.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 3 juli 2014

Vrouwe Justitia

Update : De Rechter doet uitspraak


Vandaag zijn er twee rechtbanken die uitspraak doen over zaken waarover hier op dit blog uitvoerig is gesproken.
Zwarte Piet krijgt te horen of dat hij mag blijven en Frank Roos, de pedofiel uit Cuijk krijgt om 10 uur in Assen te horen welke straf hem boven het hoofd hangt.


Rechtbank doet uitspraak in zedenzaak CuijkZedenverdachte Frank R. uit Cuijk hoort donderdag welke straf hij krijgt. De 49-jarige Brabander staat terecht voor twintig zedenmisdrijven met meisjes tussen de 12 en 16 jaar, waaronder verkrachting, ontucht, grooming en kinderporno.

Justitie eiste in mei een celstraf van tien jaar en tbs met dwangverpleging. R. heeft volgens het Openbaar Ministerie in acht jaar tijd bijna driehonderd jonge meisjes aangezet om via de webcam ontuchtige handelingen te plegen.

Hij maakte hiervan foto's en filmopnamen. R. gaf zich uit als leeftijdsgenoot en bouwde zo een vertrouwensband met de meisjes op. Bij hem thuis vond de politie meer dan 26 duizend filmpjes en 144 duizend afbeeldingen.

Lees verder :
Nieuws.nl

Lees ook :
Het gedrocht Frank R.
Pedo Nieuws Frank Roos
Frank Roos - De rechtzaak


Zes jaar cel en tbs voor zedenzaak Cuijk

Dat is de straf die je in Nederland krijgt voor het kapot maken van het leven van bijna 300 meisjes, nee klopt het leven van deze meisjes is zeker niet helemaal kapot, in elk geval niet voor allemaal, maar de straf die Frank Roos de pedofiel uit Cuijk hier voor krijgt is wel heel erg minimaal.
6 jaar, waarvan er met aftrek van aller handel onzinnige linkse regels maximaal 2 over blijven en dan krijgt meneer tbs met weekend verlof zodat hij zich dan weer lekker kan vermaken met nieuwe slachtoffertjes.

Ik mag hoop dat die gevangenis een grote hel voor je wordt en dat andere bewoners er voor zorgen dat je veel te korte verblijf een ware martelgang voor je gaat worden, krijg je toch nog de straf die je verdient.


Artikel Nieuws.nl
Frank R. uit Cuijk is veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging voor twintig zedenmisdrijven met meisjes tussen de 12 en 16 jaar. Dat heeft de rechtbank in Assen donderdag bepaald.

Het Openbaar Ministerie had in mei een celstraf van tien jaar en tbs met dwangverpleging geëist. Volgens justitie had de 49-jarige R. in acht jaar tijd bijna driehonderd jonge meisjes ertoe aangezet om via de webcam ontuchtige handelingen te plegen. Met enkele had hij fysiek contact.
Rechtbank velt vonnis over Zwarte Piet
  Zwarte Piet hoort donderdagochtend of hij mee mag blijven lopen bij intochten van Sinterklaas. De rechtbank in Amsterdam bepaalt dan of de knecht van de goedheiligman racistisch is en of hij op basis daarvan nog wel bij komende intochten mag zijn.

De rechtszaak gaat vooral over de vraag of de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan vorig jaar een 'zorgvuldige afweging van belangen' heeft gemaakt toen hij ondanks protesten een vergunning afgaf voor een intocht waarbij Zwarte Pieten meeliepen.

De bezwaarmakers vinden dat de burgemeester het in hun ogen racistische karakter van het fenomeen Zwarte Piet te weinig heeft meegewogen.

Wet is wet
Als de rechter deze conclusie onderschrijft, dan is de knecht van de Sint discriminerend. Nederland moet dan als ondertekenaar van het mensenrechtenverdrag van de Verenigde Naties voortaan optreden tegen elke vorm van racisme, waardoor Sinterklaas dit jaar mogelijk alleen aankomt in Nederland.

Lees verder : 
Nieuws.nl

Lees ook : 
Zwarte Piet die stop je niet 
Sint en de naties
Na Zwarte Piet wil de VN ook Perzische folklore aanpakken
Arabische 'zwarte piet' beschermd in VN resolutie
Petra de Boevere - De Zwarte Piet

Rechtbank: Zwarte Piet racistisch voor zwarte mensen

Het smerige laffe linkse tuig heeft gelijk gekregen, althans in Amsterdam en men mag van een eveneens links denkende schijt aan Nederlandse cultuur, normen en waarden hebbende d66 landverraders rechter verder gaan met het verzieken van een kinderfeest.
Wanneer eenieder die zich beledigd voelt nou eens gewoon opflikkert en niet meer terug komt, dan zijn we behalve van deze discussie ook van een hele hoop criminaliteit, zinloos geweld af en tevens gaat het aantal uitkeringen dan schrikbarend omlaag.

Artikel Nieuws.nl
Zwarte Piet is discriminerend voor zwarte mensen. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam donderdag bepaald. De rechters sluiten zich daarmee aan bij een standpunt van het College voor de Rechten van de Mens, dat stelt dat Zwarte Piet racistisch is.

 De rechtbank 'hecht veel waarde' aan het standpunt van het college. Eerder vandaag liet Marc Giling, oprichter van het Pietengilde, weten dat Zwarte Piet niets met slavernij te maken heeft. Volgens hem hoort de Piet gewoon zwart.

Hoewel Zwarte Piet voor velen een 'sprookjesfiguur is uit de kindertijd' en de intocht van de Sint maar een klein onderdeel is van de traditie, vinden de rechters dat sprake is van een 'negatieve stereotypering van zwarte mensen'. Dit omdat de figuur van Zwarte Piet wordt neergezet als knecht, dom en met dikke rode lippen.

Lees verder :  Nieuws.nl

Geen opmerkingen: