.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 2 oktober 2015

Ontevreden vluchtelingen direct weer weg uit Heumensoord

Uiteraard is een tentenkamp niet genoeg voor deze culturele aanwinsten van ons land en hebben de eerste gelukszoekers Heumensoord alweer verlaten. Doe mij en vele met een groot plezier en marcheer gelijk door de grens over en rot lekker op naar daar waar je vandaan komt.

opmerking. De eerste berichten over aanrandingen, vechtpartijen en ander religieus geweld zijn nog niet doorgekomen, maar dit laat zeer zeker niet lang meer op zich wachten, dus moeders in de regio hou je kinderen in de gaten en blijf zelf, evenals je dochters ver weg van dit tenten broeinest van criminaliteit u aangeboden door jarenlang achterlijk links SP wanbestuur in combinatie met het zooitje lafbekken en landverraders uit Den Haag.

Artikel met dank overgenomen uit  De Gelderlander

met groet Bolo


NIJMEGEN -  Een groep van ongeveer 20 vluchtelingen, die vrijdagmiddag was aangekomen in kamp Heumensoord bij Nijmegen, is kort na aankomst weer vertrokken. De mensen waren ontevreden over de vrijdag geopende opvanglocatie.

Één van hen vond dat het er stonk, een andere asielzoeker was ontevreden dat er ruimten met andere gezinnen moesten worden gedeeld.
Duitsland
Hoewel ze zeiden dat ze naar een adres in Duitsland gaan, is inmiddels een deel van de groep alweer terug in Heumensoord, aldus een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Zij verwacht dat de anderen ook terug zullen keren.
Vrijdag arriveerden de eerste 300 asielzoekers op Heumensoord. Het tentenkamp is ingericht om in totaal 3.000 mensen op te vangen.
Eigen verantwoordelijkheid
De woordvoerder: "Bij sommige vluchtelingen is het verwachtingspatroon misschien te hoog. We doen ons best, maar het kan altijd zo zijn dat een klein deel niet tevreden is over onze voorzieningen. De mensen zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen. Maar als ze naar elders gaan, lopen ze wel de kans uit beeld te raken bij de Immigratie- en Naturalisatie Dienst en dat kan gevolgen hebben voor hun asielprocedure. Dat is hun eigen verantwoordelijkheid, wij gaan ze niet achter de broek aan zitten."
3.000 vluchtelingen
Op Heumensoord, in de bossen bij Nijmegen, verrijst het grootste opvangcentrum van Nederland. In paviljoens worden uiteindelijk 3.000 vluchtelingen opgevangen. Het gaat om tijdelijk verblijf: de meeste mensen zullen na enkele dagen of weken doorstromen naar een regulier asielzoekerscentrum. 

Geen opmerkingen: