.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 30 oktober 2015

Overleg met bewoners niet nodig voor Gemeente Cuijk : JA Wij willen gelukszoekers op het oude Homburg terrein.Bovenstaande foto toont de Sint Martinus kerk in Cuijk, het aanzicht van het dorp met uitzicht over rivier de Maas. Een dorp dat is opgeschrikt door de mogelijke komst van een parasieten invasie op verzoek van de gemeenteraad.

Sommige gemeentes houden bijeenkomsten alwaar er met de inwoners gesproken wordt over de opvang van gelukszoekers, andere gemeentes nemen eerst dit besluit en gaan later wel eens met de inwoners en de omwonende van deze rampplek om tafel zitten om alle tegen argumenten van tafel te vegen en lukt dit niet met argumenten dan kunnen ze het gesprek afronden met het ene welbekende alles zeggende zinnetjes "We hebben het nu al reeds afgesproken dus we kunnen er niet meer op terug komen".

In Cuijk was er al even onrust toen surrogaat mens Willy Hendriks het uit Oeffelt afkomstige gemeenteraadslid van Boxmeer van mening was dat er in het inmiddels leegstaande verzorgingshuis Maartenshof wel gelukszoekers opgevangen zouden kunnen worden, dit bleek gewoon een achterlijke opmerking van iemand zonder verstand van zaken, dus we konden in Cuijk weer rustig slapen.

Nu lees ik in een verklaring van de gemeente Cuijk dat zonder enige vorm van overleg met de inwomers en omwonende het coa een aanbieding is gedaan waarbij het college van burgemeester en wethouders van Cuijk de bereidheid heeft uitgesproken om op een perceel onbebouwde grond noodopvang voor vluchtelingen mogelijk te willen maken, een stuk onbebouwde grond in Cuijk dicht in de buurt van winkels, recht tegenover het station BINGO het oude Homburg terrein wel toepasselijk dat hier voorheen varkens werden geslacht en verwerkt, dat is dan wel weer mooi, mogen moslims wonen op de grond van een oude varkensslachterij? Wat vind die pedofiele nep profeet hiervan? Of krijgen we hier in Cuijk echte vluchtelingen en geen toekomstige jihadisten met hun tiener dan wel kindbruidjes? Dat verandert de zaak, maar daar ga ik niet vanuit.

We hebben een gemeenteraad met de volgende smaken Socialistische Partij, Algemeen Belang Cuijk, CDA (4 stoelen) VVD (3) D66 (2) Progressief Leefbaar Cuijk en pvda (1)

Bij deze een linkje met namen en mail adressen mocht je ze succes willen wensen met het vernietigen van ons dorp.

Wij spreken hier van een kansloze gelukszoekers en jihadisten kamp tegenover het station op loopafstand van het centrum met diverse gezellige kroegen, winkeltjes en ruim voldoende tuinen aanwezig om je behoefte te kunnen doen. Verder zijn er diverse lagere scholen op loopafstand en kan er genoten worden van voorbij fietsende tienermeisjes die langskomen op weg naar school of op het station op de trein zitten te wachten.

Mochten er inwoners van Cuijk opzoek zijn naar een andere huur woning dan kunnen ze dat de eerstkomende jaren ook vergeten aangezien het veel belangrijker is om kansloos volk waar niemand op zit te wachten een woning compleet met huisraad te schenken, de inwoners van de gemeente Cuijk kunnen uiteraard een fikse kostenstijging verwachten aangezien iemand deze parasieten invasie zou moeten gaan betalen.

Niet alleen de opvang zelf van gelukszoekers die ons door de gemeente door de strot geduwd gaan worden zorgt voor problemen, zeer zeker ook de aanwas van terugkerende besmettelijke en/of exotische ziektes die de stroom parasieten met zich mee dragen kunnen weer de kop op gaan steken. Kijk hiervoor enkel even naar Duitsland alwaar ziekenhuizen vol liggen met mensen met bijzondere exotische ziektes die binnen Europa zeldzaam zijn en bijna niet meer voorkomen, alsmede ziekten als tuberculose om maar eens wat te noemen.

Krijgen we hier in Cuijk straks ook een verbod op leuke kassameisjes aangezien de ziekte rondstrooiende parasieten niet door een vrouw wensen te worden aangesproken? Krijgen we straks verplicht kopvodde bij de Albert Heijn? Worden alle vrouwelijke artsen ontslagen aangezien onze nieuwe medelanders dit niet wensen?

Hebben we hier in Cuijk voldoende politie om er voor te zorgen dat parasiterende gelukszoekers onze kinderen met rust laten? En is er voldoende politie in Zuid Oost Brabant en Gelderland te samen om de gelukszoekers te beschermen op het moment dat er één bij zit die met zijn poten aan één van onze kinderen heeft gezeten?

AZC Alert, Pegida Nederland, Geert Wilders en de PVV help ons aangezien ook wij in een gemeente wonen die schijt heeft aan de eigen inwoners en zelfs al een besluit heeft genomen zonder zelf de inwoners ook maar naar een mening te vragen, help ons om onze kinderen te beschermen en help ons om dit waanidee te stoppen zodat wij kunnen blijven leven in een mooi dorp met helaas een gemeenteraad die democratie en inspraak van burgers enkel en alleen ziet als een lastig vlekje dat genegeerd dient te worden.

AZC NEE en zeer zeker niet hier in Cuijk

met groet Bolo

Geen opmerkingen: