.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 26 oktober 2015

Freedom's just another word for nothin' left to lose

Roger Miller was volgens mij de eerste die deze tekst zong, ik geef zelf de voorkeur aan de uitvoering van Pink heel wat jaartjes later en tussendoor zijn er nog heel wat artiesten geweest die deze tekst vol emotie hebben gezongen. Vol emotie, de zelfde emotie waarmee vluchtelingen en gelukszoekers op weg trekken naar het westen om een beter bestaan op te bouwen voor zich zelf en hun gezinnen. Iedereen heeft zijn eigen redenen om op reis te gaan en is vrij in zijn of haar keuzen om te kiezen voor een toekomst ver van huis. Iedereen is vrij in zijn of haar keuzen? Klopt dit wel? Is het de waarheid dat vrouwen, meisjes, kinderen op vrijwillige basis aan hun reis naar het onbekende beginnen of zit er iets van "zachte" dwang achter?Express, een Britse nieuwssite die niet de kop in het zand steekt denkt hier heel anders over en kwam met de verschrikkelijke waarheid naar buiten. Een waarheid die wij allemaal kennen en een waarheid waar zelfs de staatsomroep aandacht aan heeft geschonken. Nee ik moet dit goed verwoorden, de staatsomroep heeft hier aandacht aan geschonken tot het moment dat de kamer met grote wijsheid het besluit heeft genomen dat het invoeren van kindbruidjes gewoon legaal moet blijven in Nederland en vervolgens is de staatsomroep hierover maar gaan zwijgen. Logisch wanneer de staatsomroep dit aan gaat wakkeren dan rennen er nog meer mensen van vvd, pvda en groen links (hebben die eigenlijk nog wel stemmen) naar het kamp Wilders om de strijd tegen de islamisering van Nederland aan te gaan. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ook de islamitische enclave van de pvda wegloop Turken uiteraard voor het uithuwelijken van kinderen is maar wie neemt deze genocide ontkenners nou serieus?

Meisjes, bruiden, moderne slavinnen in de leeftijd van twaalf jaar jong worden besteld en werden, nee toekomstige tijd worden gedwongen om te trouwen met mannen die met gemak hun vader of nog erger hun grootvader zouden kunnen zijn. Vervolgens zijn de Europese ambtenaren middels de wet verplicht om deze onder dwang overeengekomen huwelijken te erkennen.

De vrees voor een pedofilie epidemie binnen de Europese vluchtelingenkampen is zeer zeker niet ongegrond en deze angst wordt ondersteund doordat een zwanger meisje van 14-jarig jong vermist wordt nadat ze was opgevangen in het opvangcentrum in Ter Apel, ja "gewoon" hier in Nederland. Het meisje Fatema Alkasem verdween samen met haar echtgenoot eind augustus en volgens de politie heeft het Syrische meisje met spoed medische zorg nodig.

Nederland wordt geconfronteerd met een moraal probleem bij het verstrekken van asiel aan jonge meisjes die getrouwd zijn in hun thuisland maar hier in Nederland minderjarig zijn en dus zeer zeker niet met oudere mannen mogen of zouden moeten trouwen. In plaats van deze meisjes te helpen doen we in Nederland dus helemaal niets en laten we deze kinderen verschrikkelijk misbruikt worden binnen hun gedwongen huwelijken.

Nederlandse asielzoekerscentra bieden naar verluidt huisvesting aan 20 kindbruidjes tussen de 13 en 15 jaar oud en dat terwijl er gemiddeld nog een drie meisjes per week Nederland binnen komen voor de veel besproken gezinshereniging.

De kindbruidjes krijgen volgens de Nederlands wet nog steeds toestemming om hun oudere partners te vergezellen daar het voor de Nederlandse regering kennelijk te moeilijk of onbelangrijk is om huwelijken met jonge tieners niet langer als legaal te zien. Helaas voor deze kinderen als ze officieel in hun eigen land zijn geregistreerd ondanks het feit dat ze zijn gedwongen of verkocht aan hun echtgenoot dan is de Nederlandse regering zo diep gezonken dat ze deze huwelijken wettelijk erkennen. Neemt gij dat meisjes dat daar met die poppen aan het spelen is als U wettelijke echtgenote? is dus over een aantal jaar ook in Nederland de normaalste zaak van de wereld even als in al die andere islamitische landen.

De pvda piept uit de mond van Attje Kuiken die het allemaal verschrikkelijk vindt wat die kinderen wordt aangedaan en is van mening dat de meisjes geholpen moeten worden om vervolgens met het andere zooitje hypocrieten de wet die deze kinderen zou kunnen beschermen te dwarsbomen.

Freedom's just another word for nothin' left to lose

Heb het al vaker aangegeven, waarom vangen we die kinderen niet in Nederland op en donderen we het zooitje pedofielen dat deze kinderen wenst te misbruiken voorzien van een bomgordel boven de mede pedofielen van islamitische staat uit een vliegtuig, doe ze ook nog wat nuttigs en het ruimt lekker op.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: