op de vlucht en hebben het al zo moeilijk.

De stad Ventimiglia, waar de groepsverkrachting heeft plaatsgevonden staat al volop in de schijnwerpers in deze lopende migranten crisis. Op 30 september werden er hier al 50 gelukszoekers en 20 meelopers verwijdert uit dit kamp iets dat een protest opleverde waarbij zo'n 250 gelukszoekers aan de kustlijn gingen zitten.

Dat de verkrachting van deze dertig jarige vrouw geen op zichzelf staand feit is bevestigt een bericht uit Nottingham alwaar Osman Suliman een  twintig jarige Soedanese asielzoeker veroordeelt werd voor de verkrachting van een vrouw in  Nottingham afgelopen week.

De linkse zooi malloten blijft maar roepen dat wij meer van dit volk binnen moeten halen en hoe ver de achterlijkheid gaat bij dit volk geeft bovenstaande bericht wel aan of is het normaal dat je een groepsverkrachting een maand voor je houd om de asielindustrie niet te schaden?

Uiteraard komt deze groepsverkrachting vanavond gewoon bij het journaal en lees je hier morgen alles over in de krant, dus dit stukje van mij had je eigenlijk helemaal niet hoeven lezen met al die open en eerlijke media die wij in Nederland hebben.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: